stefplak Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους εκ των προτερων διοτι ειμαι καινουργιο μελος στην κοινοτητα του insomnia.gr.Tωρα θα ηθελα να μπω στο ψητο.Η κατασταση εχεις ως εξης.Στην αρχη της χρονιας ειχα αγορασει ενα κινητο lg Prada αλλα το εσπασα και ετσι αναγκαστηκα να αγορασω ενα Sony ericsson w910i.Ομως μια φιλη μου πηγε στην αμερικη και την αλλη εβδομαδα θα μου φερει το apple iphone και εκτος αυτου εφτιαξα και το prada μονος μου(ητανε το αγαπημενο μου)και ετσι για να μην τα πολυλογω κατεληξα με ενα prada ενα w910i και με ενα iphone.θελω λοιπον να πουλησω το w910i.Το εχω απο το Πασχα ,ουτε μηνα δηλαδη και το αγορασα 300 ευρω.το κινητο ειναι αθικτο ολοκαινουργιο ,το μονο που εχει ειναι μια μικρη γρασουνια στην προστινη οθονη η οποια δεν φαινεται ειναι παρα πολυ μικρη.Απο οτι ειδα τωρα το κινητο το βρηκα 277 ευρω.εγω σκεφτομαι να το πουλησω 250 ευρω μαζι με ενα bluetooth headset Sony ericsson hbd-ds200 το οποιο το πηρα 70 ευρω πριν 2 εβδομαδες(ακους και μουσικη εκτος απο handsfree).ολα ειναι μεσα σε κουτια μαζi με τις αποδειξεις τους και το κινητο ερχεται και με μια μνημη 1gb και τα στερεοφωνικα ακουστικα του(ητανε στο κουτι οταν το πηρα).θεωρειται οτι ειναι καλη τιμη η μηπως υπερβαλλω...παρακαλω τη γνωμη σας....
mariosCS Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους εκ των προτερων διοτι ειμαι καινουργιο μελος στην κοινοτητα του insomnia.gr.Tωρα θα ηθελα να μπω στο ψητο.Η κατασταση εχεις ως εξης.Στην αρχη της χρονιας ειχα αγορασει ενα κινητο lg Prada αλλα το εσπασα και ετσι αναγκαστηκα να αγορασω ενα Sony ericsson w910i.Ομως μια φιλη μου πηγε στην αμερικη και την αλλη εβδομαδα θα μου φερει το apple iphone και εκτος αυτου εφτιαξα και το prada μονος μου(ητανε το αγαπημενο μου)και ετσι για να μην τα πολυλογω κατεληξα με ενα prada ενα w910i και με ενα iphone.θελω λοιπον να πουλησω το w910i.Το εχω απο το Πασχα ,ουτε μηνα δηλαδη και το αγορασα 300 ευρω.το κινητο ειναι αθικτο ολοκαινουργιο ,το μονο που εχει ειναι μια μικρη γρασουνια στην προστινη οθονη η οποια δεν φαινεται ειναι παρα πολυ μικρη.Απο οτι ειδα τωρα το κινητο το βρηκα 277 ευρω.εγω σκεφτομαι να το πουλησω 250 ευρω μαζι με ενα bluetooth headset Sony ericsson hbd-ds200 το οποιο το πηρα 70 ευρω πριν 2 εβδομαδες(ακους και μουσικη εκτος απο handsfree).ολα ειναι μεσα σε κουτια μαζi με τις αποδειξεις τους και το κινητο ερχεται και με μια μνημη 1gb και τα στερεοφωνικα ακουστικα του(ητανε στο κουτι οταν το πηρα).θεωρειται οτι ειναι καλη τιμη η μηπως υπερβαλλω...παρακαλω τη γνωμη σας.... θα σου απαντήσω προσωπικά. Εγώ δε θα αγόραζα κινητό που έχει 280 ευρώ, στα 250, για να γλιτώσω 30 ευρώ. Θα το αγόραζα καινούριο για να είμαι και σίγουρος ότι είμαι καλυμμένος. Αν το άνοιξες το κινητό φαντάζομαι δεν ισχύει και η εγγύηση (δε ξέρω πως το έφτιαξες) Σκέφτηκες μήπως να πουλούσες στο w910?
