Προς το περιεχόμενο

βοήθεια...βενζινάδικο ανοιχτό???

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και γιατί να σου χαρίσει χωράφια παρακαλώ; Στα χρωστάει από πουθενά; Βρες μου σε παρακαλώ κάποιον που να δίνει 3000€/μήνα για 50 τετραγωνικά γης και στείλε μου το τηλέφωνο του να του νοικιάσω 5 στρέμματα που έχω στο χωρίο και τα νοικιάζω 500€/χρόνο...Άντε γιατί ο κάθε αστοιχείωτος εδώ μέσα πετάει το μακρύ του και το κοντό του...Σίγουρά υπάρχουν και οι ακραίες περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά δεν είναι ο κανόνας.

οταν δεν μπορεις να διαβαζεις σωστα δεν μπορω να σε βοηθησω...

παντως για να μην παιδευεσε αυτο που εγραψα ειναι οτι οπως και στα σπιτια μαγαζια που νοικιαζουν σε υπερβολικες τιμες το ιδιο ισχυει και για τα καλα ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ.οχι δεν ειναι στο χωριο σου το καλο αγροτεμαχιο,καθε χωμα-περιοχη σηκωνει διαφορετικη σοδεια

--------------

οσον αφορα κυριως τα βυτιοφορα θα το συνεχισω και θα πω οτι 600ατομα εχουν 1500 αδειες βυτιοφορων(+300 ιδιωτικες που δεν απεργουν)...εννοειτε πως ολοι ειναι συννενοημενοι ωστε να μην ριχνουν τιμες στα κομιστρα ωστε να μην υπαρχει ανταγωνισμος.

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσείς δε ξέρω τι λέτε για λεωφορεία αλλά εγώ έχω ξεμείνει εδώ και κάτι μέρες στο χωριό με ένα σκασμό αποσκευές. Και πρέπει να φύγω.

Οπότε θα καλέσω όποιον εύκολα λέει ότι θα μας πέσει ο κώ...ς χωρίς αυτοκίνητο να μου βρει ΚΤΕΛ που θα μεταφέρει χωρίς γκρίνια 2 βαλίτσες ρούχα και 5-6 τσάντες λαχανικά, καθώς και 3 τενεκέδες λάδι... και φυσικά μετά να με βοηθήσει να τα πάω και σπίτι μου στην Αθήνα, που πρέπει να αλλάξω 4 συγκοινωνίες απ'τον Κηφισσό.

Σοβαρά τώρα: σε μια εβδομάδα φεύγω. Θα έχουν τελειώσει όλα τότε. Αλλά σκεφτείτε και καμιά περίπτωση πέραν της δικιάς σας, όπου τυχαίνει να μην αποτελούν λύση τα ΜΜΜ. :-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

3 βενζινάδικα πάντως που είδα σήμερα στην Αναπαύσεως (Βριλήσσια) είχαν κανονικότατα το απόγευμα που πέρασα...

Δημοσ.
οταν δεν μπορεις να διαβαζεις σωστα δεν μπορω να σε βοηθησω...

παντως για να μην παιδευεσε αυτο που εγραψα ειναι οτι οπως και στα σπιτια μαγαζια που νοικιαζουν σε υπερβολικες τιμες το ιδιο ισχυει και για τα καλα ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ.οχι δεν ειναι στο χωριο σου το καλο αγροτεμαχιο,καθε χωμα-περιοχη σηκωνει διαφορετικη σοδεια

εχεις να μου χαρισεις στρεμματα?γιατι για νοικιασμα ξερω,ειναι οπως τα μαγαζια νοικι 3χιλ για 50τμ...

Αυτό διάβασα και αυτό σχολίασα....Επίσης αντίστοιχα με το χωράφι που λες αν έχει καλό χώμα υπάρχουν και μαγαζιά που είναι σε περιοχές φιλέτα. Δηλαδή αν εσύ είχες πχ ένα μαγαζί στην Ερμού και έβγαζε πχ 50000€ το μήνα θα το νοίκιαζες με 1000 € το μήνα μόνο;

οσον αφορα κυριως τα βυτιοφορα θα το συνεχισω και θα πω οτι 600ατομα εχουν 1500 αδειες βυτιοφορων(+300 ιδιωτικες που δεν απεργουν)...εννοειτε πως ολοι ειναι συννενοημενοι ωστε να μην ριχνουν τιμες στα κομιστρα ωστε να μην υπαρχει ανταγωνισμος.

Φαντάσου τώρα αν μείνουν μόνο τρεις εταιρίες ( γιατί προς τα εκεί θα οδηγηθεί η κατάσταση) τι θα προκαλέσει αυτό το ολιγοπώλειο στην αγορά. Αν τους καίει τόσο η τιμή των αγαθών ας μειώσουν λίγο τους άμεσους και έμμεσους φόρους για να ανασάνουμε οι καταναλωτές

Α και στο θέμα μας στην Ν.Σμύρνη στην οδό Αγίας Σοφίας μπροστά από τα Νεκροταφεία είχε βενζίνη σήμερα το μεσημέρι

Δημοσ.

Τελικα ξερει κανεις αν υπαρχει βενζινη στις εθνικες οδους??ετοιμαζομαι για ταξιδι το βραδι και θα χρειαστω σιγουρα αλλο ενα μικρο ανεφοδιασμο στο δρομο!!!!θα κινηθω προς κορινθο-πατρα-αμφιλοχια-ηγουμενιτσα!!!!αν υπαρχει κανενας απο αυτες τις πολεις,θα με βοηθουσε παρα πολυ αν μου περιεργαφε την κατασταση που επικρατει στην πολη του!!!σας παρακαλω βοηθειαα..........

Δημοσ.
3 βενζινάδικα πάντως που είδα σήμερα στην Αναπαύσεως (Βριλήσσια) είχαν κανονικότατα το απόγευμα που πέρασα...

Πόσο; Επίσης αυτός ο γαμιόλης στην Κλεισθένους γιατί είναι τόσο καιρό κλειστός;

Δημοσ.
η Aigean στο τέρμα 1.466 και οι 2 Shell 1.496, τότε που το postαρα...

Αυτός ο ετζήαν, μεγάλο λαμόγιο. Μπορεί να έχει τα γραφεία της η Venerate εκεί, αλλά. Για την ΕΚΟ ξες why so closed;

• Moderators
Δημοσ.

Παντως και κατα τη διαρκεια της απεργιας, ειχα πετυχει ενα βραδυ τη μια Shell στην αναπασευως ανοιχτη και το επομενο βραδυ την αλλη Shell, στο αντιθετο ρευμα ανοιχτη. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτός ο ετζήαν, μεγάλο λαμόγιο. Μπορεί να έχει τα γραφεία της η Venerate εκεί, αλλά. Για την ΕΚΟ ξες why so closed;

μεγάλο λαμόγιο δλδ? νοθεύει ή πειραγμένη αντλία? :P

no idea για την ΕΚΟ :-(

Δημοσ.

Ο απέναντι από το υπουργείο ακριβώς, Shell νομίζω έχει πειραγμένη αντλία, ο ετζήα σου τσοντάρει και λίγο κακαβιά με τσίπουρο. Γενικά μόνο στην ανάγκη από εκεί, καλύτερα λιγότερη μπετζίνα παρά περισσότερο νερό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...