Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Norton Antivirus

!!!...sos...!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... το norton antivirus μου εδώ και 5 περίπου μήνες έχει ένα κόκκινο Χ... scanάρω τον Υπολογιστή μου, παρ' όλα αυτά οι ιοί δε γίνεται να διαγραφούν. Φίλοι μου λένε να κάνω ανανέωση από το internet δωρεάν μιας που έχω το norton αγορασμένο κανονικά. Αυτό μπορεί να γίνει; Κι αν ναι πως; Αν δε γίνεται, η μόνη λύση είναι να πάω για διαμόρφωση τον Υπολογιστή, με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα αρχεία μου, σημαντικά και μη.

Και κάτι άλλο... υπάρχει περίπτωση αν συνδέσω το κινητό μου στον υπολογιστή, να κολλήσει αυτό κάποιον ιό ή να χρησιμοποιηθεί σαν μέσω μεταφοράς του ιού σε κάποιον άλλον Υπολογιστή που θα τύχει να συνδέσω το κινητό μου τηλέφωνο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και παρακαλώ να μου απαντήσετε.

:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

κάνε απεγκατάσταση το νορτον και βάλε το αβαστ free για 60 μέρες ή το nod32 free για 30 μέρες.

η γνώμη μου είναι να αγοράσεις το nod 32.

Δημοσ.
Λοιπόν... το norton antivirus μου εδώ και 5 περίπου μήνες έχει ένα κόκκινο Χ... scanάρω τον Υπολογιστή μου' date=' παρ' όλα αυτά οι ιοί δε γίνεται να διαγραφούν. Φίλοι μου λένε να κάνω ανανέωση από το internet δωρεάν μιας που έχω το norton αγορασμένο κανονικά. Αυτό μπορεί να γίνει; Κι αν ναι πως; Αν δε γίνεται, η μόνη λύση είναι να πάω για διαμόρφωση τον Υπολογιστή, με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα αρχεία μου, σημαντικά και μη.

Και κάτι άλλο... υπάρχει περίπτωση αν συνδέσω το κινητό μου στον υπολογιστή, να κολλήσει αυτό κάποιον ιό ή να χρησιμοποιηθεί σαν μέσω μεταφοράς του ιού σε κάποιον άλλον Υπολογιστή που θα τύχει να συνδέσω το κινητό μου τηλέφωνο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και παρακαλώ να μου απαντήσετε.

:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:[/quote']

Καλως ηρθες στην κοινοτητα ριξε μια ματια στα υπομνηματα του software εκει θα δεις μια δημοσκοπηση για τα αντιικα καθως και στα freeware δεν υπαρχει λογος να πληρωνουμε εγω εχω avast free και spyware terminator σερφαρω συνηθως ομως και με bootable διανομες linux ολα τζαμπα.

Δημοσ.

Οι φίλοι σου πιθανόν έχουν δίκιο.Οταν το Νορτον,ειναι ανενημερωτο πάνω απο 4-5 ημέρες,εμφανίζει ενα κοκκινο Χ,στην κεντρικη οθονη της εφαρμογης.

Εσύ το έχεις ενημερωμένο κανονικα?Ποτε εκανες τελευταια φορα update?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...