stefplak Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 θα σου απαντήσω προσωπικά. Εγώ δε θα αγόραζα κινητό που έχει 280 ευρώ, στα 250, για να γλιτώσω 30 ευρώ. Θα το αγόραζα καινούριο για να είμαι και σίγουρος ότι είμαι καλυμμένος. Αν το άνοιξες το κινητό φαντάζομαι δεν ισχύει και η εγγύηση (δε ξέρω πως το έφτιαξες) Σκέφτηκες μήπως να πουλούσες στο w910? οχι το lg prada εφτιαξα ,to w910i ειναι ολοκαινουργιο ενα μηνα το εχω σχεδον αχρησιμοποιητο ,το μονο ποθ εχει ειναι μια μικρη γρατσουνια τελειωσ μικρη στην οθονη η οποια δεν φαινεται καθολου.το ξερω οτι φαινεται παραλογω 250 ευρω αλλα δινω και το bluetooth headset μαζι.το πολυ να το πουλησω μια 200αρα χωρις το headset παρακατω δεν συμφερει γιατι ειναι ολοκαινουργιο σε κουτι με τα παντα του
mariosCS Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 οχι το lg prada εφτιαξα ,to w910i ειναι ολοκαινουργιο ενα μηνα το εχω σχεδον αχρησιμοποιητο ,το μονο ποθ εχει ειναι μια μικρη γρατσουνια τελειωσ μικρη στην οθονη η οποια δεν φαινεται καθολου.το ξερω οτι φαινεται παραλογω 250 ευρω αλλα δινω και το bluetooth headset μαζι.το πολυ να το πουλησω μια 200αρα χωρις το headset παρακατω δεν συμφερει γιατι ειναι ολοκαινουργιο σε κουτι με τα παντα του Ναι έχεις δίκαιο κατάλαβα λάθος σαν διάβαζα το πρώτο σου μήνυμα. Οι τιμές καθορίζονται από την αγορά.. Δοκίμασε εσύ να το πουλήσεις, 250, και αν πουληθεί καλώς. Αν πάλι όχι, τότε κατέβαινε μέχρι εκεί που μπορείς...
tonypapadovic Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Έτσι είναι. Δοκιμάζεις στο 250άρι και μετά βλέπεις. Εμπειρικά πάντως ακόμη και με το δώρο, κάποιος θα προτιμήσει να το τσιμπήσει εντελώς καινούριο (κι ας μην υπάρχει ουσιαστική διαφορά) παρά μεταχειρισμένο (+την γρατσουνιά). Εξαρτάται φυσικά και πόσο ανάγκη έχεις τα χρήματα ή πόσο σε νοιάζει αν θα πάρεις αρκετά πίσω. Πάντως όπως και να έχει, μην χάσεις για κανέναν λόγο τις αποδείξεις.
stefplak Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.αναγκη τα χρηματα δεν τα εχω(θα πουλαγα το iphone τοτε που ειναι στην ζελατινα μια 600αρα,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να το ξεφορτωθω γιατι μαζευτηκαν πολλα), αλλα το να πουλησω ενα κινητο σχεδον ενος μηνος με τα ολα του 100 και 150 ευρω δεν με συμφερει.στην τελικη το κραταω και το κανω δευτερο καρτοκινητο....
stefplak Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Θα πούλαγες το iphone 600 ευρώ;;;; bomber τροπος του λεγειν ,εαν το πουλαγα(σε ζελατινα ειναι) θα το πουλαγα λιγο λιγοτερο απο τη στιγμη που ξερω οτι βγαινει iphone 2 το οποιο θα ειναι διαθεσιμο και στην Ελλαδα.Τι να σου πω εμενα στη σχολη μου μολις το ειδαν μου ειπαν:" σε σκαω 600 και το παιρνω"....εδω σου ζητανε 60 ευρω για να στο ξεκλειδωσουν και αλλοι τα δινουν,απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα προγραμματα στο νετ....
Bomber-21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε μου,όποιος δίνει 600 είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ. Καινούριο πουλιέται ΠΟΛΥ φθηνότερα.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Bomber ξεκόλλα... σου έδωσε 2 πεταχτά παραδείγματα για να σου δείξει οτι δε το κάνει για τα χρήματα... let it go
stefplak Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε μου,όποιος δίνει 600 είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ. Καινούριο πουλιέται ΠΟΛΥ φθηνότερα. bomber...εαν προσεξες τι ειπα ....το apple iphone μου ειναι καινουργιο σε ζελατινα ουτε καν το εχω ανοιξει....αρα καινουργιο απο αμερικα ,παρε και ενα παραδειγμα ηλιθιοτητας των ελληνων....http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5576 οπως βλεπεις πουλιεται στην ελλαδα 600 και ευρω....δεν νομιζω οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος απλα ανιδεος γιατι δεν υπαρχουν πολυ σαν εμενα και σενα που γνωριζουν οτι μπορουν να το παρουν πολυ πιο φθηνα απο ebay κτλπ...απλως πληρωνουν για να κανουν την γκ@βλα τους....ετσι ειναι η φυση μας....αρκει να το παρουμε...
Bomber-21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καλά είναι τραγικό αυτό που γίνεται...έχεις δίκιο,όσο υπάρχουν κορόιδα,θα υπάρχουν και επιτήδειοι.
arkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Παντως για το w910i εχω ακουσει τα καλυτερα, αλλα για μεταχειρισμενο αν και εφοσον ειναι σε αριστη κατασταση με ολα του τα χαρτια κουτια κλπ πανω απο 210-220 Ε δυσκολα να πιασει σε πωληση σε ιδiωτη, αν πας δε σε καταστημα μεταχειρισμενων αστα να πανε...:cry: αλλωστε η τιμη καινουργιο ειναι στα 270Ε http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=w910i
savasgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 παντως η πιο χαμηλη τιμη που το βρηκα ειναι γυρω στα 270, εαν θελεις να φυγει γρηγορα, λαμβανοντας υποψιν και το σημαδι που εχει, θα βαλεις μια τιμη γυρω στα 160 ευρω... στην αντιθετη περιπτωση το βαζεις στην τιμη που θελεις και μπορει να βρεθει καποιος να το παρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.