Προς το περιεχόμενο

VGA->Composite

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος θελω να βγαλψ απο εξοδο vga laptop σε composite για αναπαραγωγη σε παλιες τηλεορασεισ αλλα τουλαχιστον Ελλαδα δυσκολα βρισκεται κατι τετοιο.Εχετε τιποτα υπ'οψιν σας?Εγω ρωτησα στο καταστημα ηλεκτρονικων τις γειτονιας μου και δεν τους βρισκοταν τιποτα κια μου ειπαν πως δυσκολα βρισκεται κατι τετοιο.

Το ebay απο τηναλλη διαφωνει γιατι πλυμμηριζει με τετοια εξαρτημα και σε τιμη λιγοτερη και απο δολλαριο!

http://search.ebay.com/vga-composite_W0QQ

Δημοσ.

Ναι, αλλά δύο προϊόντα που κλικαρα στο e-bay αναφέρουν αυτό

"NOTE: Your VGA card must support TV out directly through VGA port function. Please consult with your VGA card's user manual for more information."

Δημοσ.

thanx για την παρατηρηση αλλα δεν γνωριζω καν τι σημαινει αυτο.Εγω για το asus eee το θελω που εχει vga εξοδο και tv-out support απο κει και περα τι να πω?

Δημοσ.

Στον κατσουμα εχουν vgabpx με 70 ευρω.Ειναι σωφρον να δωσει κανεις τοσα λεφτα για κατι τετοιο?Το αποτελεσμα κατα αρχας θα ναι καλο ή απλως λεφτα να'χουμε να δινουμε?

Δημοσ.

οπως αναφερθηκε,πρεπει να το υποστηριζει η βιτζι εει ,και αυτη του εεε δεν πρεπει να το υποστηριζει,οπως και τα περισοτερα λαπτοπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...