Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι στοιχεία να έχω, δεν είμαι μεντιουμ, βλέπω και προβλέπω.Είναι εξάλλου προφανές.

Εσυ νομίζεις πως σε 100 χρόνια οι μετανάστες θα εξαφανιστούν αυτομάτως η θα έχουν μια διακριτική παρουσία χωρίς να επηρρεάσουν την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας?

Αν το νομίζεις αυτό τότε με εκπλήσεις.

Ναι στην εθνική η στην πολυπολιτισμική κοινωνία?

Αφού δεν έχεις στοιχεία που να δείχνουν μια τέτοια εξέλιξη προφανώς έχεις μαντικές ικανότητες μια και δεν υπάρχουν προφανή στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτό που οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι από τους ξένους φαντάζει ως επιστημονική φαντασία. Εσύ και ο Ασίμοφ με άλλα λόγια.

Δημοσ.
Εσείς πως θέλετε να είναι η ελληνική κοινωνία του 2100?

Περιμένω απαντήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για δημοσκόπηση στο forum?Πως γίνεται?)

Θα ήθελα η ελληνική κοινωνία του 2100 να μην είχε ελληνάρες.

Αν θα ήταν πολυπολιτισμική μου είναι αδιάφορο.

Και επίσης τι δημοσκόπηση, που είσαι, στην ευρώπη;

Αφού είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ και δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ να προβλέψεις τι θα πει το ανεγκέφαλο 90%.

Δημοσ.
Αφού δεν έχεις στοιχεία που να δείχνουν μια τέτοια εξέλιξη προφανώς έχεις μαντικές ικανότητες μια και δεν υπάρχουν προφανή στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτό που οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι από τους ξένους φαντάζει ως επιστημονική φαντασία. Εσύ και ο Ασίμοφ με άλλα λόγια.

Επίσης δεν έχω στοιχεία για το ότι η γη γυρίζει.

Τα 1-2 εκατομμύρια ξένων,η υπογεννητικότητα των ελλήνων και η υπεργεννητικότητα των ξένων,οι μεικτοί γάμοι που θα αρχίσουν να γίνονται από την επόμενη γενιά δεν είναι αυτονόητο ότι θα οδηγήσουν στην πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της μελλοντικής ελληνικής κοινωνίας?

Πρέπει να τα πω όλα αυτά?Δεν είναι αυτονόητα?Εκτός αν κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν.

Η εκτός αν σε κάποιους αρέσει.

Δημοσ.
Εγώ είμαι αποό την Αλβανία, και είμαι νόμιμος, θες να κάνουμε λογαριασμό, πόσα δεινω εγώ στο ελληνικό κράτος και πόσα εσύ;

Για όνομα του θεού ρε παιδιά, τι κάθεστε και αναλύετε. Και μερικοί ας μην μιλάνε για πράγματα που δεν ξέρουν και που απλά έχουν ακούσει κάτι από την Τατιάννα και την οποιαδήποτε Τατιάννα. Μια μικρή ερεύνα στο ζήτημα δεν θα έκανε κακό.

Και σε άλλες χώρες υπάρχουν οικονομικοί μετανάστες, δεν γίνονται αυτά όμως. Τι σας ενοχλεί δηλαδή; Από το ψωμί σας τρώμε; Νόμιζω το έχετε παρεξηγήσει το πράγμα.

Κάπου είδα ότι έγραψε κάποιος ότι πλέον οι αλβανοί στην ελλάδα δεν μαθένουν την γλώσσα τους. Εγώ αν και ξεκίνησα εδώ σχολείο έμαθα και να διαβαζω και να γράφω αλβανικά.

