Προς το περιεχόμενο

Προταση psu

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.εχω ενα συστημα το οποιο αποτελειτε απο pentium4 2,8ghz,mobo asrock ,1gb ram ddr1,2 dvd roms,2 σκληρους αυτα!Επειδη το τροφοδοτικο προσφατα τα φτυσε εχετε καποια αξιοπιστη προταση για τροφοδοτικο μεχρι 50-60 eyro?το ξερω οτι σε αυτα τα χρηματα δεν ειναι τπτ σπουδαια αλλα ουτος η αλλος ενα 450 ww θα με καλυψει;)

Δημοσ.

Link.png Site: Καλή περίπτωση

Το έχω κανέναν μήνα σε ανάλογης δυναμικότητας σύστημα και τα πάει μια χαρά.

Με λίγα περισσότερα χρήματα (50 ευρώ) βρίσκεις και κάτι 450άρια Thermaltake TR2 που έχουν καλή φήμη, κάτι Tagan, Fortron, έχεις πολλές επιλογές. Μην δώσεις όμως παραπάνω από 50 ευρώ, δεν νομίζω να αξίζει.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου.το συγκεκριμενο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστο :S.εσενα οι πρωτες εντυπωσεις καλες ειναι?μεχρι 50 οχι παραπανω για καποιο αλλο

Δημοσ.

Τί να σου πω, δεν είμαι ηλεκτρονικός, αλλά καλό μου φαίνεται μέχρι στιγμής.

Είναι γνωστή μάρκα, είναι αθόρυβο, δροσερό, δεν έχω παρατηρήσει καμμιά χαζομαρούλα. Η τιμή του είναι βέβαια πολύ χαμηλή, αλλά δεν χρειαζόμουν κάτι καλύτερο. Αν το φοβάσαι, τα άλλα δύο που προτείνω είναι ακόμη πιο αναγνωρισμένα, αλλά και αρκετά πιο ακριβά.

Δημοσ.

Αν θέλεις πραγματικά ποιοτικό τροφοδοτικό δες τα παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1115693

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700859

Αν προορίζεται για 2ο σύστημα το οποίο δεν θα ζορίζεται και πολύ, μπορείς να τα βγάλεις πέρα και με ένα noname.

Πάντως οσον αφορά τα Thermaltake TR2 μην παρασύρεσαι απο το όνομα δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικά.

Δημοσ.

Πάντως οσον αφορά τα Thermaltake TR2 μην παρασύρεσαι απο το όνομα δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικά.

Ειχα την εντύπωση ότι τα Tt toughpower δεν είναι καλά και ότι τα TR2 είναι η καλή σειρά της Tt.

Κατά τα άλλα, το PC P&C είναι όντως κορυφαίο.

Δημοσ.
Ειχα την εντύπωση ότι τα Tt toughpower δεν είναι καλά και ότι τα TR2 είναι η καλή σειρά της Tt.

Οχι το αντίστροφο ισχύει, τα toughpower είναι τα πιο ποιοτικά :-)

Δημοσ.

αψογο το corsair αλλα μαλλον παω για το pc power & cooling που ειναι σε καλη τιμη ;).σας ευχαριστω ολους παιδες :D

Δημοσ.

Μην κοιταζεις κατι περισσοτερο απο το hiper 425w(max 495w) με ~33ευρω.

Σηκωνει απροβληματιστα 2180@3200 με 9600gt,4 dimm ram, οπτικες συσκευες και 4 σκληρους δισκους...

Οποτε ειναι υπεραρκετο για το συστημα που αναφερεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...