Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παρτε και ενα βιντεακι απο ενα bug που μου ετυχε

ναι και στο kanoniko speed δεν φενεται καν..ελα τωρα δεν ειναι ουτε bug. Γιατι? επειδη η μπαλα πηγε εκει που θα επρεπε να παει αν γινοταν αυτο. Σκεφτου το, δες το ξανα.. Το οτι καποιες φορες τα χερια η τα ποδια, η το κορμι περναει απο μεσα απο το αλλο, αυτο γινετε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! πειτε μου ενα παιχνιδι , που δεν εχει αυτο το προβλημα!? ενα...ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ομως κανενα PAC MAN . λολ

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό που αναφέρθηκε με την Ίντερ είναι αλήθεια. Ο Νικόλας χτες με Ζλάταν έκανε παρτυ. Όλα τα παιχνίδια στα 1-2 γκολ (εκτός από ένα 3-0 δικό μου) και το Ιντερ- Μίλαν 4-1. Τον παρακάνανε καλό και στα σουτ και στην ταχύτητα. Ειδικά με τον Μαϊκον χαφ δεν προλάβενες.

Βάλτε τον Ζλάταν σαν arena player. Και αρχίστε να σουτάρετε. Θα καταλάβετε τι εννοεί ο alexzzz. Τον δοκίμασα χθες, χωρίς να ξέρω ότι τον έχουν κάνει τόσο καλό και ο τύπος τα έγραφε από παντού. Από τα 40 μέτρα να σουτάρεις (με το shot assistance στο semi) η μπάλα θα πάει στο γάμα, δεν παίζει. Από άλλο πλανήτη. Γι' αυτό κι εγώ έχω πάρει τη Leverkusen στο Manager Mode, με Γκέκα και Kiessling και δεν μπορώ να σταυρώσω γκολ με τίποτα.

Λοιπόν ακούστε την τελική άποψή μου για το φιφα09 για 360/ps3 και σε τί είναι καλύτερο από το pro (από ότι είδα μέχρι σήμερα από το ντέμο του pro2009) μπας και καταλάβουν όσοι έχουν κολλήσει, τί σημαίνει ποδόσφαιρο:

-Καλύτερα γραφικά

-Καλύτερο ήχο και ατμόσφαιρα (με φωνές προπονητών, παικτών, καλύτερο εφέ μπάλας)

-Καλύτερα και άπειρα περισσότερα animations σε σχέση με το pro

-Ρεαλιστικότατη ταχύτητα παιχνιδιού (η οποία αν δεν σου αρέσει, την αλλάζεις με 3 επιλογές)

-Απείρως καλύτερο τρέξιμο και στροφές παικτών στο φιφα09

-Απείρως περισσότερες ντρίμπλες (σχεδόν όλες που γίνονται στο ποδόσφαιρο) αλλά σωστά τοποθετημένες και δύσκολες, ώστε να μην τις κάνει ο κάθε παίκτης και να μην περνάς για πλάκα τους αντιπάλους όπως στο προ

-Απίστευτο Online και την δυνατότητα να παίξεις μέχρι 10vs10! Εμπειρια που κανείς δεν πρέπει να χάσει

-Δυνατότητα επιλογής σε όλα manual (πάσες, σουτ,σέντρες,μπαλιές τρύπες) για πραγματικό ποδόσφαιρο κι όχι κομπιουτερίστικο...

-Καλύτερες πάσες, όπου υπάρχει μπάρα παντού για να δίνεις εσύ την δύναμη που θέλεις

-Πολύ καλύτερα throw ins

-Περισσότερες κομπίνες σε φάουλ και κόρνερ

-Βάθος τακτικής στο formation με από όλα τα καλά. Position edit, βελάκια κλπ. Ακόμα περισσότερο βάθος όμως δίνουν τα custom tactics όπου ορίζεις το βάθος της άμυνας, πόσο θα πιέσει, που θα πιέσει, πόσο συχνά θα σεντράρει, ποιοί και πόσοι θα προωθούνται στις σέντρες και άλλα πολλά!