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του, αλλά αυτή η γνώμη ας έρθει από πραγματικά γεγονότα και όχι απο κοτσομπολιά κλπ κλπ...:mad:

Καταρχήν το ελληνικό κράτος είναι από τα λίγα που δεν έχει ανάγκη από επιστήμονες. Εχει ανάγκη από βιομηχανίες και κατ επέκταση βιομηχανικούς εργάτες (κάτι που οι Ελληνες δε γουστάρουν για πολλούς λόγους). Επομένως εσύ δεν κάνεις τπτ παραπάνω αλλά κλέβεις τη δουλειά κάποιου Ελληνα ΙΤά από τη στιγμή που υπάρχουν Ελληνες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Οπότε τι να κάνεις εσύ? Να πας στη χώρα σου και να βοηθήσεις να στελεχωθεί εκεί μια επιχείρηση (δημόσια ή ιδιωτική) όπου φαντάζομαι το πτυχίο σου θα μετράει πιο πολύ από ότι εδώ(και μεταξύ μας τα Τίρανα πιο ωραία είναι από την Αθήνα). Και κυριότερο δε θα πρεπε εσύ να πηγαίνεις στρατό? Και που ξέρω γω αύριο μεθαύριο ότι σε ενδεχόμενη ενδοβαλκανιακή σύγκρουση στηρίξεις άλλη χώρα και όχι αυτή που τώρα διαμένεις? Πάντως οι συνθήκες διαβιωσης σας είναι πολύ καλύτερες από την Ισπανία ή τη Γαλλία. Και δε μου λες τους άλλους μετανάστες Πακιστανούς, Αφρικανούς δεν τους θεωρείς κατώτερους σου? Είσαι ή δεν είσαι ρατσιστής λοιπόν?

Οσο για αυτούς που λένε για τους Σουηδούς μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. :X

Στην κοινωνία του 2100 καλό είναι να μην υπάρχουν σχέσεις εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου. Προσωπικά θεωρώ πως το καπιταλιστικό σύστημα θα έχει καταρρεύσει μέχρι τότε και θα υπάρχει το σύστημα της κοινοκτημόσυνης (όπου όλοι θα έχουν από όλα και κανείς δε θα θέλει τπτ παραπάνω όπως είχε πει και ο Μπαρκς δια στόματος Ντόναλντ στη χαμένη καλιφόρνια)

@κwsn στη Μασσαλία όμως?

Πάντως πρέπει να γραφτεί ένα paper για το μυαλό του Lucifer πως στο καλό έχει μπλέξει τον εθνικοσοσιαλισμό στο κεφάλι του. Πολυπολιτισμική = πολυφυλετική και ο Χίτλερ παρόλο που δεν γνωρίζουμε αν θεωρούσε κατώτερη τη μαύρη φυλή υποστήριζε το διαχωρισμό των .

Και όπως έχω πει πρέπει να δούμε πόσοι χωράνε.

Και το χειρότερο είναι ότι οι μετανάστες είναι και αυτοί καπιτάλες (γνώρισα Αλβανίδα καλό κομματι που ήταν γραμμένη στη ΔΑΠ αυτή μου πε και για το πως περνάνε σε άλλες χώρες του εξωτερικού)).

Δημοσ.
Κατακεφαλήν ΑΕΠ Ελλάδα: $27,671 - $33.280

Κατακεφαλην ΑΕΠ Αλβανία: $2.868 - $3.354

Οι τιμές παίζουν ανάλογα με την πηγή (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, CIA).

Ναι φιλε μου πραγματι το ακαθαριστο εθνικο προιον δειχνει τη διαφορα μεταξυ των δυο χωρων.Αλλα μην ξεχνας οτι στο ακαθαριστο εθνικο προιον συμπεριλαμβανεται και τα χρηματα που βγαζουν και οι αλβανοι που δουλευουν εδω...(οι νομιμοι),αλλα δεν συμπεριλαμβανονται τα χρηματα που στελνουν προς το εξωτερικο δηλαδη σττην αλβανια...

Δημοσ.
Θα ήθελα η ελληνική κοινωνία του 2100 να μην είχε ελληνάρες.

Αν θα ήταν πολυπολιτισμική μου είναι αδιάφορο.

Και επίσης τι δημοσκόπηση, που είσαι, στην ευρώπη;

Αφού είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ και δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ να προβλέψεις τι θα πει το ανεγκέφαλο 90%.

Το ανεγκέφαλο ή μη ,90% στην δημοκρατία κυβερνάει.

Είσαι κατά της δημοκρατίας?

(Εγώ είμαι)

Δημοσ.
Γιατί αμφιβάλεις?

Σε μια "Ελλάδα" που κάποτε αναπόφευκτα ο αριθμός των ξένων θα ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων οι μειονότητες (δίκαια) θα διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, όπως για παράδειγμα η έκδοση των δημοσίων εγγράφων και στην γλώσσα τους.Επίσης θα υπάρξουν πολιτικοί και ίσως και κόμμα μεταναστών.

