Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι ειναι φοβερό και εξευγενισμένο το σύστημα CQC (Close Quarters Combat) του παιχνιδιου.. κάνεις τρελά πράματα με αυτο αν συνηθίσεις λιγο τους συνδυασμούς κ αν πατας ότι κουμπι σου βγαίνει.. Ειδικότερα ένα Βοss, μόνο έτσι βγαίνει..

Πάντως δε περίμενα να πω την αλήθεια τόση πολλή προσθήκη χαρ/κων κ ελευθερίας τρόπου στο Gameplay.. Νόμιζα τα χα δει όλα στο MGS3 Snake Eater, αλλά το ξεπέρασε!! Νομιζα θα βασιζόταν απλα πιο πολυ στην ιστορία.. οπότε χαλαρά αγγίζει κ ξεπερνα σε σημεία το 1, αλλά πάνω απ όλα the whole package σε διαχρονικότητα.. δεν ειναι τυχαιο ότι ακόμη παίζω τα παλιά κ έχει ακόμη εκπλήξεις!

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις πια ειναι τα εξτρα που ξεκληδωνεις με τον τερματισμο του παιχνιδιου?

το τερματησε και μου εδωσε ενα κουστουμι και ενα οπλο και κατι αλλα...απλα εχω μια μικρη ελπιδα μπας και σου δινει τπτ αλλο(τη στολη του Raiden????plsssss)

Δημοσ.

Παιδιά θα σας μιλήσω αντικειμενικά γιατί έχω και τις τρεις κονσόλες (360,ps3,wii). Αγόρασα λοιπόν το mgs4. Είμαι αυτή την στιγμή στο act4 από τα πέντε act που έχει,κι ενώ το έχω παίξει μόλις 2 μέρες ημερολογιακά, και 13 ώρες παικτικά...Και παραθέτω εντυπώσεις:

Ναι εξαιρετική σκηνοθεσία, διάλογοι, ατμόσφαιρα, φοβερό σενάριο, έντονη δράση στα βίντεο, και πόρωση κάποιες στιγμές. Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε τα γραφικά του με ενθουσίασαν (πολύ καλύτερα τα γραφικά του gears of war πχ), ούτε το gameplay του. Τα γραγικά έχουν ελάχιστη χρωματική παλέτα, μηδέν σκιάσεις και καθόλου λεπτομέρειες στα περιββάλοντα (μόνο το νερό στο act2 ήταν εκπληκτικό!). Είναι ακριβώς σχεδόν ίδιο με τα προηγούμενα mgs. Καμία καινοτομία σχεδόν. Έχω παίξει 13 ώρες όπως λέει το μηχάνημα, αλλά από αυτές μετά βίας οι 6-7 είναι gameplay. Σόρρυ παιδιά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Πολύ βίντεο ρε φίλε Κοτζίμα! Ταινία το έκανες το θέμα!

Φανταστείτε ότι το μάξιμουμ gameplay μέσα στο κάθε act ότι βγαίνει τρέχοντας μέσα σε ένα τέταρτο! Για να ακολουθήσει περίπου μισή ώρα βίντεο! Και μεταξύ των acts έχει πάντα mission briefing video περίπου 20 λεπτά το καθένα! Σε σημείο που βαριέσαι και αλλάζεις κανάλι!

Και για το ΑΙ στο gameplay, θα πω ότι είναι λίγο ηλίθιο. Και το παίζω μια δυσκολία πριν το big boss hard. Βλέπουμε βίντεο από μια γυναίκα χταπόδι να ξεκοιλιάζει κόσμο με τα πλοκάμια της, και όταν την αντιμετωπίζεις εσύ, την νικάς χαλαρά περπατώντας και πυροβολώντας την! Και το σούπερ ρομπότ με τα 700 μέτρα άλμα και καλά, θα σε ακουμπάνε καν!

Δεν αξίζει με τίποτα δεκάρι το παιχνίδι! Χάνει πολύ σε γραφικά, replay value, χρόνο τερματισμού (πολύ μικρό), λιγοστός χρόνος gameplay σε σχέση με τα βίντεο!

Όμως παρόλα αυτά ο Κοτζίμα έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο τα βίντεο έτσι ώστε να σε πορώσει και να θέλεις να βλέπεις τί έχει παρακάτω και να κολλάς! Αφήστε όμως που μετά απο κάθε act κάνει 3 λεπτά Install στον δίσκο, εκτός από το αρχικό 10λεπτο install! Πολλά μα πάρα πολλά λάθη για μένα.

Δεν θέλω να φανώ προκατηλλημένος. Δεν έχω τίποτα ενάντια στην sony και το mgs, αλλά το 10αρι σε όλους τους τομείς δεν το αξίζει, παρά την ένταση του παιχνιδιού (των βίντεο περισσότερο δηλαδή). Είναι απλά το κλείσιμο της MGS ιστορίας που όλοι οφείλουμε να παίξουμε και γιαυτό ίσως ο Κοτζίμα του έδωσε μια πιο κινηματογραφική χροιά, με περισσότερο βίντεο και λιγότερο gameplay. Χαλάλι του Snake όμως...

Υ.Γ. Είδα μόλις ένα εκπληκτικό βίντεο από το top spin 3 που βγαίνει σε 3-4 μέρες και έπαθα πλάκα! Τι MGS4 και --------? Εκεί να δείτε λιώσιμο! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο topic του top spin 3 να πάθετε την πλάκα σας...

Δημοσ.
Score : 10 (Μόνο αν παιχθεί με συγκεκριμένο τρόπο και μόνο για τους οπαδούς της σειράς)

8 (για τους υπόλοιπους).

:lol::lol:

υ.γ.

σοβαρό review μας βρήκες ρε ultralisk

Δημοσ.

Eγω θα συμφωνησω με τον Polakis ..

Ωραια εμπειρια overall αλλα πολυ πολυ λιγο gameplay και πολυ πολυ ,πολυ video το οποιο ειναι φοβερα ωραιo και real time και φοβερο storyline ...

Δημοσ.
Eγω θα συμφωνησω με τον Polakis ..

Ωραια εμπειρια overall αλλα πολυ πολυ λιγο gameplay και πολυ πολυ ,πολυ video το οποιο ειναι φοβερα ωραιo και real time και φοβερο storyline ...

Δεν είναι real time τα video εκτός απο 2

Δημοσ.
Δεν είναι real time τα video εκτός απο 2

Τελείως άκυρο. Real time είναι όπως σε όλα τα mgs. Τα μόνα που δεν είναι real time είναι τα flashbacks (που εξηγούν την ιστορία και αποτελούντε απο static images κυριώς) και τα βίντεάκια που η Sunny φτιάχνει αυγά και βλέπεις τα αυγά απο κοντά.

Δημοσ.

Ακριβως , μαλιστα πολλα βιντεο τα βλεπεις με την παραλαγη που εχεις εκεινη την στιγμη, ακομα και αν εχεις αλλαξει το προσωπο σου, το ακουσαμε και αυτο μετα την συγκριση με το Τενις.

Δημοσ.

και μάλιστα υπάρχει σκηνικό στο παιχνίδι που υποτιθέμενο "video" παίζει ταυτόχρονα την ώρα του gameplay. Με άλλα λόγια εξελίσοντε 2 διαφορετικά πράγματα σε split screen. Στην μια μεριά παίζεις και στην άλλη παίζει το "video"...βέβαια αν γυρίσεις και κοιτάξεις θα δεις αυτά που δείχνει το "video" αλλά απο την οπτική γωνία του snake.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...