geioannou Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 σε ΗΡ μετα απο φορματ πως μπορω να επαναφερω το recovery manager ??
bill Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 F11 αλλά , τί format; μήπως τα έσβησες όλα για όλα? θες το recovery partition ή κάτι άλλο;
disqualified Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 μαλλον εκανε format με αλλο δισκακι windows και δεν εχει τωρα το προγραμμα για το recovery. Ας απαντησει καποιος με hp καλυτερα
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός...υπάρχει ένα partition που επαναφέρει μέσω του recovery manager τον φορητό στην αρχική του κατάσταση..πείραξες αυτό το κομμάτι κ θές να τ ξανάφτιάξεις..? Αν κατάλαβα την ερώτηση μπορείς να μπεις στην hp.gr και να τ κατεβάσεις..
geioannou Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 λοιπον ειχε επανω το μηχανημα απο τη μανα του vista home και εγινε εγκατασταση business. εγινε απο την αρχη φορματ και οχι upgrate(το λεω γιατι ετσι χαθηκαν τα παντα). to partition που εχουν τα ΗΡ (εχει εκει το recovery αρχειο απο τα home)δεν το εχω πειραξει, αλλα δεν μπορει να το διαβασει κιολας μιας και δεν υπαρχει στο συστημα το προγραμμα του recovery manager (που θα αναγνωρισει αυτο το αρχειο). ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος τωρα.... εγω θελω να εγκαταστησω παλι το recovery manager για να παρω backup την νεα κατασταση με τα vista business.
P270 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 αν εχεις κανει format με αλλο cd win και οχι με το recovery του μηχανηματος τοτε εχεις χασει το manager recovery για να εχεις παλι to recovery manager παρε τηλ στην τεχωικη υποστηριξει τις hp ζητα να σου στειλουν τα cd του μηχανηματος τα δινουν δωρεαν μολις τα περασεις θα εχεις και το recovery manager και ολες τις λειτουργιες για κατασκευη recovery cd μεσω του pc σου
geioannou Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ναι αλλα εστσι θα εχω παλι και τα vista home και οχι τα business που θελω. γιαυτο το λογο ρωτω εαν μπορω να βρω απο καπου μονο το recovery manager
P270 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 δεν μπορεις να το επαναφερεις γιατι το εχεις καταστρεψει
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν γίνεται να κάνεις επαναφορά..έχω βάλει τα ultimate στο φορητό κ απλά όπως λες δεν γίνεται.. Πρέπει να παραγγείλεις το cd από την hp..αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο..εφόσον έχεις χάσει ότι είχε ο σκληρός μετά το format τι θα κάνεις μια εγκατάσταση των home απο το recovery?
P270 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 οταν εγκατασταση με τα cd απο hp θα γινει και το manager recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.