Προς το περιεχόμενο

Speedstream 4200 disconnects με torrent


tomhakkinen8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν οι moderators πιστεύουν πως το θέμα έχει δημοσιευθεί σε λάθος στήλη ας το μετακινήσουν. Μόλις χθες έβαλα Tellas Zisto στα 12 mbps και προς το παρόν έχω το Speedstream 4200 που μου παρείχε η Tellas. Από την πρώτη στιγμή που ενεργοποίησα τη σύνδεσή μου παρατήρησα πως τα disconnects διαδέχονταν το ένα το άλλο. Μετά από αρκετές δοκιμές κατάλαβα πως οι αποσυνδέσεις σταματούσαν όταν έκλεινα το FlashGet το οποίο κατέβαζε κάποιο torrent. Και σαν να μην φτάνει αυτό, δεν μπορώ να μπω και στις ρυθμίσεις του Speedstream. Από τη στιγμή που δεν κατεβάζω κάποιο torrent, το internet δουλεύει κανονικά και μπορώ να μπω και στο Speedstream. Αν επιχειρήσω να ξανανοίξω το Flashget... τα ίδια Παντελάκη μου!!!

Φταίει το Siemens? Φταίει η γραμμή? Φταίει η Tellas? Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το ίδιο φαινόμενο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η γραμμη οχι η τελλας οχι.δοκιμασε με αλλο torrent προγραμμα.επισης ειναι wireless αυτο η οχι γιατι δεν θυμαμε.αν ειναι wireless τοτε δοκιμασε με καλωδιο μηπως τα disconects ειναι του ασυρματου και οχι του ιντερνετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν είναι wireless. Πέρα από το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω, σε δύο περιπτώσεις δεν μπορούσα να μπω ούτε σε ιστοσελίδα αλλά ούτε καν στις ρυθμίσεις του modem και χρειάστηκε να κάνω reset και να περάσω τις ρυθμίσεις μία μία από την αρχή και τις δύο φορές. Να σημειώσω πως την υπηρεσία την έχω μόλις 36 ώρες. Από την tellas μου είπαν πως βλέπουν διάφορα προβλήματα στη γραμμή μου (συχρονισμού, αλλαγή διεύθυνσης) και θα το κοιτάξει τεχνικός τους. Πιθανόν να μην φταίει το κατέβασμα torrent και να τρώει φρίκες το modem ή η γραμμή γενικότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η γραμμη δυσκολο αφου στο κανει στα torrents.β.τι αλλαγη διευθυνσης?μαλον εννοουν οτι αλλαζει η ip σου.β.δοκιμασε κανα firmware update στον ρουτερ.μαλον κατι με αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ πιστεύω πως μιλούσε για την ip. Δεν ζήτησα περισσότερες διευκρινήσεις. Έβγαλα το Flashget πάντως και πέρασα το μTorrent. Δούλεψαν όλα κανονικά. Άρα δεν πρέπει να έφταιγε το router όπως αρχικώς πίστεψα. Σήμερα είχα μόνο δύο αποσυνδέσεις σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να κατεβάζω τίποτα. Εύχομαι σύντομα να εξαληφθούν και αυτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 αποσυνδεσεις δεν ειναι κατι.β.στο ειπα απο την αρχη να φτεει η γραμμη δυσκολα .συνηθως οταν ολα παιζουν κανονικα αλλα εχεις προβληματα με torrents p2p εκει δοκιμασε με αλλο προγραμμα παντα και δοκιμασε και firmware update στον router.απλα πολλα ρουτερ τρωνε κατι κολληματα με προγραμματα που ανοιγουν πολλα connectios οπως και για τον α,β λογο με καποιες εκδοσεις προγραμματων.οποτε neo firmware και η αλλο προγραμμα η πιο νεα εκδοση και οχι απειρα connections.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...