-Φυσικά όλες τις άδειες των ομάδων με εκατοντάδες ομάδες αυθεντικές για επιλογή (τί θα γίνει τελικά με αυτή την netherlands? Θα δώσει επιτέλους τα δικαιώματα?Εδώ τα πήρε του pro κι αυτοί ακόμα!)

Θέλετε κι άλλα εκτός από αυτά? Δεν νομίζω. Τα μόνα που χάνει για μένα από το pro για φέτος είναι οι φάτσες που είναι καλύτερες στο προ (δεν μας νοιάζει όμως γιατί από μακριά δεν φαίνεται και τίποτα), ίσως οι εκτελέσεις φάουλ που είναι λίγο καλύτερες στο προ, άντε και στο champions league (κι ας είναι κουτσό στο προ). Πράγματα δηλαδή πολύ επιφανειακά που δεν μας νοιάζουν ουσιαστικά.

Πως στο καλό μπορείτε λοιπόν να με πείσετε για φέτος (και το τονίζω για φέτος) ότι το pro είναι καλύτερο?

Ξέρω ξέρω το προ είναι μόδα. Πίνω μπάφους και παίζω προ. Αυτό είναι το σύνθημα του Ελληνα. Ξεκολλήστε λίγο και δειτε πιο αντικειμενικά.

Και σας μιλάει όχι κανένα φιφα fanboy...

Έλα ρε polakis, αφού τα ξέρεις. Το Fifa υπερτερεί πλέον του Pro σε ΟΛΟΥΣ τους σημαντικούς τομείς (οκ, το pro έχει καλύτερες φάτσες...) Τόσους μήνες το φωνάζουμε. Δεν τίθεται καμία απολύτως σύγκριση, έχουν έτη φωτός διαφορά. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που θα παίξει 5-10 αγώνες Fifa09 σε 360/PS3 να ξανακάτσει να ασχοληθεί με το Pro. Τώρα για τους άλλους τους βλάκες του wehellas που σε έκραξαν, μην ανησυχείς. Ανήκουν κι αυτοί στη συνομοταξία των κορόιδων που πλουτίζουν τον Τσακατσούκα. Που αυτός και Πάκμαν να βγάλει, αν λέει Pro2009 Pacman edition έξω από το κουτί, θα τρέξουν να το αγοράσουν και θα λένε το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Είναι πέρα από κάθε γιατρεία και λογική οι άνθρωποι. Σάμπως κι εμένα δεν με λέγανε πρεζάκι, που τόλμησα να πω στον greek-tracker ότι το φετινό Fifa είναι πολύ καλύτερο από το Pro? Δεν είναι για πουθενά οι τύποι, άστους να νομίζουν ότι παίζουν το καλύτερο ποδοσφαιράκι.

Δημοσ.

Σήμερα το χτύπησα αυθεντικό. Η τσαντούλα που δίνει δώρο με δελέασε για να το πάρω ακόμα πιο πολύ.:-):-)

PqNF5Pi.jpg

PqNG2GJ.jpg

PqNGk8J.jpg

Αρκετά μεγάλη θα έλεγα και καλή για τζάμπα.

Κάθε χρόνο αγοράζω και 1. Φέτος ήταν η χρονιά του.

Πέρσι του Νba 2k8.

Τέτοια παιχνίδια αξίζουν για συλλογή.

Δημοσ.
Αυτό που αναφέρθηκε με την Ίντερ είναι αλήθεια. Ο Νικόλας χτες με Ζλάταν έκανε παρτυ. Όλα τα παιχνίδια στα 1-2 γκολ (εκτός από ένα 3-0 δικό μου) και το Ιντερ- Μίλαν 4-1. Τον παρακάνανε καλό και στα σουτ και στην ταχύτητα. Ειδικά με τον Μαϊκον χαφ δεν προλάβενες.

