Προς το περιεχόμενο

σε ΗΡ μετα απο φορματ πως μπορω να επαναφερω το recovery manager ??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός...υπάρχει ένα partition που επαναφέρει μέσω του recovery manager τον φορητό στην αρχική του κατάσταση..πείραξες αυτό το κομμάτι κ θές να τ ξανάφτιάξεις..?

Αν κατάλαβα την ερώτηση μπορείς να μπεις στην hp.gr και να τ κατεβάσεις..

Δημοσ.

λοιπον

ειχε επανω το μηχανημα απο τη μανα του vista home και εγινε εγκατασταση business.

εγινε απο την αρχη φορματ και οχι upgrate(το λεω γιατι ετσι χαθηκαν τα παντα).

to partition που εχουν τα ΗΡ (εχει εκει το recovery αρχειο απο τα home)δεν το εχω πειραξει, αλλα δεν μπορει να το διαβασει κιολας μιας και δεν υπαρχει στο συστημα το προγραμμα του recovery manager (που θα αναγνωρισει αυτο το αρχειο).

ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος τωρα....

εγω θελω να εγκαταστησω παλι το recovery manager για να παρω backup την νεα κατασταση με τα vista business.

Δημοσ.

αν εχεις κανει format με αλλο cd win και οχι με το recovery του μηχανηματος τοτε εχεις χασει το manager recovery για να εχεις παλι to recovery manager παρε τηλ στην τεχωικη υποστηριξει τις hp ζητα να σου στειλουν τα cd του μηχανηματος τα δινουν δωρεαν μολις τα περασεις θα εχεις και το recovery manager και ολες τις λειτουργιες για κατασκευη recovery cd μεσω του pc σου

Δημοσ.

ναι αλλα εστσι θα εχω παλι και τα vista home και οχι τα business που θελω.

γιαυτο το λογο ρωτω εαν μπορω να βρω απο καπου μονο το recovery manager

Δημοσ.

Δεν γίνεται να κάνεις επαναφορά..έχω βάλει τα ultimate στο φορητό κ απλά όπως λες δεν γίνεται..

Πρέπει να παραγγείλεις το cd από την hp..αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο..εφόσον έχεις χάσει ότι είχε ο σκληρός μετά το format τι θα κάνεις μια εγκατάσταση των home απο το recovery?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...