kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2099872 το μονο που καταλαβα απο τα παραπανω οτι αν το φερεις απο εξωτερικο θα ναι φτηνοτερο κ καλυτερο..
miss elen Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ωραια θα ηταν να μπορουσα να παω εξω να φερω μιας και εχω συγγενεις στην Αγγλια, αλλα νομιζω οτι ετσι παει μακρια η βαλιτσα. Η αδεια μου ειναι τον Αυγουστο και μεχρι να παω και να το φερω, θα εχει περασει ο χρονος. Ασε που τι θα τα κανω τα παιδια? Ο μικρος μου ειναι 4,5 μηνων, αν ηταν λιγο πιο μεγαλος θα ηταν πιο ευκολο
nikos_e34 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 πιο ευκολα θα ειναι να εχεις ενα τρακτορα βολβο φχ16 με 570 αλογα...οταν εχεις τροχοσπιτο δεν τρεχεις με 160 ουτε κανεις προσπερασεις ουτε τρεχεις στα φαναρια τραβατε με κι ας κλαιω ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα αποσο καταλαβα ελενη μια χαρα θα ανταπεξελθει το σεατακι μην ανυσηχεις αστα τζιπ και τις νταλικες για τους χαζους
miss elen Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ευχαριστω, Νικο. Κι εγω ελπιζω οτι το Φιατ θα μας βγαλει ασπροπρωσοπους. Βεβαια το προπερασμενο καλοκαιρι στην κατασκηνωση στο Γυθειο εσκασε μουρη ενας με τροχοσπιτο που το τραβαγε με Lexus αλλα εμεις δεν εχουμε τετοιες βλεψεις!!! Εχει ιδεα κανεις απο μοντελα και τιμες? Δεν θελω να καταχραστω τη φιλοξενια σας, αλλα οταν εισαι νεος, πρεπει να ρωτας τους παλιους για τα παντα. Ειδα σε ενα site ενα Τylos του 2000 με 8,700 απο μαντρα στο Χαιδαρι. Αυτο ειναι καλη αναλογια μοντελου/τιμης?
albundy Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Κοίτα να πάρετε πρώτα εκείνα τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΥΜΠΑΝΑ!!!! που θέλει εκείνος ο έρμος ο άτνρας σου, ....και μετά βλέπετε για εκείνο το τροχόσπιτο.
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ωχ... μου μυρίζει οικογενειακό καυγαδάκι λόγω ακραίας διάστασης απόψεων επί του τρόπου διαθέσεως του οικογενειακού οικονομικού αποθεματικού...
miss elen Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εγω φταιω που του εμαθα το insomnia, καταλαβες!!! Σοβαρα τωρα, πλακιτσα κανουμε μεταξυ μας. Δεν καταφεραμε να παμε να δουμε για τροχοσπιτο σημερα λογω ζεστης αλλα πολυ φοβαμαι οτι απ' οτι ειδαμε στο δυκτιο, οι τιμες ειναι αρκετα απαγορευτικες. Υπαρχουν κατι κουκλια ομως... παλατακια σκετα, τα ρημαδια!!!
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ψάξτε και καμιά αγγελία, από ιδιώτη... Ίσως βρεθεί κάτι καλό. Προχθές μιλούσα με μια πελάτισσα, που αγόρασε τον χειμώνα ένα 5μετρο, παλιό μεν, (20ετίας), άριστο δε, με όλα τα καλούδια, από σκηνή, μέχρι και κουζινάκι και τραπεζάκια και καρέκλες τους έδωσε ο άνθρωπος, με 4000 ευρώ.
VTS16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο forum, και μόλις διάβασα αυτό το θέμα το οποίο ενδιαφέρει και εμένα! Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα τροχόσπιτο! Τα θέματα που με ενδιαφέρουν και θέλω να μου απαντήσουν κάτοχοι τροχόσπιτου είναι τα εξής! Επειδή δεν είμαι πολύ στη φάση του camping και το θέλω περισσότερο για χρήση Σ/Κ και παραλίας, έχω ακούσει απο κάποιος που λένε ο,τι απαγορεύεται και αυτό με φρενάρει, ισχύει κάτι τέτοιο? Επόμενο είναι ο,τι δεν ξέρω τι δυνατότητες έλξης έχει το αυτοκίνητο μου (ένα Citroen C4 VTS).. Έχω ψάξει λίγο στο internet κ νομίζω πως αυτό που μου χρειάζεται είναι ένα στα 4,5 με 5 μέτρα! Θέλω τα φώτα σας και τις γνώμες σας! Επίσης θέλω και την γνώμη της κυρίας πιο πάνω που ενδιαφερόταν και αυτή για τροχόσπιτο (αν πήρε)! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 1
noob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Kαλώς ήρθες!Ελπίζω η κυρία να πει τη γνώμη της.. οh wait,last login 02 jan 2009... Mη μασάς όμως,όλο και κάποιος τροχοσπιτάκιας θα βρεθεί!
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τουλαχιστον τα τροχοσπιτα δεν πληρωνουν ΕΝΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γνωριζει κανεις, οχι για μεμονωμενα τροχοσπιτα, αλλα για τροχοσπιτα-αυτοκινητα; (ασχετος-ουτε την ορολογια δεν ξερω). Παντα οταν τα εβλεπα στο δρομο τα ζηλευα, συνηθως βεβαια τα εχουν ξενοι. Αλλα πρεπει να ειναι τρομερη φαση...
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πάρτε ένα τέτοιο. Δοκιμασμένο σε ακραίες καταστάσεις. Φαίνεται να αντέχει. 3
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα αυτοκινούμενα είναι άπαιχτα από πολλές απόψεις. Χώρους, μέγεθος, οδική συμπεριφορά κατά τις μετακινήσεις, κλπ. Βασικά τους μειονεκτήματα: Κόστος κτήσης (πολύ ακριβότερα από αντίστοιχα τροχόσπιτα). Κόστος συντήρησης (ουσιαστικά έχεις ένα δεύτερο όχημα με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο μηχανικής συντήρησης, ασφάλειας, εφορίας, σταθμευσης, κλπ). Μικρό περιθώριο ευελιξίας μετακίνησης στον τόπο προορισμού (σε σχέση με αυτοκίνητο+τροχόσπιτο) αφού δεν μπορείς να μετακινείσαι με ολόκληρο "πλοίο". Αν και πολλοί το λύνουν με ποδήλατα ή μικρά μηχανάκια σίγουρα υστερεί σε περίπτωση μακρόχρονης διαμονής και επιθυμίας για "εξερευνήσεις" σε μεγάλη απόσταση από τη "βάση" (camping).
kathytherion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ως ατομο με μηδενικο εισοδημα που ζει με γονεις επ αοριστον ειχε περασει η σκεψη να επενδυσω καποιες οικονομιες ωστε να παρω ενα ωραιο τροχοσπιτο για τις κατασκηνωσεις και τις περιπλανησεις το καλοκαιρι και με τη λογικη αν κατι στραβωσει να το χρησιμοποιησω σαν σπιτι! Πως ακουγεται αυτη η ιδεα? Το εχει δοκιμασει κανεις σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα