Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια συνδεσης σε τμημα υπολογιστη σε δικτυο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει δικτυο σε υπολογιστες με vista και εχω επιλεξει κοινη χρηση και πληρη δικαιωματα σε ολους τος δισκους και τα partition τους. Ιδιες ακριβως ρυθμισεις !!!!

Απο τους αλλους υπολογιστες ομως μπορω να συνδεθω σε καποια απο αυτα αλλα οχι σε ολα. Μου λεει

9dnfrz5ntifw22slcevv_thumb.jpg

Σφαλμα 0χ80070005

Οι ρυθμισεις ειναι ακριβως οι ιδιες.

Οποιος ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιάννη, για κοίταξε πάλι τις ρυθμίσεις σου. Απ΄'οτι φαίνεται στο μύνημα, κάτι δεν έχεις περάσει σωστά

Δημοσ.
Γιάννη αυτό σίγουρα το έχεις διαβάσει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247787 , αλλά για ρίξτου μια ματιά ακόμη

Δεν το ειχα δει αλλα αυτο αφορα δικτυο xp και vista.

Εγω εχω vista και vista !!!

Οι ρυθμισεις σε οτι αφορουν τα vista ειναι αυτες που λεει και ο φιλος εκτος του οτι δεν εχω βαλει κωδικο κατα την εισοδο.

Το παραξενο ειναι οτι καποια partition τα βλεπω και καποια οχι ...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μήπως σε αυτά τα partition δεν έχεις δώσει δικαιώματα????

Υποθέσεις κάνω, εκ του μακρόθεν όπως θα λέγαμε και στην εποχή μας...

Να πώ και μια κακία: τι τα 'ηθελες τα vista....

Δημοσ.
Μήπως σε αυτά τα partition δεν έχεις δώσει δικαιώματα????

Υποθέσεις κάνω, εκ του μακρόθεν όπως θα λέγαμε και στην εποχή μας...

Φυσικα και εχω δωσει κοινη χρηση και πληρη δικαιωματα...Φαινεται και στην φωτο που ο LACIE ειναι ενας μονοκοματος 500αρης.

Δημοσ.
Βρέ μπάς και αυτό που λέει ο φίλος μας για κωδικό, είναι η λύση στο πρόβλημα????

Πολυ χλωμο το βλεπω φιλε μου Μ.

Σε δυο laptop με vista των κοριτσιων και δυο partition το καθενα και στου γιου μου το desktop με xp και δυο δισκους και 5-6 partition μπαινω κανονικοτατα.Χωρις κωδικο σε κανενα.

Ειχε ερθει σημερα και φιλος απο εδω πιο σχετικος απο μενα και στησαμε ενα HTPC στην tv και σε δικτυο μα καλωδιο με το δικο μου pc και ειδε και αυτος οτι οι ρυθμισεις ειναι ιδιες μεν αλλα....

Ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

να προσθεσω δυο απλα πραγματα που μου εχουν συμβει υπαρχει περιπτωση αν o lacie αλλαζει γραμμα να δημιουργειται προβλημα στη κοινη χρηση θα πρεπει να οριστει να αναγνωριζεται παντα σαν Q και πολλες φορες παιζει ρολο και η σειρα που εκκινουμε τα pc για αναγνωριση στο δικτυο καμμια φορα η επανεκινηση τα διορθωνει καλο ειναι το κεντρικο να ανοιγει πρωτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...