Προς το περιεχόμενο

SP3 και προβληματα

dimitris_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

έχει εγκαταστήσει κάποιος το sp3 και του δουλεύουν όλα οκ? εγώ έπαθα το εξης.σε νέο pc που έστησα πριν λίγες ημέρες βάζω xp-prof με sp2 ενσωματωμένο. όλα καλά μέχρι εδω.

1 πρόβλημα-- απ το update κατέβηκε το sp3 το οποίο και εγκαταστάθηκε κανονικά..μετά από αυτό μου βρίσκει άλλα 2 update το ένα είναι για τον media-player 11 και άλλο ένα που δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο.και στα 2 μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η εγκατασταση.αυτο το δοκίμασα πάνω από 10 φορες.παω κατεβάζω τον media-11 για να τον εγκαταστήσω manual άλλα πάλι τα ιδία. προχώρα λίγο και σταματά..χωρείς error μόνο ότι απέτυχε η εγκατάσταση....Δεν έχω τσεκάρει άλλο πρόγραμμα να δω αν έχω και αλλού προβλήματα..

2 και εντελώς κουφό που μου έβγαλε εχτες. είναι δυνατόν ακόμα και το sp3 να έχει τρύπες ασφάλειας όπως είχε το sp1?? τι θέλω να πω.. κατ αρχήν αντιβιοτικό δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω ακόμα. εχτες ξαφνικά μου βγάζει το γνωστό μήνυμα αν θυμάστε παλιά, πριν το sp2 που ένας ιός εκμεταλλευόταν μια θύρα αν θυμάμαι καλα που έλεγε ότι σε 1 λεπτό θα τερματιστεί η λειτουργία του pc??? ε αυτό!!!!το είδα και τρελάθηκα..έβαλα 3 διαφορετικά αντιβιοτικά άλλα δεν μου βρήκαν τίποτα... με βλέπω να κάνω πάλι format-(((((((( και πρωτο αυτη την φορα θα ειναι ενα αντιβιοτικο και firewall

Δημοσ.

Εγώ έβαλα πάνω τα Greek SP3 MSDN = Microsoft Developer Network

VLK = VOLUME LICENSE KEY που δίνει η MS σε εταιρίες που κάνουν περίπου 5000 εγκαταστάσεις του λειτουργικού και δεν είδα προβλήματα. Το μόνο ελλάτωμα στο SP3 είναι ότι κάνει λίγο πιο πολύ χρόνο να μπεί στα windows αλλά τερματίζει πάρα πολύ γρήγορα :)

Δημοσ.

Τελικά το ποιο πάνω πρόβλημα το έλυσα. έκανα format και πάλι απ την αρχή. πρώτα αντιβιοτικο-firewall για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μετά ολα τα αλλα. media 11 και explorer 7 τώρα εγκατασταθεικαν κανονικά....

όμως άλλο ενα πρόβλημα αυτη τη φορά στο laptop.. ενω προχωρά η εγκατάσταση κανονικά προς το τελος μου βγαζει μήνυμα οτι (δεν επιτρέπετε η πρόσβαση). και κανει unistal και επαναφέρει παλλυ το sp2...αυτο οταν το κατεβάζει μεσο windows-update..δοκίμασα κατέβασα εγω το αρχείο και το έτρεξα.τίποτα πάλι το ιδιο μήνυμα πηρα..δοκιμάζω και σε ασφαλή λειτουργία αλλα και εκει πάλι το ιδιο ακριβός μήνυμα.

Και ρωτάω τι μπορει να φταίει βρε παιδια??? τι μπορεί να ειναι lock και δεν μπορει να τελειώσει η εγκατάσταση??? μήπως εχει τύχη και σε κανένα αλλο φιλο??? Ηelp γιατι δεν εχω χρόνο και διάθεση να κάνω format στο LAPTOP..

Δημοσ.
Καλησπέρα σας..

έχει εγκαταστήσει κάποιος το sp3 και του δουλεύουν όλα οκ?

Παρών !!!

Με ζητήσατε:lol: εγώ έχω XP Home Ελληνικά τον σταθερό δεν τον συνδέω στο ίντερνετ το SP1 ήταν ενσωματομένο το SP2 το πήρα από CD και πρόσφατα το SP3 τo πήρα από το link του insomnia.

Δημοσ.

εγω παιδια εγω τα xp pro με ενσωματωμενο sp3 απο etho και ολα μια χαρα ειδικα στο παλιο μου laptop(compaq pressario 2516ea,1gb ram) ειδικα τρελη διαφορα με πριν....

Δημοσ.

Εγώ πέρασα το sp3 και όλα τα updates για win και ofice 2007. Αμέσως μετά δεν ξεκινούσαν τα windows παρά μόνο με reset και δεν είχα internet παρά μόνο αν έκανα disable το firewall του nod32. Επικοινώνησα με microsoft και μου έστειλε ένα e-mail λέγοντάς μου ότι φταίνε drivers τρίτων κατασκευαστών, μου έδωσε και μια λίστα απ' αυτούς, τρεις ήτανε, θυμάμαι μόνο το catalyst 8,2 το nod δεν συμπεριλαμβάνονταν, και να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή του συστήματός μου. Όλα αυτά τα θεράπευσα με απεγκατάσταση του SP3 και όλα έστρωσαν. Σιγά μην την ψάξω. Πάω για ...sp4 τώρα!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεχρι στιγμής κανένας φίλος δεν μου απάντησε τι μπορεί να φταίει και η εγκατάσταση του SP3 δεν ολοκληρώνετε παρά προς το τέλος βγάζει μήνυμα οτι δεν επιτρέπετε η πρόσβαση...

Δημοσ.

Εγω εχω προβλημα με τον installer....Που μπορω να βρω συμβατο update γιατι το 3.1 ειναι παλιο λεει...

Δημοσ.

Αν επισκεφτείς το windows-update θα στο κατεβάσει αυτόματα οταν δει οτι είναι παλιό.δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλος τρόπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...