Μεγάλη αλήθεια...Μεγάλο και το πάρτυ που έκανα...μετά όμως ήρθε η καταστροφή.

Δημοσ.

no bug. no party

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 22 : 56-----

Pro2009 Pacman edition

ROLF

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 24 : 09-----

NZEPOS είναι τόσο τραγικοί σε εκείνο το forum που μου κόψανε τα permitions να κάνω Post, και να φανταστείς αυτό έγινε ξαφνικά χωρίς να πω τίποτα για το PRO εδώ και 1 μήνα...

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 24 : 51-----

Απ'το σπιτι δεν θα βγω,παιζω φιφα και κλανω το Προ..... οοοοο παιζω φιφα και κλανω το προ.....κι εσυ κι εγω....

εγραψες! ίσως το "το" να μην έπρεπε να το βάλεις όμως!

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 26 : 34-----

εγώ μόλις το πάρω θα ξεκινήσω καριέρα με μια μικρή ομάδα β εθνικής, σκέφτομαι να πάρω αγγλίας, τι λέτε;

είμαι ανάμεσα σε αγγλίας και Ιταλίας (δεν θέλω ισπανίας γιατί στο FIFA 08 με ισπανική ξεκίνησα)

Δημοσ.

luca toni δεν υπάρχει.παίρνει όλες τις κεφαλιές τρομερό σουτ, κάνει πολύ εύκολα ψαλίδια και τα βάζει καλή ταχύτητα και άχαστο πλασέ.

το θέμα φάτσες πρέπει να σταματήσει παιδιά το προ με την αρχαία engine του έχει έναν φτηνιάρικο αλλα άκρως αποδοτικό τρόπο να αποδίδει τα πρόσωπα αφού στην ουσία δεν είναι 3dmodelling αλλα ένα texture σαν χαρτί που μπαίνει στο πρόσωπο(οποιος έχει ασχοληθεί με patch στο pc ξέρει τι εννοώ)οποτε διαλέγουμε και παίρνουμε τα σαφώς βελτιωμένα αλλα χειρότερα από το προ πρόσωπα του fifa και το engine του η τα πρόσωπα του προ μαζί με το υπόλοιπο χαλι του.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χωράει ερώτημα... Όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία το είδος τεχνικής που διάλεξαν αλλα το αποτέλεσμα.Anyway, Fifa all the way.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως βάζω χιόνι και βροχή? Ή πάει στην τύχη? Μια φορά πέτυχα βροχή και αυτή δεν φαινόταν στο κανονικό παιχνίδι, αλλά μόνο στα replay! Είναι bug αυτό?

Δημοσ.

Πάντως 2-3 μέρες που έπαιζα manager mode και στο παιχνίδι ήταν Νοέμβριος, βροχή δεν είδα. Είπανε για μετά τον Δεκέμβρη τα πρωτοβρόχια.

Δημοσ.

rebel είσαι αρχηγός με τα λεγόμενα σου για το θέμα με τις φάτσες και είναι κάτι που το έχω πεί 10δες φορές. τι να το κάνεις που μοιάζουν οι φάτσες όταν το μοντέλο ειναι άθλιο;

αν το συγκρίνεις με του FIFA είναι 5 χρόνια πίσω τεχνολογικά.

επίσης η ιδέα του να μην επιλέγεις καιρικές συνθήκες την βρίσκω πιο ωραία, να ξεκινάει το παιχνίδι και να λες "τι καιρό να έχει άραγε τωρα;"

δεν μου απαντσατε, αγγλικο η ιταλικο;

Δημοσ.

