Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος πάρει τιμονιέρα για το TDU2 είναι άξιος της μοίρας του! :-D

Είχα την momo και περίμενα πόσο καιρό το TDU2.. παράλληλα έπαιζα το TDU1.

Μόλις το έπαιξα έφαγε σχεδόν αμέσως delete από το pc & πούλησα και την τιμονιέρα από την ξενέρα.. ευτηχώς που δεν το αγόρασα. fail game

• Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

G27 για TDU2??? looool

Oχι, μόνο για tdu2. Την παίρνω κυρίως για lfs και rfactor. Στο tdu έπαιξα κανένα δεκάλεπτο με τον controller και απλά περιμένω μια ακόμα ευκαιρία με την τιμονιέρα. :P

Δημοσ.

Νομίζω επιλέγεις επίπεδο δυσκολίας στην οδήγηση, αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν το no assistance (ή κάπως έτσι) πλησιάζει το hardcore mode του πρώτου.

Προσωπικά το έχω παρατήσει, περιμένω την G27 μου για να σκίσω τόσο το TDU2 όσο και το L4S :P

Καταραμένη διανομή της logitech.

Και που εχω αλαξει το assistance δεν καταλαβα καποια ουσιαστικη διαφορα απλα εχουν υποστροφη και υπερστροφη (που κανεις δεν κανεις αναποδο ιδια σκατα ειναι.. αμα γυρισει γυρισε... δεν φτανει θα ελεγα το hardcore mode του 1 ακομα και με τα υποβοηθηματα ανοικτα... στο 1ο εκανες κανενα driftακι και εβγαινε εδω δεν εχω καταφερει να βγαλω τπτ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλυσπερα ψαχνω καπιο save για pc απο το Test Drive Unlimited 2 με την Ferrari FXX... αν μπωρει καπιος ή να ανεβασει τον φακελο ή καπιο link... Ευχαριστω

Δημοσ.

Τί να πω ρε παιδιά...

Στο μηχάνημα της υπογραφής μου στα 1920Χ1080 παίζει νεράκι. Δεν σπάει η κίνηση ποτέ, και είμαι και ψείρας σε αυτά.

Σε εμένα σπάει ρε γμτ και αναγκάζομαι να το παίζω σε 1280x1024...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω Ferrari California αν θες

εγω εχω 5 σπιτια μαζι με κοτερο

αμαξια: pagani zonda cinque, ariel atom v8, 2 ferrari, audi q7, audi r8, mia lotus, ford mustang kai alla..... :rolleyes: :-) :-D

Δημοσ.

Mπήκε το πρώτο DLC exploration pack 400mb περίπου αν δεν κάνω λάθος.. 20 νέες αποστολές που κάνεις τον σοφέρ για κάτι νεόπλουτα κωλόπαιδα, 2 νεα αυτοκίνητα wrecks (lancia stratos, dodge charger 1969)και 3D γραφικά. Τα μαγαζιά για μηχανές είναι στα θεμέλια στο παιχνίδι, θα τα βρείτε αν κάνετε βόλτα, λογικά σε λίγες βδομάδες θα βγάλουν το dlc με τις μηχανές..

Δημοσ.

Φιλε Coma_Black το κατεβασα και εγω το 5o update αλλα το microsoft security essentials μου αναγνωριζει ιο στο αρχειο dll...Το εχω κατεβασει 5-6 φορες και παντα το ιδιο...Εσυ ειχες κανενα τετοιο προβλημα; Επισης ειδες καμια διαφορα στα γραφικα(βελτιωση);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω για antivirus το panda cloud δεν μου έβγαλε κάτι για ιούς.. Μπήκε κανονικά χωρίς προβλήματα αν και διάβασα σε μερικούς πως το game κολλάει στα 50% download. Η όπως είπε ένας φίλος στο forum του TDU... θα περιμένουμε για το patch που διορθώνει το patch του patch για το patch που βγήκε τo patch :P Λοιπόν για το game μετά το patch μερικοί λένε πως τρέχει καλύτερα.. Εγώ είμαι στην άλλη κατηγορία που το game πριν το patch έτρεχε καλά και τώρα σε άσχετα σημεία κολλάει για δευτερόλεπτα και crashare όταν το τρέξω από το εικονίδιο μερικές φορές.. θα κατεβάσω τελευταίους drivers nvidia μήπως φτιάξει το θέμα με τα κολλήματα..

αυτο το πόσταρα και στο official site του TDU2 facebook και στο φόρουμ του παιχνιδιού γιατί τα νεύρα μου έγιναν κρόσια....

( the thing is that they give you an unfinished product without many championships, without bikes, without many cars but with many connection errors and in game bugs.. its not right.. maybe u dont have problem with that but i wanted to play something that i didnt have to search all over the freaking internet to find solution for.. I tried to enjoy the game but now im thinking of selling it. also i dont want to pay every month for things that sould have been here from the beginning... i feel stupid for pre ordering this in the first place.. )

Επεξ/σία από Coma_Black
Δημοσ.

η φώτο τα λέει όλα..

eewdf.jpg

Κάνει απεργία η Eden είναι σε διαμάχη με την ATARI και ζητάει την βοήθεια τον πελατών(μας πήδηξαν και τώρα θέλουν αγκαλίτσες) μου μυρίζει GOTHIC 3 η φάση.. βλέπω να βγάζει κανα patch η EDEN 10 Giga στο τέλος για να φτιάξει τα άφτιαχτα...

πηγή:

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=52053

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

unled1copyvy.jpg

Καλό μεσημέρι παιδιά .

θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μου κάνει σπασίματα το παιχνίδι "TEST DRIVE UNLIMITED 2" όταν τα βάζω όλα "very high" + 1920x1080 + 4xAA + enable vsync, με το παραπάνω σύστημα που έχω?

Έχω επίσης windows 7 64 bit.

επίσης το έχω εγκαταστήσει στο "C/program files (x86)" και όχι στο "C/program files" (σκέτο).

Μηπως φταίει αυτό?

Τι μπορεί να φταίει?

Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπω πόσα frames μου βγάζει το παιχνίδι?

Επίσης δε έχω κατεβάσει το update του παιχνιδιού.

Επίσης το έχω κατεβάσει σπασμένο απο τον "Θείο"

Ας μου απαντήσει κάποιος βρε παιδιά ,κοντεύω να τρελαθώ ,πριν 3 μέρες το πήρα το σύστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...