SpirosG86 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει σε πρώτη φάση να δείχνω όλο ή ένα μέρος της οθόνης μου σε όποιον επιθυμώ σε real-time χρόνο. Σε δεύτερη φάση, θα ήθελα να μπορούν να κάνουν και οι άλλοι αλλαγές, να χειρίζονται τον κέρσορα μου και να εκτελούν ότι εργασίες μπορώ να κάνω κι εγώ. Έχετε μήπως υπ'όψιν σας κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να κάνει κάτι από τα παραπάνω;
Ledis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αν μας περιέγραφες λίγο παραπάνω το τι ακριβός θέλεις να κανείς θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Radmin ( http://www.radmin.com ) για απομακρυσμένη διαχείριση του υπολογιστή. Έχει διάφορες καταστάσεις λειτουργίας όπως Πλήρη Διαχείριση (Διαχειριζόμαστε πλήρως το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή) Επιτήρηση μόνο (Παρακολούθηση της επιφάνειας εργασίας) Μεταφορά αρχείων κτλ . Ακόμα καθορίζεις δικαιώματα στους χρηστές για την πρόσβαση τους σε οποίο επίπεδο διαχείρισης επιλέξεις.
parsifal Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Με ποιο πρόγραμμα: διαχειρίζομαι από μακριά έναν υπολογιστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.