elena blue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 αν μας επιανε τοσο ευκολα ο υπνος...δε θα υπηρχε η insomnia! ξυπνατε ρεεεεεεεεε!!!! P.S: Insomniacs rule! 1
konnak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Βλέπω να μπαίνει ο Hal και να σβήνει posts που περιέχουν συμβουλές για καταπολέμηση της αϋπνίας, για να προασπίσει τα συμφέροντα του forum του .
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Το καλο βεβαια οπως ειπε και η elena blue ειναι οτι ειμαστε στο καταλληλο forum.
Panathinaikara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 δείτε καμιά ταινία άθλια τυπου Knocked Up. Με βοήθησε πέρσι στη διπλή να κοιμηθώ για 3 βδομάδες, μετά έπαψε να λειτουργεί. Έβλεπα κανα 5λεπτο-10λεπτο τη νύχτα, δε χρειαζόταν παραπάνω. Εγγύηση 1
Danny7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 καλη ιδεα ειναι να δειτε και telemarketing εμενα χωρις πλακα με εχει βοηθησει αρκετες φορες ειναι τοσο βαρετο που δειχνει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και σε καποια στιγμη μετα απο λιγο σε περνει ο υπνος δεν γινεται
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ...δεν είναι θέμα καύλας. Πλάκα - πλάκα όμως, λίγη συντροφικότητα, λίγο σούξου - μούξου βοηθάει (άλλο να πέφτεις στο κρεββάτι και να λες "και τώρα τί κάνουμε", κι άλλο να λες "ας πέσουμε και στο κρεββάτι, τώρα που το κάναμε...") Σωστό και αυτό, ειδικά αυτά που λες μέσα στην παρένθεση. Άλλο να γυρνάς να βλέπεις ντουβάρια και να λες πωωω πάλι τα ίδια και άλλο να είσαι με το αίσθημα να κάνετε ότι κάνετε και μετά να πιάνεις και μια χαλαρή κουβεντούλα όπου ξέρεις από πριν ότι θα κοιμηθείς κάπου στη μέση (χωρισμένος όμως ρε γμτ πρόσφατα οπότε άλλη λύση) Delayed Sleep Phase Syndrome.Αν παρουσιάζετε και εσείς τα ίδια συμπτώματα λεω να ιδρύσουμε μια λέσχη παθόντων Κουφάθηκα.. Πολύ κοινά συμπτώματα με αυτά που αναφέρονται οπότε μέσα για την ίδρυση λέσχης.
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Σωστό και αυτό, ειδικά αυτά που λες μέσα στην παρένθεση. Άλλο να γυρνάς να βλέπεις ντουβάρια και να λες πωωω πάλι τα ίδια και άλλο να είσαι με το αίσθημα να κάνετε ότι κάνετε και μετά να πιάνεις και μια χαλαρή κουβεντούλα όπου ξέρεις από πριν ότι θα κοιμηθείς κάπου στη μέση (χωρισμένος όμως ρε γμτ πρόσφατα οπότε άλλη λύση) ...εμ το 'αχα ψυλλιαστεί εγώ ότι "κάτι" δεν πάει καλά... http://kithara.vu/ss.php?id=MjM0MjE3NzI2 ...και γι' αυτό είπα άμα παίζει καμμιά πρωηνανατολικιά γειτόνισσα που να ξέρει από ανθρώπινους πόνους και βάσανα...
tsoukalasexhaus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 να βρεις κατι να βγαζεις την ενεργεια σου,οπως το σεξ....