Αμφιβάλεις για την μετεξέλλιξη της εθνικής ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική?

Εσείς πως θέλετε να είναι η ελληνική κοινωνία του 2100?

Περιμένω απαντήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για δημοσκόπηση στο forum?Πως γίνεται?)

Περιμένεις απαντήσεις... Μωρέ εγώ θα σου δώσω μερικές, αλλά με τα ... που φαίνεται να έχεις στο μυαλό, τι θα τις κάνεις ;

Ξεκινάμε λοιπόν.

Λες για μίγμα αλβανοπακιστανορωσοελλήνων σε ένα κράτος με 4-5 επισημές γλώσσες και πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χρώματα

Που ακριβώς έγκειται το λάθος/στραβό σε αυτό ; Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι όλοι αυτοί είναι κατώτεροι από εσένα ή υποδεέστεροι ή δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε εσένα. Οι εποχές που κάθε έθνος ήταν "καθαρό" από αλλοιώσεις, κοινωνικές και φυλετικές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι τελευταίοι που προσπάθησαν να διατηρήσουν την καθαρότητα τους, οι φίλοι μας οι Ναζί, είχαν τα γνωστά αποτελέσματα.

Η πολυπολιτισμικότητα είναι σημάδι εξέλιξης και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Σκέφτηκες ποτέ τι έχεις να κερδίσεις αν συναναστραφείς με άτομα από έναν άλλον πολιτισμό ;

Σκέφτηκες ποτέ τι καινούργια πράγματα μπορείς να μάθεις ;

Σκέφτηκες ποτέ τον διαφορετικό πολιτισμό που πιθανώς να εκτιμήσεις ;

Όσο για τις 4-5 επίσημες γλώσσες, μου φαίνεται σας ατάκα του φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. οπότε το αφήνω ασχολίαστο...

Λες μετά για :

Αν θέλουν τότε είναι μια συνειδητή απόφαση τους αυτό που γίνεται στις μέρες μας και δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Αν δεν θέλουν οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι δεν εκφράζουν την βούληση τους και κάτι πρέπει να γίνει.

Προσοχή δεν ασχολούμαι με το τι ΠΡΕΠΕΙ ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

Ασχολούμαι με το πως ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να είναι το μέλλον του τόπου τους, μια πολυπολιτισμική ή μια εθνική κοινωνία.

Ξεκινάς από λάθος βάση. Δεν το θέλουν οι πολίτες. Το θέλει η πραγματικότητα. Είναι φύσιν αδύνατο να μην έχεις μετανάστες στη χώρα σου, όταν η χώρα σου μπορεί να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας από ότι η δικιά τους. Είδες κανέναν Τούρκο να έρχεται να δουλέψει στην Ελλάδα ; Στα αρχίδια τους για την Ελλάδα, οι άνθρωποι δουλεύουν μια χαρά στη χώρα τους.

Αντιθέτως, οι Αλβανοί, επειδή βρίσκουν καλύτερα μεροκάματα στην Ελλάδα, έρχονται εδώ. Ομοίως και οι Πακιστανοί, και οι Βούλγαροι. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Ρουμάνος εργάτης που έχει ο παππούς μου στα χωράφια παίρνει "μισθό" από τον παππού μου 1000 ευρώ το μήνα. Η γυναίκα του, δασκάλα στη Ρουμανία παίρνει μετά βίας 160 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος δουλεύει σαν σκυλί, αλλά βοηθάει την οικογένεια του.

Και είμαι σίγουρος ότι το σύνολο των μεταναστών δεν έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κλέψει, να ληστέψει και να βιάσει. Όπως στους Έλληνες (τους original κατ' εσάς), έτσι και σε αυτούς είναι συνεπαγωγή κοινωνικών, εργασιακών και βιοτικών συνθηκών.

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι που αναφέρεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια γελοιότητα. Ακόμη και ο μέγας εθνοσωτήρας Καρατζαφέρης, λίγο καιρό μόλις βγήκε, έκανε τουμπεκί. Αμέσως ξέχασε τις εθνικιστικές κορώνες και η ενασχόληση με τους μετανάστες εξαντλήθηκε στο Μακεδονικό.

