Προς το περιεχόμενο

Ποιο WYSIWYG να επιλεξω

Kaitoula1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα site και εκτος απο το οτι ειμαι ασχετη,θελω το προγραμμα που θα επιλεξω να ειναι πολυ απλο και ευχρηστο.Εχω δοκιμασει kompozer,web page maker,a4desk,website trendy flash site builder,dreamweaver και μου φαινονται σχετικα δυσκολα,δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω,θελω κατι που θα αφιερωσω λιγο χρονο.Το ξερω οτι θα μου πειτε οτι βαριεμαι,αλλα αυτη ειναι η πικρη αλιθεια:P

Μετα απο λιγο ψαξιματακι βρηκα ενα WYSIWYG στο http://www.roxer.com/

Πως σας φαινεται?Βαζω και ενα domain co.cc και ειμαι μια χαρα,νομιζω.Η δευτερη μου επιλογη ειναι το http://www.000webhost.com/ εχω το co.cc domain μου,μου φιλοξενουν την σελιδα και εχουν και ενα website builder.Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το ποιο απο τα δυο να επιλεξω.Ποιο ειναι το καλυτερο builder?To hosting πανω κατω το ιδιο πιστευω θα ειναι.Φυσικα αν εχετε να προτινετε κατι παρομοιο δεκτες ολες οι προτασεις.Ευχαριστω προκαταβολικα αυτους που θα απαντησουν

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να ασχοληθείς και μάλιστα πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με το αντικείμενο περισσότερο από 6 χρόνια και κάθε μέρα μαθαίνω νέα πράγματα. Φαινομενικά είναι εύκολη διαδικασία η σελίδες για το Internet, όμως θέλουν πάρα πολύ πύρα αν βέβαια θέλεις να δουλέψει κιόλας όπως την φαντάζεσαι (καλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, γρήγορο φόρτωμα στον υπολογιστή του πελάτη, ίδια εμφάνιση σε κάθε είδους φυλλομετριτή, κ.α.). Συγνώμη που σε ψυχοπλάκωσα αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Δημοσ.

kaitoula1 πολυ ενδιαφερουσες πληροφορίες και εγω δυστυχως ασχετος ειμαι αλλα θα σου προτεινα να μπεις εδω

http://www.w3schools.com/

να μαθεις και λίγο απο html γιατι οσο να ειναι καπου α βαλεις και συ χερι στον "κωδικα" (δεν θα κανεις κανα μαγικο απλα κανα κομματι κομματι κωδικα θα ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ θα κανεις κανα form κανα table κοκ))

Εγω παντως την πρωτη δοκιμαστικη σελίδα την εφτιαξα με word (εγω ειχα 2000 αλλα ξαφνικα μου εμφανιστηκε το 2003). Οντως πρεπει να την δοκιμασεις με 2-3 browse αλλα εδω "επαγγελματιες" σε εταιρικα σαιτ κανουν μανταρα το encoding και βλεπουμε κινεζικα με αγγλικο firefox ας κανουμε καμια κουτσουκέλα και εμεις οι ασχετοι!!!

τεσπα οταν μου εφτιαχναν το σαιτ μου κοτσαραν ενα Under Construction ουτε τηλεφωνο ουτε διευθυνση ΤΙΠΟΤΑ τους το ζητησα και η κληση μου προωθηθηκε (αρχισαμε τα τικετ και χασαμε την ωρα μας). Αν μου ελεγαν παρε τους κωδικους ftp φτιαξε ενα word και ανεβασε το τουλάχιστον θα τους εκτιμουσα και αντι να χασω ενα απογευμα βλεποντας βιντεακια στο πισι θα εκανα -ισως αποτυχημενες- προσπάθεις να φτιαξω μια πιο πρακτικη σελίδα!!!!

edit ΑΑ ξεχασα και βοηθεια πηρα απο ξενα φορουμ οχι απο ελληνικα οποτε βρες καποιο φορουμ για web design του εξωτερικου και καπως θα βοηθηθεις (εγω απο φορουμ εμαθα τι σημαινει ftp)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καιτούλα αν θελεις την αποψη μου,αν ξερεις κωδικα δε θα σ ενδιαφερει τι προγραμμα θα χρησιμοποιεις!

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο,να ξερεις να γραφεις css κωδικα και μετα να οριζεις τα κομματια της σελιδας σου με html.Δεν έχει και τοση μεγαλη σημασια τι θα χρησιμοποιήσεις!!! Επισης επειδη καταλαβα οτι ξεκινας τωρα,θα σου προτεινα να μαθεις να σχεδιαζεις με divs και οχι με πινακες διοτι ολη η δουλεια γινεται με css και ο κωδικας ειναι πιο καθαρος!

Αν προσεξεις το 80% των καινουργιων sites ειναι φτιαγμενα με divs - css !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...