isspro Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εχω αυτο το κουτι αλλα δεν ξερω αν οι πλαϊνοι ανεμιστηρες πρεπει να στελνουν προς τα μεσα τον αερα ή να το τραβανε προς τα εξω. εκτος και αν πρεπει να 3 απο τα 4 ανεμιστηρακια να πετανε αερα στην μητρικη (μνημες και καρτα γραφικων) και αυτο που ειναι πανω απο τη cpu να βγαζει τον αερα. ξερει κανεις να μου πει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 γιατί δεν βάζεις το χέρι σου κοντά στους ανεμιστήρες να checkάρεις πανεύκολα?
isspro Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 δεν ειχε στο πλαι και εβαλα εγω μετα. αλλα πως να τους βαλω δεν ξερω. προς τα μεσα η προς τα εξω? το που θα κοιτανε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πιστεύω τους 2 πάνω να βάζουν αέρα και τους 2 κάτω να βγάζουν
isspro Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ε, αυτη ειναι μια λογικη απαντηση... περιμενω κι αλλες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 δεν είναι μόνο λογική απάντηση είναι και ο πιο σωστός συνδιασμός πιστεύω
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι νομίζω πως είναι καλύτερα όλοι να βάζουν Το λέω με τη λογική ότι 1) Πίσω από τα fans έχει φίλτρα, το οποίο σημαίνει πως ο αέρας θα μπαίνει. Δεν υπάρχει νόημα στο να βγαίνει ο αέρας και να φιλτράρεται 2) Τα πιο πολλά cases έχουν ένα τεράστιο fan να βάζει αέρα. Αν χρειαζόταν θα υπήρχαν cases με δύο fans στο πλάι, έναν να βάζει και έναν να βγάζει. Νομίζω δεν πολυστέκει αυτό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 πιστεύω τους 2 πάνω να βάζουν αέρα και τους 2 κάτω να βγάζουν Λαθος/ Ο ζεστος αερας παει προς τα επανω, οποτε τα πανω πρεπει να βγαζουν αερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ναι αλλά αν οι πάνω βγάζουν αέρα δεν θα ξεσκίζουν το airflow του κουτιού? ενώ αν βγάζουν οι κάτω θα βοηθούν να βγαίνει ο θερμός αέρας που θα υπάρχει κάτω από την κάρτα γραφικών και οι πάνω θα βοηθούν με πιο κρύο αέρα για την cpu και το northbridge
oneofthem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 στη θεωρία πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο thresh νομίζω η απόδοση της διάταξης να βγαίνει πάνω λόγω του ότι ο θερμός αέρας πάει πάνω πρέπει να είναι ελάχιστη σε σχέση με τη ζημιά που θα κάνει στον αερισμό των κομματιών 1 προς 1 που είναι και η πιο αποδοτική ψύξη, αλλά δεν είμαστε και η nasa για να λύσουμε τέτοια προβλήματα, όσο και να το ψάχνουμε η καλύτερη διάταξη δεν βγαίνει θεωρητικά οπότε isspro μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθεις, να δοκιμάσεις τουλάχιστον 2, 3 βασικούς συνδυασμούς και να ελέγξεις τις θερμοκρασίες, πόσο χρόνο να σου πάρει απλά κάνε το την ίδια ώρα ότι κάνεις, όχι σαν άλλους που συγκρίνουν ψύκτρες και τη μία τη μετράνε τα μεσάνυχτα και την άλλη το μεσημέρι δοκίμασε και όλους τους ανεμιστήρες να ρίχνουν μέσα, πιθανόν να δουλεύει κι αυτό, αλλιώς αν βαριέσαι κοίτα στο site όλο και κάπου θα έχει την δική τους διάταξη
Nearly_God Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Η δική μου διάταξη θα ήταν οι δύο μπροστά να βάζουν αέρα & οι δύο πίσω να βγάζουν, αφού σε όλα τα κουτιά ο αέρας μπαίνει από εμπρός & βγαίνει από πίσω. Η καλύτερη λύση όμως πιστεύω πως είναι αυτή του oneofthem .... μία δοκιμή θα σε πείσει (εξάλλου οι συνδυασμοί δεν είναι και τόσο πολλοί).
clevercitizen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ζόρισε το pc και μέτρα θερμοκρασίες!
isspro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 οκ αυτο θα κανω! επισης παιρνει και στην οροφη ανεμιστηρακι (ή σκληρο). εκει τι να κανω, μεσα ή εξω να πηγαινει τον αερα? ή να δοκιμασω και αυτο οπως να ναι και βλεπουμε?
Nearly_God Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ....επισης παιρνει και στην οροφη ανεμιστηρακι.... Με τόσα ανεμιστήρια βλέπω το Stacker να ίπταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.