Βγαίνει και από κάτω σου το εθνίκι ο clainmaingr και λέει ότι τσαντίστηκε με τους μετανάστες. Ας πάρει το σκονισμένο του όπλο και ας βγει παγανιά. Προσοχή όμως να μην σκοτώσει την Αλβανίδα που του κάνει lapdance στο κωλόμπαρο της γειτονιάς του.

Λες τέλος :

Σε μια "Ελλάδα" που κάποτε αναπόφευκτα ο αριθμός των ξένων θα ξεπεράσει τον αριθμό των Ελλήνων οι μειονότητες (δίκαια) θα διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, όπως για παράδειγμα η έκδοση των δημοσίων εγγράφων και στην γλώσσα τους.Επίσης θα υπάρξουν πολιτικοί και ίσως και κόμμα μεταναστών.

Αφελέστατη υπόθεση με σαφείς επιρροές από ΛΑ.Ο.Σ. και συναφή εθνικόφρονα και φασιστικά υποπροϊόντα.

Σαν έλληνες (του κώλου κατά τη γνώμη μου) μήπως θα έπρεπε να σας απασχολεί περισσότερο η ανασφάλιστη εργασία, οι μισθοί, η ακρίβεια, η εκπαίδευση, η οργάνωση του κράτους και άλλα εξωτικά πουλιά ;

Συνοψίζοντας, το ζήτημα δεν είναι οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κινέζοι και οι Μαδαγασκάριοι.

Το ζήτημα είναι η οργάνωση του κράτους στο οποίο ζεις. Και η οργάνωση του σίγουρα δεν περιλαμβάνει μίζες, λαδώματα, συνοριοφύλακες, ανοργανωσιά, μπάχαλο, έλλειψη σχεδιασμού υποδοχής μεταναστών και έλλειψη πληροφορήσης.

edit

-------

Δίνω 3 ώρες ζωής στο topic μέχρι να σκάσουν μύτη οι fan του Χέρι-Χέρι και να κλειδωθεί το topic.

Δημοσ.

Aυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι οτι η Ελλάδα δεν χωράει άλλους δεν υπάρχουν υποδομές.Το 2007 ήρθαν στην Ελλάδα 25% περισσότεροι λαθρομετανάστες σε σχέση με την Γερμανία που είναι χώρα 100 εκ. κατοίκων ήμαρτον δηλαδη.

Δημοσ.
Το ανεγκέφαλο ή μη ,90% στην δημοκρατία κυβερνάει.

Είσαι κατά της δημοκρατίας?

(Εγώ είμαι)

Είμαι κατά του κοινοβουλευτισμού ως τελολογικό τρόπο διακυβέρνησης.

Αλλά το τι θεωρώ εγώ "στόχο" πολιτικά, είναι άλλη συζήτηση.

Δημοσ.
Aυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι οτι η Ελλάδα δεν χωράει άλλους δεν υπάρχουν υποδομές.Το 2007 ήρθαν στην Ελλάδα 25% περισσότεροι λαθρομετανάστες σε σχέση με την Γερμανία που είναι χώρα 100 εκ. κατοίκων ήμαρτον δηλαδη.

Να ο πρώτος. Αμολάει νούμερα αβέρτα χωρίς να δώσει ούτε ένα επιχείρημα ή μια πηγή...

Δημοσ.
Περιμένεις απαντήσεις... Μωρέ εγώ θα σου δώσω μερικές, αλλά με τα ... που φαίνεται να έχεις στο μυαλό, τι θα τις κάνεις ;

Ξεκινάμε λοιπόν.

Λες για μίγμα αλβανοπακιστανορωσοελλήνων σε ένα κράτος με 4-5 επισημές γλώσσες και πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χρώματα

Που ακριβώς έγκειται το λάθος/στραβό σε αυτό ; Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι όλοι αυτοί είναι κατώτεροι από εσένα ή υποδεέστεροι ή δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε εσένα. Οι εποχές που κάθε έθνος ήταν "καθαρό" από αλλοιώσεις, κοινωνικές και φυλετικές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι τελευταίοι που προσπάθησαν να διατηρήσουν την καθαρότητα τους, οι φίλοι μας οι Ναζί, είχαν τα γνωστά αποτελέσματα.

