Vintage Jewel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή; Πρέπει να έχω και από αυτό. Πφφ..στα φάρμακα με βλέπω. αχ συγνωμη μπερδευτικα τελειως.τωρα καταλαβα ποιος εχει το προβλημα. Λοιπον...τα σμσ δν ειναι για να κουραστεις.απλα ειναι οτι επειδη εγω μιλουσα μεσω σμσ(επειδη ητανε βραδυ κ δν μπορουσα να παρω τηλ.) με το συγκεκριμενο ανθρωπο με εκανε να ηρεμω.Και να βλεπω τα πραγματα πιο ορθολογιστικα. δν σου εδωσα να καταλαβεις τι ηθελα να πω..Σορρυ...
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχω και από αυτό. Πφφ..στα φάρμακα με βλέπω. ηρεμισε παιδι μου ποσο εισαι και τα βλεπεις ολα ετσι μαυρα.... στην τελικη σταματα να σκεφτεσαι οτι δεν μπορεις να κοιμηθεις γτ ετσι οντως δεν προκειται να κλεισεις ματι
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τώρα που άρχισαν τα σχολεία, τι ώρα κοιμάσαι Δημήτρη?
glamorousdiana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλημερα... εχω και γω το ιδιο προβλημα. αν δε παει τουλαχιστον 5 δε με παιρνει ο υπνοσ..συνηθως μετα τις 6-7 κοιμαμαι. δοκιμασα να μη κοιμηθω μια ολοκληρη μερα, τη σωματικη κοπωση με γυμναστικς βολτες κλπ αλλα τζιφος! τουλαχιστον ειδα δεν ειμαι η μονη!! τι να κανω? καμια λυση?
Blondeamon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατι δε πρόκειται να διαβάσω 19 σελίδες αλλά το φάρμακο για τις αυπνίες είναι το σεξ και πιάνει 100% σε όλους τους ανθρώπους. Απο επιστημονικής πλευράς δηλ κιολας, απελευθερώνει στον οργανισμό ουσίες ισχυρότερες και απο τα δυνατότερα ηρεμιστικά.
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Άντε τώρα δηλαδή να βρεις μια να την κουτουπώσεις ώρα που είναι...
glamorousdiana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εχει δικιο ο Blondeamon. αλλα σε καμια περιπτωση μη παρετε φαρμακα! δε κανουν τιποτα. δε το δοκιμασα εγω αλλα μια γνωστη μου και λεει ουτε που καταλαβε τον υπνο. δεν ειναι σαν τον φυσιολογικο υπνο. καλυτερα δειτε ενα ντοκιμαντερ στη τηλεοραση κατι το οποιο χαλαρωνει. αλλιως βεβαια αν συνεχιζεται απλα να βγαινεται για κλαμπιγκ!
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εχει δικιο ο Blondeamon. αλλα σε καμια περιπτωση μη παρετε φαρμακα! δε κανουν τιποτα. δε το δοκιμασα εγω αλλα μια γνωστη μου και λεει ουτε που καταλαβε τον υπνο. δεν ειναι σαν τον φυσιολογικο υπνο. καλυτερα δειτε ενα ντοκιμαντερ στη τηλεοραση κατι το οποιο χαλαρωνει. αλλιως βεβαια αν συνεχιζεται απλα να βγαινεται για κλαμπιγκ! Μια λύση είναι οι βαλεριάνες !!!!
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατι δε πρόκειται να διαβάσω 19 σελίδες αλλά το φάρμακο για τις αυπνίες είναι το σεξ και πιάνει 100% σε όλους τους ανθρώπους. Απο επιστημονικής πλευράς δηλ κιολας, απελευθερώνει στον οργανισμό ουσίες ισχυρότερες και απο τα δυνατότερα ηρεμιστικά. ίσα με 15 φορές...
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) αυτό το σχόλιο τον ήπιε Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2010 από angmar
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) κι αυτό το σχόλιο τον ήπιε Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2010 από angmar
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ρε, τι δεν καταλάβατε από αυτό που έγραψα ??
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ρε, τι δεν καταλάβατε από αυτό που έγραψα ?? εγώ μόλις κατάλαβα σε τι αναφερόσουν ναι υπήρξα τραγικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις