touristas1985 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα κ καιγομαι να το λυσω μιας κ κανω την διπλωματικη μου.Στα καλα καθουμενα το λαπτοπ μπηκε σε αναμονη κ δεν ξαναβγηκε ποτε!κανοντας επανεκκινηση τα χρωματα ηταν καπως αλλιωμενα κ δεν εκανε ποτε boot στa windows παρα μονο σε safe mode...μια φορα μπηκε κ μου εβγαλε ενα μηνυμα για κρισιμο σφαλμα συστηματος κτλ...εκανα φορματ κ ξαναπερασα τα windows και ολους τους drivers και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι που εκλεισα το λαπτοπ και το ανοιξα μετα απο ωρες και τωρα παλι τα ιδια!!!!εχει κανεις ιδια τι μπορει να συμβαινει?
touristas1985 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αν έχει εγγύηση στείλτο για επισκευή το εχω περιπου 1μιση χρονο αρα δεν εχει...τωρα κανει το εξης...οταν το ανοιξεις την πρωτη φορα δεν Bootarei ενω αμα το κλεισεις κ το ξανα ανοιξεις bootarei...Μηπως παιζει τιποτα με τις μνημες?
sintalkas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Είδες που τελικά βγήκα προφητικός στα λόγια μου όταν έλεγα,ότι τα Fujitsu Siemens μηχανήματα και ειδικά τα Amilo pi 1536 & Amilo pi 1556 έιναι για τα μπάζα.Πέρα από την πλάκα ,εγώ νομίζω ότι φταίει ο σκληρός δίσκος γιατί την μια φορά bootarei ο σκληρός και μπαίνει και την αλλή χτυπά και δεν μπαίνει.Αλλά μιας και είμαι και λίγο άσχετος ας πούνε και αλλά παιδιά την γνώμη τους. edit:Παιδιά μην βαράτε αν λέω βλακίες ,όπως έχω ξαναπεί είμαι άσχετος σε τέτοια θέματα. Α....τώρα που το σκέφτομαι ,μπορεί να φταίει και η motherboard για κάνε ένα bios update μπας και ....αν και δεν το νομίζω.
touristas1985 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ο σκληρος ειναι στους 47 βαθμους...και το pc δεν εχει τπτ απο προγραμματα κτλ...φυσιολογικο?αν κ καει ο τοπος γενικα εδω σημερα...να εκανα ενα Memory test κατι?και καλα τα χρωματα γιατι τα παιζουν τι σχεση εχει?! ...τωρα οταν τον ανοιγω την 1η φορα οταν παει ν μπει win απλα πεταει μαυρη οθονη σαν να σβηνει μονο η οθονη...αμα το ανοιγοκλεισω κανα 2 φορες μετα δουλευει...any idea?
P270 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 καρτα γραφικων ειναι το προβλημα προσεξε αν εχει και προβλημα χρωματων η διαφορα artifact στο boot sto logo αν εχεις εκει σιγουρα εχεις προβλημα vga
touristas1985 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ειχε διαφορα το boot οντως...γιατι τωρα ομως σταματησε να παροθσιαζει το προβλημα?
touristas1985 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Παλι τα ιδια...και τωρα μονιμα...τι να κανω???αμα ειναι οπως λες vga Κοστιζει πολυ?θελει αντικατασταση ολη η motherboard?
koprodogis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 φιλε μου θα σου κανω την καρδια περιβολι τωρα αλλα δυστυχως ετσι ειναι. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καρτογραφικος πνιχτης (κατι σαν τον κουγια που ειναι μοντελοπνιχτης).Δηλαδη πολυ απλα σχεδον σε ολα εχει κλαταρει η καρτα γραφικων, πριν λιγο καιρο αλλο ενα παιδι εδω μεσα ειχε το ιδιο προβλημα και η fujitsu του ειπα μου λειπουν 450 ευρω για να στο φτιαξω.οπως καταλαβαινεις no way . τα πραματα ειναι απλα αν καταφερεις και το ανοιξει ςbuck up γρηγορα και πας για αλλο
touristas1985 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 παντα ανοιγει σε safe mode...τωρα δουλευει κανονικα παντως...εκανα και ενα Bios update τωρα μπας και...καλα πως γινεται ομως μια να δουλευει κανονικοτατα κ μια οχι?
koprodogis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ειναι τρελα τα ηλεκτρονικα, αν θες τη γνωμη μου η καρτα γραφικων θα σου χαρισει ενα πολυ ωραιο χαμογελο μια μερα. Αν κανεις μια ερευνα θα δεις ποσοι εμειναν απο καρτα γραφικων!! Back up γρηγορα
touristas1985 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 οντως ειναι καρτα γραφικων παντως...εχω κανει back up...το θεμα ειναι οτι αν βαλω την ρυθμιση της οθονης π λεει hardware accelaration στο None παιζει κανονικα το Pc...
xaritos_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καρτα γραφικων ειναι δλδ 310 ευρω μ καηκε προσφατα στο ιδιο μοντελο ή αν εισαι τυχερος θα ειναι το inverter που θα σ παει γυρω στα 80 ευρω
kwstas_pap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 για δείτε εδώ την απάντησή μου.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2254924#post2254924
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.