Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή;

Πρέπει να έχω και από αυτό.

Πφφ..στα φάρμακα με βλέπω.

αχ συγνωμη μπερδευτικα τελειως.τωρα καταλαβα ποιος εχει το προβλημα.

Λοιπον...τα σμσ δν ειναι για να κουραστεις.απλα ειναι οτι επειδη εγω μιλουσα μεσω σμσ(επειδη ητανε βραδυ κ δν μπορουσα να παρω τηλ.) με το συγκεκριμενο ανθρωπο με εκανε να ηρεμω.Και να βλεπω τα πραγματα πιο ορθολογιστικα.

δν σου εδωσα να καταλαβεις τι ηθελα να πω..Σορρυ...:o

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να έχω και από αυτό.

Πφφ..στα φάρμακα με βλέπω.

ηρεμισε παιδι μου ποσο εισαι και τα βλεπεις ολα ετσι μαυρα.... στην τελικη σταματα να σκεφτεσαι οτι δεν μπορεις να κοιμηθεις γτ ετσι οντως δεν προκειται να κλεισεις ματι

Δημοσ.

καλημερα... εχω και γω το ιδιο προβλημα. αν δε παει τουλαχιστον 5 δε με παιρνει ο υπνοσ..συνηθως μετα τις 6-7 κοιμαμαι. δοκιμασα να μη κοιμηθω μια ολοκληρη μερα, τη σωματικη κοπωση με γυμναστικς βολτες κλπ αλλα τζιφος! τουλαχιστον ειδα δεν ειμαι η μονη!! τι να κανω? καμια λυση?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατι δε πρόκειται να διαβάσω 19 σελίδες αλλά το φάρμακο για τις αυπνίες είναι το σεξ και πιάνει 100% σε όλους τους ανθρώπους. Απο επιστημονικής πλευράς δηλ κιολας, απελευθερώνει στον οργανισμό ουσίες ισχυρότερες και απο τα δυνατότερα ηρεμιστικά.

Δημοσ.

εχει δικιο ο Blondeamon. αλλα σε καμια περιπτωση μη παρετε φαρμακα! δε κανουν τιποτα. δε το δοκιμασα εγω αλλα μια γνωστη μου και λεει ουτε που καταλαβε τον υπνο. δεν ειναι σαν τον φυσιολογικο υπνο. καλυτερα δειτε ενα ντοκιμαντερ στη τηλεοραση κατι το οποιο χαλαρωνει. αλλιως βεβαια αν συνεχιζεται απλα να βγαινεται για κλαμπιγκ! :)

Δημοσ.
εχει δικιο ο Blondeamon. αλλα σε καμια περιπτωση μη παρετε φαρμακα! δε κανουν τιποτα. δε το δοκιμασα εγω αλλα μια γνωστη μου και λεει ουτε που καταλαβε τον υπνο. δεν ειναι σαν τον φυσιολογικο υπνο. καλυτερα δειτε ενα ντοκιμαντερ στη τηλεοραση κατι το οποιο χαλαρωνει. αλλιως βεβαια αν συνεχιζεται απλα να βγαινεται για κλαμπιγκ! :)

Μια λύση είναι οι βαλεριάνες !!!!

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατι δε πρόκειται να διαβάσω 19 σελίδες αλλά το φάρμακο για τις αυπνίες είναι το σεξ και πιάνει 100% σε όλους τους ανθρώπους. Απο επιστημονικής πλευράς δηλ κιολας, απελευθερώνει στον οργανισμό ουσίες ισχυρότερες και απο τα δυνατότερα ηρεμιστικά.

ίσα με 15 φορές... :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...