Η πολυπολιτισμικότητα είναι σημάδι εξέλιξης και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Σκέφτηκες ποτέ τι έχεις να κερδίσεις αν συναναστραφείς με άτομα από έναν άλλον πολιτισμό ;

Σκέφτηκες ποτέ τι καινούργια πράγματα μπορείς να μάθεις ;

Σκέφτηκες ποτέ τον διαφορετικό πολιτισμό που πιθανώς να εκτιμήσεις ;

Όσο για τις 4-5 επίσημες γλώσσες, μου φαίνεται σας ατάκα του φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. οπότε το αφήνω ασχολίαστο...

Λες μετά για :

Αν θέλουν τότε είναι μια συνειδητή απόφαση τους αυτό που γίνεται στις μέρες μας και δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Αν δεν θέλουν οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι δεν εκφράζουν την βούληση τους και κάτι πρέπει να γίνει.

Προσοχή δεν ασχολούμαι με το τι ΠΡΕΠΕΙ ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

Ασχολούμαι με το πως ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να είναι το μέλλον του τόπου τους, μια πολυπολιτισμική ή μια εθνική κοινωνία.

Ξεκινάς από λάθος βάση. Δεν το θέλουν οι πολίτες. Το θέλει η πραγματικότητα. Είναι φύσιν αδύνατο να μην έχεις μετανάστες στη χώρα σου, όταν η χώρα σου μπορεί να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας από ότι η δικιά τους. Είδες κανέναν Τούρκο να έρχεται να δουλέψει στην Ελλάδα ; Στα αρχίδια τους για την Ελλάδα, οι άνθρωποι δουλεύουν μια χαρά στη χώρα τους.

Αντιθέτως, οι Αλβανοί, επειδή βρίσκουν καλύτερα μεροκάματα στην Ελλάδα, έρχονται εδώ. Ομοίως και οι Πακιστανοί, και οι Βούλγαροι. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Ρουμάνος εργάτης που έχει ο παππούς μου στα χωράφια παίρνει "μισθό" από τον παππού μου 1000 ευρώ το μήνα. Η γυναίκα του, δασκάλα στη Ρουμανία παίρνει μετά βίας 160 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος δουλεύει σαν σκυλί, αλλά βοηθάει την οικογένεια του.

Και είμαι σίγουρος ότι το σύνολο των μεταναστών δεν έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κλέψει, να ληστέψει και να βιάσει. Όπως στους Έλληνες (τους original κατ' εσάς), έτσι και σε αυτούς είναι συνεπαγωγή κοινωνικών, εργασιακών και βιοτικών συνθηκών.

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι που αναφέρεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια γελοιότητα. Ακόμη και ο μέγας εθνοσωτήρας Καρατζαφέρης, λίγο καιρό μόλις βγήκε, έκανε τουμπεκί. Αμέσως ξέχασε τις εθνικιστικές κορώνες και η ενασχόληση με τους μετανάστες εξαντλήθηκε στο Μακεδονικό.

Βγαίνει και από κάτω σου το εθνίκι ο clainmaingr και λέει ότι τσαντίστηκε με τους μετανάστες. Ας πάρει το σκονισμένο του όπλο και ας βγει παγανιά. Προσοχή όμως να μην σκοτώσει την Αλβανίδα που του κάνει lapdance στο κωλόμπαρο της γειτονιάς του.

Λες τέλος :

Αφελέστατη υπόθεση με σαφείς επιρροές από ΛΑ.Ο.Σ. και συναφή εθνικόφρονα και φασιστικά υποπροϊόντα.

Σαν έλληνες (του κώλου κατά τη γνώμη μου) μήπως θα έπρεπε να σας απασχολεί περισσότερο η ανασφάλιστη εργασία, οι μισθοί, η ακρίβεια, η εκπαίδευση, η οργάνωση του κράτους και άλλα εξωτικά πουλιά ;

Συνοψίζοντας, το ζήτημα δεν είναι οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κινέζοι και οι Μαδαγασκάριοι.

