alt10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 καλησπερα, τελη ιουνιου τελειωνει το συμβολαιο μου με την wind δλδ κλεινω ενα χρονο στο wind flexy zero λογικα δν πρεπει να παρω επιδοτηση ? καθε μηνα κανω περιπου με αυτο το νουμερο 20 ευρω και αλλα εχω και ενα αλλο wind flexy 40 που χαλαω περιπου 50 ευρω (αλλα δν παιζει ρολο γιατι τις εκανα αλλη ημερομηνια τις συνδεσεις) ποση επιδοτηση λετε να παρω απο το πρωτο ... ειναι κειμενομενη αναλογα το κινητο? και επειδη δν ξερω τα κινητα της wind μπορω να τα δω απο καπου στο νετ εχετε καποιο να μου προτεινετε με gps οπωςδηποτε και αν γινεται και wifi ? ευχαριστω...
arkon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Πεταξου μεχρι ενα καταστημα wind παρε ενα καταλογο και κανε την επιλογη σου....)
alt10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μπορειτε να μου πειτε περιπου ποση επιδοτηση θα παρω γιατι οταν θα παω εκει θελω να εχω μαθει τα παντα και να μην με τουμπαρουν αυτοι με τα δικα τους....
alt10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 μπορειτε να μου πειτε τουλαχιστον πως υπολογισζεται η επιδοτηση αν ξερει καποιος?
ArisG88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Λογικα θα εχεις γυρω στα 80 με 100 ευρω επιδοτηση
ArisG88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Με περιπου 20 ευρω καθε μηνα λογαριασμο θα εχεις 80 κατι ευρω οπως σου ειπα και πανω. Ενω στο αλλο τηλ οταν κλεισεις χρονο και πρεπει να παρεις επιδοτηση, αν θες να μεινεις στην εταιρια κι αλλο θα εχεις γυρω στα 120 ευρω επιδοτηση.
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να σου πούν.... Εμένα στο flexi40 ένα χρόνο με λογαριασμούς ~50? (εκτός από 2 90άρια) μου ήρθε επιδότηση κοντά στα 90? νομίζω... Πάντως δεν είναι κάτι το σίγουρο η επιδότηση...παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Το πιο εύκολο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών να σου πουν (1260 νομίζω....) Edit: Αν και το άλλο Νο είναι στο όνομα σου μπορείς να περιμένεις να τελειώσει ο χρόνος κ σε εκείνο και μετά να συμψηφίσεις τις επιδοτήσεις.
alt10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ξερω για συμψιφηση αλλα δν μου παει να περιμενω η τωρινη ειναι τελη ιουνιου και η αλλη δεκεμβριο ... αρα δν θα μπορεσω να κρατηθω...
pulse_contact Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Άγαπητε alt10, κατ'άρχην να ξέρεις οτι η επιδότηση υπολογίζεται όχι μόνο βάσει των εξερχόμενων κλήσεων σου, αλλά και των εισερχόμενων που δέχεσαι όπως επίσης και σύμφωνα με οποιάδηποτε κίνηση τύπου μυνημάτων, Wind Plus κλπ. Οπότε σίγουρα η κίνηση εξερχομένων είναι ενδεικτική αλλά όχι 100% σίγουρη. Σε ότι άφορα τις συσκευές με GPS, οι επιλογές σου θα κυμανθούν μεταξύ, MIO A501, HTC P3650, ASUS 535, και ASUS 526. Τα δύο τελευταία έχουν το MLS Destinator το όποιο είναι το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα Destinator για Windows Mobile. Οι τιμές προ επιδότησης είναι 499?, 749?, 640? και 549? αντίστοιχα. Άν σε βοηθά μια γνώμη, σου προτείνω το ASUS 526, γιατί έχει το καλύτερο value for money, ένω και το Pocket Office που του λείπει το "κατεβάζεις" εύκολα απο όπου θές. Έλπιζω να σε βοήθησα.
alt10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αυτα τα κινητα τα εχουν στανταρ τα καταστηματα της wind ....οι τιμες ειναι απο την wind ή απο αλλο καταστημα... ??? αν ανεβω σε αλλο προγραμμα ανεβαινει και η επιδοτηση μου ??? κατα ποσο ???
pulse_contact Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 αυτα τα κινητα τα εχουν στανταρ τα καταστηματα της wind ....οι τιμες ειναι απο την wind ή απο αλλο καταστημα... ??? αν ανεβω σε αλλο προγραμμα ανεβαινει και η επιδοτηση μου ??? κατα ποσο ??? Αυτές τις συσκευές τις έχουν τα καταστήματα της Wind και αυτές είναι οι τιμές τους εκεί σύμφωνα με τον κατάλογο τους. Η επιδότηση παραμένει πάντα η ίδια είτε ανέβεις σε πρόγραμμα είτε κατέβεις.
alt10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 μα αν ανεβω σε μεγαλυτερο προγραμμα τωρα ειμαι στο wind zero αν το κανω wind flexy40 δεν θα ανεβει η επιδοτηση λογικα πρεπει να ανεβαινει... ο μηνα τελειωνει συντομα θα επισκευτω καποιο καταστημα wind και θα ενημερωσουν αναλυτικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.