Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρωταω γιατι παιζω και PRO και ξερετε τι γινεται...φετος ομως θα τα παρω και τα 2...

lol..aaaaa γιαυτο ρωτας? Ε ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΤΟ ΦΙΦΑ ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο απο ΚΟΝΑΜΙ για να εχεις προβλημα...Να το ξερεις αυτο.. ΠΟΤΕ δεν ειχε προβλημα το φιφα...στο ονλινε ...και με 20 παιχτες 10 vs 10 ονλινε, ΜΗΔΕΝ ΛΑΓΚ!

Δημοσ.
καλά περνάτε όλοι γμτ, για εμένα ούτε σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος :cry::cry::cry:

για το παιχνδιι? η για την κονσολα? επειδη αν ειναι για το παιχνιδι, ε τοτε εκανες μεγαλο λαθος και δεν το πηρες απο δω μεσα...

Δημοσ.
καλά περνάτε όλοι γμτ, για εμένα ούτε σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος :cry::cry::cry:

lol ρε αναμένε κι εσύ πήγες και έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου! :lol:

Για να αισθανθείς κάπως καλύτερα κι εγώ δεν το βρήκα και σήμερα θα πάω να το πάρω. :-)

Δεν παίζω κόπιες μέχρι το fall update αλλά εδώ που τα λέμε έχω αρχήσει να λυγίζω. Πότε βγαίνει το fall update αλήθεια ξέρει κανείς? Γιατί άμα είναι τίποτα Χριστούγεννα δεν την παλεύω.

Δημοσ.

ρε οτι και να κανετε, δεν την γλυτωνετε, αν αποφασισουν μπορουν να κανουν pull the plug!...Μπορει να βλεπουν και ποσες αγωρες εχεις κανει μεχρι στιγμης, μπορει το βαν να βασιζεται και σε αυτο! ....ΔΕΝ ξερει κανεις τι παιζετε!

Δημοσ.

Περίεργο. Έχω φάει αρκετές ώρες στην αρένα και δεν μου έχει κάνει τίποτα περίεργο. Το Euro08 εντάξει, είχε κάτι προβλήματα και μερικές φορές σκάλωνε στο ημίχρονο ή όταν τελείωνε ο αγώνας. Αλλά στο Fifa δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο.

Δημοσ.

Ο tommy_angelo λογικά μιλάει για ολικό freeze καμια σχέση με τα κολλήματα του euro.εκεί κόλλαγε το παιχνίδι και πατώντας το guide η το start το έκλεινες.

Δημοσ.

Μερικές φορές, στο τέλος του αγώνα, το παιχνίδι κόλλαγε και δεν ίσιωνε με τίποτα. Δεν μπορούσα καν να κλείσω την κονσόλα με το χειριστήριο, ήθελε από το κουμπί της. Χθες μάλιστα μου το έκανε για πρώτη φορά και σε πλάγιο άουτ, στα μισά του -online- αγώνα. Εκεί όμως τελικά μπόρεσα να γυρίσω στο dashboard.

Τώρα για συστηματικό ολικό freeze, τι να πω. Μόνο πριν λίγες μέρες το είχα πάθει αυτό το πράγμα, με το demo του PES2009. Κάποια στιγμή, γύρω στο 2-3% έφαγε σκάλωμα και όποτε έμπαινε στο Live και ξεκινούσε να το κατεβάζει (κάνοντας προφανώς resume), η κονσόλα πάγωνα εντελώς. Με το που έσβησα το unfinished download, όλα καλά.

Δημοσ.

Και αφού έκανα σεφτέ το απόγευμα με τον Freakster, περιποιήθηκα και τον καλό μου πελάτη pantnick.

Καλύτερα να μην το είχα φτιάξει το live μου ρε μαϊνα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...