Αυτά με τους καιρούς και τις βροχές πολύ με έχουν μπερδέψει. Θεωρητικά για να πετύχεις βροχή σε φιλικό παιχνίδι αρκεί να βάλεις overcast (αρκεί βέβαια να υπάρχει αυτή η επιλογή για το συγκεκριμένο γήπεδο). Με το overcast ίσως βρέξει, ίσως όχι. Μπορεί ακόμα και να χιονίσει, αν και δεν το "στρώνει" μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο κοντά στις διαφημιστικές πινακίδες νομίζω. Επίσης έχω διαβάσει ότι χιονίζει μόνο σε μέρη που μπορεί να χιονίσει, δηλαδή δεν νομίζω να δούμε ποτέ χιόνι πχ. σε ένα πορτογαλικό γήπεδο. Δεν είμαι βέβαιος αν όντως ισχύει αυτό. Επίσης για τον φίλο που είπε ότι δεν έβλεπε βροχή στον αγώνα αλλά μόνο στο replay, νομίζω ότι είναι θέμα κάμερας. Όπως και στην πραγματικότητα όταν βρέχει και το μόνο σημειό αναφορά είναι το χορτάρι (το background που λέμε) δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουμε τη βροχή. Μόλις όμως δείξει το κοντινό ενός παίχτη και έχουμε ένα πιο σκουρόχρωμο φόντο, εκεί η βροχή διακρίνεται καθαρά. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στο Fifa.

Όλα αυτά στα φιλικά και τα τουρνουά. Στο manager mode όμως δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Μέχρι στιγμής έχω παίξει γύρω στους 10 αγώνες Bundesliga και όλοι μου έκατσαν μέρα, ούτε καν dusk. Έχω όμως διαβάσει ότι σε manager mode, μπορεί να ξεκινήσεις αγώνα dusk και μέχρι να τελειώσει να έχει νυχτώσει εντελώς! Να το δω και να μην το πιστέψω. Από την άλλη έχω ακούσει άλλο κόσμο να λέει ότι στο MM δεν παίζεις ποτέ νύχτα, ούτε καν στο ECC (το Champions' League). Για καιρικά φαινόμενα όμως δεν έχω ιδέα, μάλιστα πολύς κόσμος έλεγε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν καν στο MM. Τώρα αν υπάρχουν αλλά είναι πολύ σπάνια (και εμφανίζονται από Δεκέμβρη) ή έστω αν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με το μεγάλο update που ετοιμάζουν, είναι άλλη ιστορία.

Ερώτηση δική μου τώρα, άσχετη με το παραπάνω θέμα: CLUB ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???!

Και τελειώνω με ένα εξαιρετικό site: http://www.sportsgamer.com/fifa09/training_camp/

Δημοσ.
αυτό το μεγάλο update είναι σίγουρο;

Ε, έτσι λένε στο forum, τώρα ξέρω κι εγώ. Για την ακρίβεια μιλούσαν για update σχετικά με το online (θα διορθώσουν την κατάσταση στα lobby κλπ) αλλά φαντάζομαι θα πάρει κι άλλα πράγματα η μπάλα. Δεν νομίζω να φτιάξουν ελλείψεις όπως την αδυναμία αλλαγής νούμερου στο Manager mode (για την οποια γκρινιάζει πολύς κόσμος) αλλά όλοι ελπίζουν για παράδειγμα σε ρύθμιση για random weather.

Σχετικά με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων καθώς και τα καιρικά φαινόμενα στο Manager mode, βρήκα το παρακάτω:

Right, i thought i might aswell post a thread on this scene as though everyone is going crazy on there been no weather in Manager Mode.

I'm sure a few people know, but for those who dont...

Go on Play now, and select the stadium your set to play at on MM, go on Game settings and select the weather, time of day, anyting you want...even the ball! go back on to MM (you dont have to play the match) and it will be set to what ever you did in Play Now.

Κουλό αλλά φαίνεται να δουλεύει. Είναι μάλλον και ο μοναδικός τρόπος για να παίζετε νύχτα στο ECC (Champions' League). Απ' την άλλη αν το γήπεδο της ομάδας σας δεν υποστηρίζει overcast ή night, τότε μάλλον ατυχήσατε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...