Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με αγορα HP!

margiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πει καποιος εαν ξερει αν μπορω να κανω customization σε λαπτοπ HP(δηλαδη εννοω αν μπορω να του βαλω οτι θελω εγω μεσα επεξεργαστη,καρτα γραφικων κλπ.)Θα σας ημουν υποχρεος αν καποιος μπορουσε να με διαφωτισει πανω σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

το πιο ευκολο να αλλαξεις σε ενα φορητο ειναι μνημη και δισκος.Τωρα και ο επεξεργαστης αλλαζει αλλα αν ειναι παλιο δεν σε συμφερει γιατι δεν θα βρεις και αν βρεις θα ειναι ακριβος.Αν ειναι καινουργιο το μηχανημα και παλι δεν σε συμφερει να αλλαξεις επεξεργαστη λογω του μεγαλου κοστους.Μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις θα δεις αν βαλεις περισσοτερη μνημη και αν αλλαξεις δισκο οχι τοσο για ταχυτητα αλλα για λογους αποθηκευσης.Γενικα καθε αλλη αναβαθμιση φορητου εκτος απο μνημη και δισκο συνηθως δεν συμφερει.

Δημοσ.

Customization σε HP δε μπορείς να κάνεις (δλδ να τον παραγγείλεις όπως θες εσύ)..

(εκτός αν έχεις κανα γνωστό Αμερικα/Uk να στο στείλει, αλλά κ πάλι δε νομιζω οτι αξίζει τον κόπο..)

Δημοσ.

Δεν μπορείς να παραγγήλεις το hp σου όπως το θέλεις....Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην εταιρία αφού το έχεις αγοράσει και να τους πεις να σου αλλάξουν είτε RAM είτε σκληρό ( για CPU δεν ξέρω σίγουρα )....Η κάρτα γραφικών είναι το μόνο που δεν αλλάζει....Όσο για το laptop που μας έβαλες είναι δυναμίτης....:-):-):-)

Δημοσ.

παιδια επειδη με καιει το θεμα της καρτας γραφικων θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα παιζει παιχνιδια οπως cod4,assassins creed οχι σε full ρυθμισεις αλλα ικανοποιητικες ρυθμισεις.

Δημοσ.
παιδια επειδη με καιει το θεμα της καρτας γραφικων θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα παιζει παιχνιδια οπως cod4,assassins creed οχι σε full ρυθμισεις αλλα ικανοποιητικες ρυθμισεις.

Εγώ έχω την 8400Μ GT στον Vaio και παίζει τέλεια assassins creed, turok,cod4.Και το έχω με HDMI σε οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...