Προς το περιεχόμενο

κινητό ρολόι (watch phone)

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πετύχει σε αγγελίες και κυρίως στο ebay, κινητά χεριού, που είναι σαν ρολόγια δηλαδή, και σκεφτόμουνα ίσως πάρω ένα !

έχει κανένας κάποια εμπειρία? είναι ΟΚ για κινητά ? έχουν προβλήματα?

Για να καταλάβετε για πιο πράγμα μιλάω, είναι κάτι σαν αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=K1typYVN1lQ

Δημοσ.

Γιατί θα το έπερνες? Καταρχήν είναι εντέλως δύσχρηστο και μην ξεχνάς και την ακτινοβολία που έχει μια κεραία "δεμένη" στο χέρι σου (δηλαδή εσύ θα είσαι η κεραία)....

Για να μιλήσεις θα πρέπει να το έχεις τον καρπό σου κολήμένο στο αυτί σου το δοκίμασες να δεις αν σε βολεύει (άσχετα το πως θα δείχνεις...)?

Δημοσ.
Γιατί θα το έπερνες? Καταρχήν είναι εντέλως δύσχρηστο και μην ξεχνάς και την ακτινοβολία που έχει μια κεραία "δεμένη" στο χέρι σου (δηλαδή εσύ θα είσαι η κεραία)....

Για να μιλήσεις θα πρέπει να το έχεις τον καρπό σου κολήμένο στο αυτί σου το δοκίμασες να δεις αν σε βολεύει (άσχετα το πως θα δείχνεις...)?

βασικά οκ, δεν είπα πως θα το πάρω κι όλας... όταν έρθει βλέπουμε.

Υπάρχει bluetooth ακουστικό. Δεν είναι ανάγκη να έχεις το καρπό σου στο αυτί σου..

Δημοσ.

ελεος!!!τι αλλος θα βγαλουν???

jason σαυτο που αρεσει σε σενα δοκιμασε να γραψεις μηνυμα!γτ αμα ειναι οπως παιρνεις τηλεφωνο...

ενας γνωστος μου παντως πηρε απο μια εκθεση ενα ρολοι ερικσον το οποιο συνδεεται με μπλουτου8 με το κινητο και οταν τον παινρει καποιος δειχνει ποιος τον παιρνει η ποιος του στελνει μηνυμα... μου φαινεται πολυ καλυτερο....

Δημοσ.

jason σαυτο που αρεσει σε σενα δοκιμασε να γραψεις μηνυμα!γτ αμα ειναι οπως παιρνεις τηλεφωνο...

ενας γνωστος μου παντως πηρε απο μια εκθεση ενα ρολοι ερικσον το οποιο συνδεεται με μπλουτου8 με το κινητο και οταν τον παινρει καποιος δειχνει ποιος τον παιρνει η ποιος του στελνει μηνυμα... μου φαινεται πολυ καλυτερο....

και αυτό σε τι εξυπηρετεί? (εκτός από το ότι δε χρειάζεται να σκύψει μπροστά σαν ξαπλώνει στο καναπέ, για να πάρει το κινητό απο το τραπεζάκι) :P

Δημοσ.
και αυτό σε τι εξυπηρετεί? (εκτός από το ότι δε χρειάζεται να σκύψει μπροστά σαν ξαπλώνει στο καναπέ, για να πάρει το κινητό απο το τραπεζάκι) :P

στο οτι μπορει να δουλευεις,να το χεις αλλου,να το χεις στην τσεπη κ.λ.π :rolleyes:

Δημοσ.

Αν δείχνει και το μήνυμα μπορεί να φανεί χρήσιμο στην επερχόμενη εξεταστική...:devil:

Δημοσ.

χαχαχαχ!αυτο αμα θες το ρωταω...αν και δυσκολο μου φαινεται.εμφανιζει τα γραμματα με το κλασικο εντονο πορτοκαλι.θα κανει μπαμ :-D:lol:B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...