-YiN- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Έχουμε και λέμε.. Κανονικά η γυμναστική έπρεπε να σε βοηθάει, εκτος κι αν κάνεις σχετικά αργά πχ. λίγη ώρα πριν πας για ύπνο. Επειδη η αϋπνία δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος και αν αρχίσει είναι πολύ δύσκολο να κοπεί, πέρα από το να βρεις κάτι που να σε ηρεμεί πριν πέσεις για ύπνο όπως πχ. να βλέπεις μια ταινία που ανέφερε κάποιος, θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις να πάρεις ταμπλέτες μαγνησίου - 1 πριν πέσεις για ύπνο. Είναι τελείως ακίνδυνες, απλά ιχνοστοιχεία, και βοηθάνε στο να ηρεμήσεις. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις την βαλεριάνα ή χαπάκια από εκχύλισμα λυκίσκου, εγώ σε περιόδους μεγάλου στρες και αϋπνίας έπαιρνα valmane, επίσης τελείως ακίνδυνο. ΜΗΝ πάρεις ηρεμιστικά και διαφορα τέτοια. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κανένα χαμομηλάκι πριν πέσεις για ύπνο - ξέρω ότι ακούγεται παππουδίστικο αλλά βοηθάει. Όταν αρχίζεις δε να στριφογυρνάς θα σε συμβούλευα να μην κάθεσαι στο κρεβάτι. Σήκω, διάβασε ένα βιβλίο, κάνε κάτι ελαφρώς παραγωγικό που να μην σε αγχώνει/τσιτώνει, το στριφογύρισμα και το "κοιμήσου" φέρνει ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό. Μία ακόμη τεχνική που καμιά φορά λειτουργεί -σε συνδιασμό με όλα τα υπόλοιπα- είναι να ελέγξεις την αναπνοή σου. Βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις. Αν πίνεις πολλούς καφέδες περιόρισε τους σε εναν την ημέρα, το πρωί, κι αυτός αν σου είναι τελείως απαραίτητος. Κάπου έπιασε το μάτι μου κάτι για κρασί, ναι, ένα ποτηράκι πριν πέσεις για ύπνο μπορεί να κάνει καλή δουλειά, αλλά στη θέση σου θα το απέφευγα, τουλάχιστον όχι παραπάνω από ένα. Τελευταία μου συμβουλή είναι να βρεις μια ασχολία -πέραν του υπολογιστή- που θα σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να ξεφύγει το μυαλό σου από τα διάφορα που έχεις να κάνεις ή που σε απασχολούν (εάν η αϋπνία οφείλεται σε θλίψη ή άγχος ή και τα δύο). Πάντα έβρισκα ότι λίγο διάβασμα πριν τον ύπνο βοηθάει, αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός στο θέμα αυτό. Α! Και η Βιταμίνη Β καταπραϋνει το νευρικό σύστημα. Βρες μια B complex και πάρε άφοβα. Αν θυμηθώ τίποτε άλλο θα επανέλθω.
11demian111 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εγω εχω προβλημα με τα...κουνουπια!χθες ξυπνησα 2 το βραδυ απο τα κουνουπια και μεχρι τις 7 το πρωι το ματι 4χ4!
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εγω εχω προβλημα με τα...κουνουπια!χθες ξυπνησα 2 το βραδυ απο τα κουνουπια και μεχρι τις 7 το πρωι το ματι 4χ4! Βάλε σίτες στα παράθυρα και αεροστοπ στις πόρτες και βάλε κι ένα Baygon genius να καίει μέρα νύχτα.Απο τότε που άλλαξα σπίτι έχω ησυχάσει(από τα κουνούπια τουλάχιστον) επειδή έχει σίτες και η περιοχή είναι ιδιαίτερα προβληματική με τα κουνούπια(Σίνδος)
subdee Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγώ πάλι επειδή η κοπέλα μου μένει μακριά και μιλάμε μόνο μέσω τηλ προς το παρόν, και επειδή δουλεύω εγώ πρωί και αυτή βράδυ, αναγκάζομαι να κοιμάμαι το απόγευμα μέχρι να γυρίσει απο τη δουλειά. Με κατέστρεψε!!
kosmasgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δύσκολος ο υπνος το απόγευμα Πρέπει να είσαι πολυ κουρασμένος για να σε πιάσει Γενικά όλοι χάνουμε τον ύπνο μας. Λίγο το άγχος λίγο η διατροφή. Ολα παίζουν ρόλο
HauntedSmoke Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 για τους μη-αλκοόλες , ένα γεμάτο ποτήρι γάλα και η τυροσίνη κάνει το θαύμα της. α ναι, κ καμια εκπομπή του χαρδαβέλα βοηθάει ενίοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις