Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε την πιο ανθυγιεινή φάτσα της τηλεόρασης

vlcc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Πανια

2.Αυτιας

3.Παπαδακης

4.Ολοι στις ειδησεις του star

ατελειωτη η λιστα..βαριεμαι να γραψω αλλους

μερικοι ειπαν τον λαζοπουλο κ τριανταφυλλοπουλο???διαφωνω απολυτα

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρωμας, Σεφερλης, Ψαλτης, Παπουλια, Γκλετσος, Γκλετσος, Γκλετσος, Ξεκουκης...θα σκεφτω κι αλλους και θα επανελθω...

Δημοσ.

Γιώργος Τράγκας... Από τους ελάχιστους ανθρώπους πάνω στη γη που μου προκαλούν την ανάγκη να ασκήσω βία εναντίον τους!!!

Δημοσ.

Λαζόπουλος. Αν οι άλλοι λειτουργούν σαρκοφαγικά, αυτός κάνει το ίδιο πάνω τους. Κάνει σάτιρα πάνω σε τι; Στην ανοησία;

Με συγχωρείτε αλλά μπορώ να τη διακρίνω και μόνος μου, χωρίς βοήθεια...

Η πιο σιχαμερή στιγμή ήταν οι ανεκδιήγητες αναφορές για τα Ζωνιανά...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

Ολόκληρη η τηλεόραση είναι ανθυγιεινή...

Σκοτώνει αθώες ψυχές...

Καλή τηλεόραση - στην Ελλάδα - είναι η ΚΛΕΙΣΤΗ τηλεόραση.

Κάντε την τραπεζάκι για να απλώσετε την ποικιλία που παραγγείλατε...

Δημοσ.

Λαζόπουλος

Ευαγγελάτος

Ο απαίσιος που αντιγράφει τον ευαγγελάτο (δεν θυμάμαι όνομα)

Μικρούτσικος

Χίος

Οι ξανθιές του star...

και λίγους λέω.. :P

Δημοσ.

Πρετεντέρης εκτός συναγωνισμού, η αλαζονία του δεν έχει όρια. Άνετα τον πλάκωνα στο ξύλο

Τράγκας (γελοίος-λέρα), Τριανταφυλλόπουλος (λέρα), Καρατζαφέρης (λέρα), Σεφερλής (σιχαμερός), Ρώμας (σιχαμερός), Βέφα Αλεξιάδου, Σταματέρη, Χίος.... και τόσοι πολλοί ακόμα

Δημοσ.

Γιώργος Παπαδάκης.Μου σπάει τα νεύρα.Ειδικά όταν μας το παίζει πονόψυχος,πονάει και αυτός μαζί με τον έλληνα πολίτη....

Ας κάνουμε απευθείας σύνδεση με την κυρία "τάδε" που την λήστεψαν το πρωί...

-τι λέτε κυρία μου,αν είναι δυνατόν.Πω Πω τι έπαθε η γυναίκα,αν είναι δυνατόν.Ακούς στρατή,ακούς τι έπαθε η έρμη η γυναίκα; Τι λέτε κυρία μου,πω πω πω,παναγία μου.Α; ελπίσουμε να είσαστε η τελευταία.

Προχθές κάνει ζωντανή σύνδεση με έναν νηπιαγωγό που έδειξε Live στην τηλεόραση πώς καθαρίζουμε την πληγή ενός παιδιού που χτύπησε.Έλεγε ο Παπαδάκης....

-Πω πω!!!! Δηλαδή δέν κάνει να βάζουμε οινόπνευμα σε ανοιχτή πληγή; Ακούς στρατή τι λέει ο άνθρωπος; Πολύ ενδιαφέρωντα πράγματα στρατή μου.Σας ευχαριστούμε μέσα απτην καρδιά μας που μας μαθαίνετε αυτά τα τόσα συμαντικά πράγματα.Είδες στρατή τι έκανε ο άνθρωπος;

Μετά πετάγετε ο άνθρωπος και λέει:

-Κύριε παπαδάκη να σας δείξω και τι κάνουμε σε περίπτωση...κτλ.

-Παπαδάκης: Ναι ναι βεβαίως,είναι πολύ ενδιαφέρωντα αυτά που μας δείχνετε,συνεχίστε παρακαλώ.Κάντε ενα κοντινο στον άνθρωπο παρακαλώ να δούμε τι θα μας δείξει.Ε απίστευτο,το περίμενες στρατή ότι σε μια ανοιχτή πληγή πρέπει πρώτα να τρέξει άυθονο νερό για 2 λεπτά για να καθαρίσει η πληγή; Δέν είναι απίστευτο;

Και γενικά μου την δείνει που το παίζει πονόψυχος και ότι ενδιαφέρετε για τον κόσμο κτλ.

-τι μου λέτε; σοβαρά κύριε νίκο; Ακούς στρατή τι έπαθε ο άνθρωπος; παναγία μου χριστέ μου...

-πω πω τι έπαθε η γυναίκα θεέ μου.

-όπωσδήποτε να σας φιλοξενήσουμε στην εκπομπή μας να μας δείξετε απο κοντά αυτά τα ενδιαφέρωντα πράγματα.

Ποιό υποκριτή άνθρωπο δέν έχω ξαναδεί.Μου σπάει τα νεύρα.Όνειρο μου είναι να τον δώ μια μέρα απο κοντά,και να του ξεριζώσω τα μουστάκια και να του τα δώσω να τα φάει.

Edit:Άλλα τι περιμένεις απο άνθρωπο που διαφημίζει ...δίαιτες και διατροφές τα τεέυταία 5-6 χρόνια,και είναι 800 κιλά μπουχέσας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...