Mystrider Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς που μπορει να οφείλεται η εξής συμπεριφoρά ενός router κ μιάς σύνδεσης ADSL.... , προ 3 ημερών όλα ήταν μια χαρά, έμπαινα στο διαδίκτυο αμέσως, κατέβαζα με 2,5mb/s κ όλα good, εδώ κ 2-3 μέρες αντιμετωπίζω το εξής, ενώ π.χ μιλάω στο msn κ κατεβάζω κ torrent ΔΕΝ μπορώ να ανοίξω καμιά σελίδα στο internet, η σελίδα κολλάει οταν την ανοίγω κ μένει εκεί, έχω κάνει restart & reset το router,το pc, το έχω δοκιμάσει το router σε ethernet & usb, έσβησα προγράμματα που εγκατέστησα αυτές τις μέρες, scannara με nod k spyware doctor 10 φορές το pc, δέν λεει να συνέλθει, κάποιες φορές μετά απο restart pc & router ανοίγουν οι σελίδες αμέσως κ μετά απο 2-5 λεπτά πάλι τα ίδια. Περιβάλλον Vista Home premium έχω, άν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι θαμουν πολύ ευγνώμων, άντε γιατί βγαίνει κ το Age of Conan αύριο!!! :lol:
dimitris2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 με το να κατεβαζεις torrent "μπουκωνει" η γραμμη. γιαυτο οταν θες να ανοιγεις και σελιδες βαζεις στο προγραμμα τορρεντ ενα οριο στο upload
Kyaner Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Κανε και ένα port forward rule στο router σου αν δε το έχεις κάνει ήδη και δώσε καμια 20aria local ports να έχει να παίζει.
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 περιορισε upload ενεργοποιησε qos αμα θες και μην αφηνεις να ανοιγουν τρελλα connections
pontia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 με το να κατεβαζεις torrent "μπουκωνει" η γραμμη. γιαυτο οταν θες να ανοιγεις και σελιδες βαζεις στο προγραμμα τορρεντ ενα οριο στο upload συγνώμη βρε παιδιά όταν λέμε περιορισμό μέχρι πόσο δηλαδή να κατεβάζει΄? γιατί ενώ είμαι στο internet μια χαρά ξαφνικά κολλάει,δε μου κατεβάζει τίποτα και δεν μπορώ να ανοίξω καμμιά σελίδα.πρεπει να κάνω επανεκίνηση για να ξαναλειτουργήσει
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 μεχρι ποσο να ανεβαζει.1/3 ονομαστικης??τωρα αμα το ρουτερ τρωει τοσο μεγαλο κολλημα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.