NUKE2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Γεια σας. Εχω αρκετους λογαριασμους για λογους ασφαλειας αλλα και γενικοτερα σαν κατηγοροιοποιηση.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο οποιο να μπορω να τα μαζευω ολα και να τα κοιταω.... Υπαρχει κατι?
NUKE2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολυ.Θα τα κοιταξω...Ειδικα το δευτερο.
NUKE2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Λοιπον,εχω το εξης προβλημα.Εκανα ολα αυτα που λεει στο δευτερο link αλλα στο yahoo.gr οταν παταω επιλογη> Πρόσβαση και προώθηση ΡΟΡ δεν μου βγαζει τιποτα.Οποτε το δοκιμασα ετσι και δεν δουλευει.Τι να καμω?
parsifal Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μόλις δοκίμασα αυτό που λες στο λογαριασμό μου. Έχεις δίκιο, οδηγεί σε (κενή) λευκή σελίδα. Δεν ξέρω τί μπορεί να συμβαίνει, ίσως κάνουν αλλαγές στους servers τους αυτήν την περίοδο. Ας στείλουμε ένα bug report, για καλό και για κακό...
NUKE2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Τελικα δεν γινεται τιποτα με αυτο το θεμα?Δεν δουλευει αλλιως? Bug report πως κανουμε?
NUKE2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Λοιπον,το προβλημα δειχνει να τελειωσε!!Και τα καταφερα....Ευχαριστω ολους!
Blondeamon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 thunderbird ftw πάντως! Το προγραμματάκι αυτό είναι απτα καλύτερα συστήματα διαχείρισης email που υπάρχουν και είναι και χρήσιμο για usenet groups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.