Το ζήτημα είναι η οργάνωση του κράτους στο οποίο ζεις. Και η οργάνωση του σίγουρα δεν περιλαμβάνει μίζες, λαδώματα, συνοριοφύλακες, ανοργανωσιά, μπάχαλο, έλλειψη σχεδιασμού υποδοχής μεταναστών και έλλειψη πληροφορήσης.

Καταρχάς μην με προσβάλεις και μην μου βάζεις ταμπέλες.

Είπα εγώ ότι είναι κακό αυτό που γίνεται η ότι δεν μου αρέσει ή οτι οι ξένοι είναι κατώτεροι και θέλω να φύγουν????

Εγώ ρώτησα πως θέλουν τον τόπο τους οι Έλληνες.

Αν τον θέλουν έτσι όπως πάει να γίνει τότε όλα ειναι καλά.

Αν όμως όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Από την άλλη αν δεν σε σέβεσαι το πολίτευμα του τόπου και την θέληση της πλειοψηφίας έχεις πρόβλημα.

Να μιλάς ευγενικότερα.

Δημοσ.

Τωρα πραγματικα sotirakis.net δεν σε ενδιαφερει αν η ελλαδα μεταμορφωθει σε μια πολυπολιτισμικη χωρα...Πιστεψε με πως αν γινει αυτο τοτε θα βλαστημας την ωρα που εγραφες αυτα που εγραφες....(βεβαια αυτο αποκλειεται να γινει κατα την ταπεινη μου γνωμη).Δεν αγωνιστικαν οι προγονοι μας τοσο σκληρα εναντιον τουρκων,αλβανων,βουλγαρων κλπ.,για να διαμορφωθει στο τελος μια χωρα γεματη τουρκους,αλβανους,βουλγαρους κλπ.

Δημοσ.
Επίσης δεν έχω στοιχεία για το ότι η γη γυρίζει.

Τα 1-2 εκατομμύρια ξένων,η υπογεννητικότητα των ελλήνων και η υπεργεννητικότητα των ξένων,οι μεικτοί γάμοι που θα αρχίσουν να γίνονται από την επόμενη γενιά δεν είναι αυτονόητο ότι θα οδηγήσουν στην πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της μελλοντικής ελληνικής κοινωνίας?

Πρέπει να τα πω όλα αυτά?Δεν είναι αυτονόητα?Εκτός αν κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν.

Η εκτός αν σε κάποιους αρέσει.

Αφού είναι τόσο προφανές, γιατί δε δίνεις κάποια στεοιχεία, κάποια επιχειρήματα ας πούμε. Κάτι!

Και προς Θεού, ΟΧΙ μικτοί γάμοι και μπας και μπασταρδέψουμε το ελληνικό μας αίμα.

Και ναι, εφόσον εκλειψουν ατομάκια σαν εσένα και ο αποκάτω, με μεγάλη χαρά θα υποδεχτώ την αλλοίωση αυτή.

Εχει ανάγκη από βιομηχανίες και κατ επέκταση βιομηχανικούς εργάτες (κάτι που οι Ελληνες δε γουστάρουν για πολλούς λόγους)

Εμπρός λοιπόν για τη βοιμηχανική επανάσταση 200 χρόνια μετά τους υπόλοιπους. Οι πιο προηγμένες χώρες αποβιομηχανοποιούνται, εμείς θα φτιάξουμε καινούργιες φάμπρικες.

Στην κοινωνία του 2100 καλό είναι να μην υπάρχουν σχέσεις εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου. Προσωπικά θεωρώ πως το καπιταλιστικό σύστημα θα έχει καταρρεύσει μέχρι τότε και θα υπάρχει το σύστημα της κοινοκτημόσυνης (όπου όλοι θα έχουν από όλα και κανείς δε θα θέλει τπτ παραπάνω όπως είχε πει και ο Μπαρκς δια στόματος Ντόναλντ στη χαμένη καλιφόρνια)

Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, στα εργοστάσια αυτά που πρέπει να φτιάξουμε, ποιος θα είναι το αφεντικό;

Δημοσ.
Είμαι κατά του κοινοβουλευτισμού ως τελολογικό τρόπο διακυβέρνησης.

Αλλά το τι θεωρώ εγώ "στόχο" πολιτικά, είναι άλλη συζήτηση.

Συμφωνώ μαζί σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...