Caravan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Είναι εύκολο να μου πείτε οι περισσότερο ειδικοί (καθότι εγώ ολίγον άσχετος) αν αυτό το μηχάνημα αξίζει τα λεφτά του; http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=34991 Η χρήση του θα είναι καθαρά οικιακή (κατεβαστήρι, internet) αλλά θα μπουν και κάποια λογιστικά προγράμματα (με sql μου είπαν) για επίβλεψη της εργασίας και από χώρο εκτός γραφείου. Η επιλογή των 17" έγινε λόγω του αριθμητικού πληκτρολογίου που με βολεύει περισσότερο, αν και φοβάμαι ότι όταν θα χρειάζεται να μετακινείται (ελάχιστα) θα μου δημιουργεί πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να κινηθώ πάνω από 1.000 Ευρώ.
kpartsi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ναί τα αξίζει τα λεφτά του και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στις εργασίες που ανέφερες εκτός από περιορισμένη φορητότητα λόγω μεγέθους. Γενικά πάντως λέω ότι αυτή είναι η χειρότερη εποχή να αγοράσει κανείς φορητό διότι αρχές Ιουλίου παρουσιάζεται η καινούργια γενιά αρχιτεκτονικής/μητρικής/επεξεργαστών centrino 2. Από μέσα Ιουλίου αναμένεται να πλημμυρίσει η αγορά με τα καινούργια μοντέλα (π.χ Asus τα έχει ήδη παρουσιάσει) που θα έχουν τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παλιότερες γενιές + τα παλιότερα μοντέλα θα χάσουν μεγάλο μέρος της αξίας τους!!!! Αν όμως το χρειάζεσαι αμέσως δεν το συζητώ να περιμένεις
skiabox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ειμαι περιεργος να δω αν θα ειναι προσιτα τα montevina με τις ddr3 μνημες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.