Apateonas_69 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Λοιπόν.Εχω ένα laptop το HP dv6770ev και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν δουλευω πάνω στο laptop και χρειαστεί να το μεταφέρω κάπου αλλού κλεινωντας μόνο το καπάκι και όχι για πολύ ώρα μιλάμε για δευτερόλεπτα,όταν λοιπόν σηκωσω ξανα το καπάκι της οθονης το λαπτοπ δουλευει κανονικα αλλα δεν βλέπω τπτ παρα μόνο μια μάυρη οθόνη!Οτι συνδιασμο πληκτρων κι αν πατησα δεν γινεται τπτ.Μονο αν κρατήσω το κουμπι που εκινει το λαπτοπ κρατημενο για 10 δευτερολεπτα κανει restar και μετα ξεκιναει να φορτωνει τα windows απο την αρχή και όλα παίζουν καλα!Δηάδη αν κλέισω το καπάκι δεν μπορω να δω τα windows ξανα παρα μόνο αν κανω επανεκκινηση.!Τι φταίει γιαυτό?
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πρεπει να ρυθμισεις τα power settings των windows ωστε οταν κλεινεις το καπακι να μην αντιδρουν.Προφανως τωρα οταν κλεινεις το καπακι μπενουν σε καποιο αλλο mode (πχ hibernation).
kpartsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το παιδί λέει ότι το λαπτοπ δουλεύει κανονικά και μόνο η οθόνη παραμένει μαύρη... Η λύση πάντως να βάλει την ρύθμιση να μην γίνεται τίποτα όταν κλείνει το καπάκι μου φαίνεται σωστή. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ όταν είχα εγκαταστήσει τα XP Sp2 (πειρατικά) πάνω στα original XP Sp1 που είχε το φορητό μου όταν το αγόρασα... Τι λειτουργικό έχει το λαπτόπ;;; To standby και το hibernation γίνονται κανονικά;;;
Apateonas_69 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ειχε vista και έπαιζε οκ,του έβαλα xp sp3 και τοτε μου το έκανε.Το θέμα ειναι πως έκανα τις ρυθμίσεις απο το power settings και τωρα ειναι οκ.Απλα θελω να το τεσταρω 1-2 μέρες για να σιγουρευτώ
kpartsi Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Τότε αυτό θα είναι. Δεν κάθησαν καλά στα XP οι λειτουργίες για stand-by και hybridization. Εσύ ρυθμίζεις όταν κλείνεις το καπάκι να μην αλλάζει τίποτα, με αυτό τον τρόπο κάνεις την δουλειά σου, αλλά επίσης ξέρεις ότι το stand-by και το hybridization δεν θα σου λειτουργούν σωστά και θα αποφεύγεις να τα χρησιμοποιείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.