griffith Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αγόρασα πριν 2 μέρες τα εν λόγω ηχεία και παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα. Δεν παίζουν τα δύο μπροστινά. Έχω ρυθμίσει την κάρτα(ήταν onboard στην μητρική... sound max είναι) στην επιλογή 5.1 και όταν τρέχω το τέστ για να δω αν δουλεύουν όλα τα ηχεία(παίζει μια μουσική από όλα τα ηχεία εναλλάξ ) το front left και το front right δεν παίζουν. Έχω συνδέσει σωστά τα ηχεία σύμφωνα με τις οδηγείες. Για να δοκιμάσω τι φταίει άλλαξα θέση στο βύσμα του μεσαίου με του μπροστά αριστερά και τότε έπαιζε το μπροστά αριστερά και όχι το μεσαίο. Άρα δεν είναι χαλασμένο το ηχείο. Μιας και τα αγόρασα προχθές σκέφτομαι να τα γυρίσω πίσω Αν έχετε κάποια λύση παρακαλώ πείτε την... ευχαριστώ.
jois21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αφου τα συνδεεις κανονικα και δεν παιζουν τα πας πισω, τι το σκεφτεσαι;
Hirundo Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Θα μπορούσες να τα δοκιμάσεις πρώτα σε έναν άλλο υπολογιστή για να δεις αν είναι πρόβλημα των ηχείων ή της κάρτας ήχου,δηλαδή αν είναι προβληματικό το βύσμα της μητρικής.Αν δεν δουλεύουν τα γυρίζεις πίσω.
griffith Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ.. τελικά τα πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλα... που δουλεύουν...
Death_In_Paradise Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλημέρα... μόλις παρέλαβα τα εν λόγω ηχεία... Αφελής ερ'ωτηση...Πως τα συνδέω στην πρίζα ? Έχουν έναν περίεργο αντάπτορα (μάλλον αμερικάνικο) αν και ειναι στα 220V
madsc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Κόψε το αγγλικό φις που δείχνει η photo και σύνδεσε ένα ελληνικό ή αγοράζεις έναν adaptor. /sc
Death_In_Paradise Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτο θα έκανα αλλά δεν εχω φις ευκαιρο, αν δεν βρω αυριο αντάπτοπρα, θα κόψω φις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.