kprimax Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αγόρασα από το MEGA MARKET την οθόνη 22΄PHILIPS 220WS. Η οθόνη ήρθε με ένα κολλημένο pixel και προσπάθησα να επικοινωνήσω με το megamarket να δω τι μπορεί να γίνει. Απαντούσε τηλεφωνητής και μου έλεγε να αφήσω στοιχεία και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό έκανα, αναφέροντας και το πρόβλημα. ΠΟΤΕ δεν επικοινώνησαν μαζί μου, ακόμη και μετά τα απανωτά e-mail που έστειλα. Απάντηση πήρα μόνο μετά από το τελευταίο e-mail όπου τους έλεγα ότι θα τους δυσφημίσω σε όποιο forum μπαίνω, αλλά και στον εργασιακό μου χώρο, όπου έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες άτομα.(λόγω φύσης της δουλειάς μου). Ηαπάντησή τους ήταν ότι πρέπει τα pixel να είναι τέσσερα και πάνω και δε γίνεται αλλαγή. Τελικά πήρα τηλέφωνο στο service της PHILIPS στην Ολλανδία. Αν και έπρεπε να είναι τέσσερα και πάνω τα προβληματικά pixel, χωρίς αντίρρηση μου έστειλαν καινούρια χωρίς καμιά επιβάρυνση ούτε για έξοδα αποστολής. Πραγματικά δεν το περίμενα, είχα συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα κρατήσω την προβληματική οθόνη. Αξίζουν συγχαρητήρια στη PHILIPS για το σεβασμό στον πελάτη. Όσο αφορά το MEGAMARKET μετά την πώληση σε γράφει κανονικά. Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία, χωρίς να ξέρω αν είναι ο κανόνας.
fsbmaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 για δωσε ρε φιλε τηλεφωνο .... εδω ελαλδα δεν εχουμε κατι ? Εχω μια Lcd tv η οποια εχει προβλημα σβηνει και δεν αναβει.Επισης οποις ξερει εδω ελλαδα καποιο τηλ
panosgabriel Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πολύ χρήσιμο το post ! Μια τηλεόραση που πήρα από Γαλλία εμφανίζει από την αρχή 2 καμμένα pixels. Σε επικοινωνία που είχα με την ελληνική εταιρία (η οποία καλύπτει το προιόν ανεξάρτητα από τη χώρα αγοράς) μου είπαν ότι η περίπτωσή μου δεν θεωρείται βλάβη. Απαιτούνται περισσότερα και συγκεντρωμένα σε ένα σημείο ελλατωματικά pixels ώστε να δημιουργούν προφανή αλλοίωση στην εικόνα. Αν έχεις το τηλέφωνο στην Ολλανδία σε παρακαλώ δημοσίευσε το, σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς! fsbmaniac το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για Ελλάδα είναι 00800 3122 1280
NeoRanger Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κι ότι αναρωτιόμουν για την εξυπηρέτηση της Phillips (είμαι ανάμεσα σε μια οθόνη LG και μια Phillips και ήδη ξέρω για τους πρώτους). Thanks για την ενημέρωση.
kprimax Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το τηλέφωνο του service για Ελλάδα είναι το 00800 3122 1223. Αν το καλέσετε θα βγεί Ολλανδία και αφορά το τμήμα των οθονών υπολογστών. Δεν ξέρω όμως αν είναι για τις τηλεοράσεις της εταιρίας. Θα σας εξυπηρετήσει κάποιος που μιλά Ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.