Προς το περιεχόμενο

Vbuletin: τώρα ξύπνησα...

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω πια τα posts μου να είναι πιο καλαίσθητα και έτσι από εχθές μπήκα στον κόσμο του VB. Αλλά το βρήκα τελείως δύσχρηστο, τόσο που φοβάμαι ότι κάποιο λάθος κάνω.

Πχ. έστω ότι θέλω να βάλω ένα Link. Πρέπει να θυμάμαι απ'έξω τον τύπο και να το γράψω σωστά ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι;

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 τρόποι: ή μαθαίνεις απ' έξω τα tags που σε ενδιαφέρουν ή χρησιμοποιείς αντί για το πλαίσιο της Γρήγορης Απάντησης τον Επεξεργαστή Κειμένου (όπου εκεί υπάρχουν τα περισσότερα εικονίδια για γρήγορο φορμάρισμα του post σου.

Π.χ. για το συγκεκριμένο με τα links που ρωτάς, η απάντηση έχει δοθεί αρκετές φορές στο forum: Γράφεις το κείμενο που θέλεις να φαίνεται ως τίτλος του link, το κάνεις select με το ποντίκι (ή με Shift+βελάκια), μετά κλικ στο createlink.gif και στο κουτάκι που πετάγεται, κάνεις paste το URL που θέλεις. Ο χειροκίνητος τρόπος είναι με τον παρακάτω κώδικα:

>[NOPARSE]
[url="http://το_URL_που_θες.com"]Ο τίτλος του link[/url]
[/NOPARSE]

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά στη σελίδα μου αυτό το σύμβολο με το link, parsifal!

Παλιότερα θυμάμαι ότι υπήρχε, αλλά το έχω χάσει εδώ και καιρό.

Δημοσ.

Screenshot από τη Γρήγορη Απάντηση:

post-4351-129062966838_thumb.jpg

Όχι; Τίποτα; Nada? Τα γειτονικά εικονίδια, λείπουν και αυτά ή κάποια από αυτά... ;

Δημοσ.

Μπα, τίποτε από αυτά!

Και τώρα που είδα το screenshot θυμάμαι ότι παλιά τα έβλεπα, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν. Περίεργο...

Edit:

Το βρήκα, ήταν μία επιλογή στο προφίλ μου, ήταν επιλεγμένο το "απλή μορφή επεξεργασίας κειμένου" ή κάτι τέτοιο. Ε,ρε επιλογές που έχω τώρα!

Δημοσ.

1. Καθάρισε την cache

2. Σβήσε όλα τα cookies που έχουν σχέση με το Insomnia

3. Αν τρέχεις Firefox με add-ons εγκατεστημένα, κάνε τα disable ένα-ένα και επανεκκίνησε τον FF, μέχρι να βρεις το add-on «φταίχτη»

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...