Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα σε ένα από τα site.Και όταν πήγα να κάνω sign up μου ζήτησε αριθμό λογαριασμού.Εφόσον,έχω paypal είναι απαραίτητο να το βάλω...Μπορώ να συνεχίσω;

Δεν το δοκίμασα περαιτέρω απλώς έστειλα email.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Eurovisits και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι πληρώνει και σε ευρώ!Προτείνουν alert pay αλλά μπορείς να βγάλεις και με το paypal email αρκεί να έχεις κέρδη 12.95 ευρώ και πάνω. Είναι γενικώς το καλύτερο που κυκλοφορεί σε ποσά πληρωμής, διαδικασίες τα πάντα. Τα άλλα με τα δολλάρια πλέον δεν νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον. Διπλή δουλειά, μισά λεφτά....

Δημοσ.

To eurovisits δεν πληρώνει. Αν διαβάσεις το TOS θα δεις το εξής

"All earnings are for advertising purposes. This is an ad only site. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site."

Πάντα να διαβάζετε το TOS πριν γραφτείτε σε κάποιο site.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνετε οτι πρέπει να δουλέψετε για να βγάλετε χρήματα ακόμα και στο διαδίκτιο? Στριφογυριστείτε, ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντά σας παράγετε προιόντα ή services και απευθυνθείτε στην Αμερικάνικη κυρίως αγορά. Τα χρήματα θα έρθουν μετά απο επίπονη εργασία σε παράλληλους τομείς.

Διαδώστε προγράμματα που δουλέψατε και σας απέφεραν καρπούς μην τα θέλετε όλα στο πιάτο. Περιμένετε και αποτυχίες επιμένετε μπορεί καποιο προιόν σας να επιτύχει μετά απο 2 χρόνια η και παραπάνω (μου έχει συμβεί).

Ξεκολλήστε απο τα Ελληνικά sites

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνετε οτι πρέπει να δουλέψετε για να βγάλετε χρήματα ακόμα και στο διαδίκτιο? Στριφογυριστείτε, ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντά σας παράγετε προιόντα ή services και απευθυνθείτε στην Αμερικάνικη κυρίως αγορά. Τα χρήματα θα έρθουν μετά απο επίπονη εργασία σε παράλληλους τομείς.

Διαδώστε προγράμματα που δουλέψατε και σας απέφεραν καρπούς μην τα θέλετε όλα στο πιάτο. Περιμένετε και αποτυχίες επιμένετε μπορεί καποιο προιόν σας να επιτύχει μετά απο 2 χρόνια η και παραπάνω (μου έχει συμβεί).

Ξεκολλήστε απο τα Ελληνικά sites

Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε:-)!

Δημοσ.
To eurovisits δεν πληρώνει. Αν διαβάσεις το TOS θα δεις το εξής

"All earnings are for advertising purposes. This is an ad only site. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site."

Πάντα να διαβάζετε το TOS πριν γραφτείτε σε κάποιο site.

Thomas έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Παρόλα αυτά για όποιους ενδιαφέρει να το δοκιμάσουν υπάρχει το bux.to που σύμφωνα με reviews έχει αρκετά καλά σχόλια και πληρώνει cash. Το μειονέκτημα του είναι οι καθυστερήσεις σε πληρωμές αλλά τις κάνουν. Υπάρχουν από ότι είδα και παλιότερα posts για το bux.to. Θα ενημερώσω σύντομα τους ενδιαφερόμενους με τις εντυπώσεις μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά,

ρίξτε και μια ματιά στο Magma-Linker, δεν δίνει χρήμα - δίνει δωρο-επιταγές αλλά είναι πολύ απλό στην χρήση του!

Αν θέλεις να αγοράσεις PC η περιφερειακά στο τζάμπα είναι το καλύτερο...

http://www.mmpc.gr/default.asp?ar=24

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Δημοσ.
ενα ευρω για καθε παραγγελια? μικρο μου φενεται . θα επρεπε να δινει τουλαχιστον 5%

Ένα ευρώ σε αγορές - για κάθε μέλος που συστήνεις και αγοράζει! δηλ αν κάνουν κλίκ 100 μέλη και αγοράσουν οτιδήποτε απευθείας σου δίνεται η δυνατότητα 100ευρώ έκπτωσης από την αγορά σου!

5% ! ??? Τα καθαρά κέρδη στην πληροφορική σήμερα δεν ξεπέρναν το 3% - πίστεψε με ! :-)

Τεσπά πάντως απ'ότι φαίνεται ένας στους δύο αγοράζει (απο την στιγμή που γίνονται μέλη) - όποτε είναι σίγουρα τα κέρδη για αυτούς που κάνουν banner ή link...

Δημοσ.
εχει κανενας καμια γνωμη?

τι να πουλαω στο ebay?

απο ελληνικα προιοντα,

ετσι για να πληρωνω κανα λογαριασμο του ιντερνετ

πούλα τσολιαδάκια... :-)

και κασέτες με Ζορμπά και Greek buzuki!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...