sp357 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Καλημέρα και καλό μήνα. Στο νέο μου σπίτι δεν έχω τηλέφωνο. Λογικά θα πρέπει να έρθει ο ΟΤΕ πρώτα και να μου ανοίξει την γραμμή. Εφόσον μου βάλουν τη γραμμή, να κάνω αίτηση για το All in 1? Το έχει κάνει κανείς? Ακούω για όλες τις εταιρίες κακά σχόλια. Αργούν, χρεώνουν κρυφά, δεν υπάρχει support. Θέλω κατά βάσει DSL και τηλέφωνο.
arkon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Καλημέρα και καλό μήνα. Στο νέο μου σπίτι δεν έχω τηλέφωνο. Λογικά θα πρέπει να έρθει ο ΟΤΕ πρώτα και να μου ανοίξει την γραμμή. Εφόσον μου βάλουν τη γραμμή, να κάνω αίτηση για το All in 1? Το έχει κάνει κανείς? Ακούω για όλες τις εταιρίες κακά σχόλια. Αργούν, χρεώνουν κρυφά, δεν υπάρχει support. Θέλω κατά βάσει DSL και τηλέφωνο. Απο οσα γνωριζω το μεγιστο που μπορεις να γλυτωσεις ειναι 18 Ε:cry: , βεββαια αυτο αν εχεις κινητο με μεγαλο παγιο - σταθερο και adsl. Για μενα το μονοευχαριστω ειναι οτι ερχονται ολα σε ενα λογαριασμο και με καποια μικρη εκπτωση , οποτε αν δεν εχεις αλλη επιλογη:-)... προτιμησε το....)
dimitris2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμενα δε μου αρεσε η προσφορα γιατι οι δωρεαν κλησεις ειναι μονο προς οτε και ουσιαστικα ειναι μια κινηση που προωθει και την cosmote. δλδ αν δεν εχεις ουτε και cosmote ειναι εντελως αχρηστο. σχετικα με τις αλλες εταιρειες που λες τα πραγματα εχουν αλλαξει (μερικως) σε σχεση με αυτα που λες. κρυφες χρεωσεις δε νομιζω να βρεις σε μεγαλες εταιρειες αλλα παντα να κοιτας και τα ψιλα γραμματα. ακομα το support εχει βελτιωθει κατα πολυ για μενα να βαλεις μια απο τις 2-3 μεγαλες εταιρειες που προσφερουν πολυ πιο ανταγωνιστηκα πακετα
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Και βεβαια που θα ξερεις εσυ αν αυτος που παιρνεις τηλεφωνο εχει ΟΤΕ ή καποιον αλλο παροχο τηλεφωνιας??? :mad: πραγμα που σημαινει δεν ξερεις αν χρεωνεσαι ή οχι!!!!:confused:
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μπορεις να το βλεπεις απο τις σελιδες του οτε ή να παιρνεις στο 11888:lol:
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μπορεις να το βλεπεις απο τις σελιδες του οτε ή να παιρνεις στο 11888:lol: :-D:-D καλο αυτο θα το κανουμε πριν τηλεφωνησουμε!!!! :-D:-D
sp357 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Άρα από αυτά που μου λέτε μάλλον μούφα η προσφορά... Να κοιτάξω forthnet ή hol? Υπάρχει κάποια που σε γενικές γραμμές τα πάει καλά?
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εγω θα σου πω να βαλεις hol γιατι αυτην εχω και δεν εχω κανενα παραπονο. ειδικα απο εξυπηρετηση πλεον ειναι πολυ καλη. δε ξερω κατα ποσο βελτιωθηκε και η forthnet σε αυτο...
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Οτι μα οτι και αν βαλεις κοιτα πρωτα στην περιοχη σου απο κανενα γνωστο σου πως παει το δυκτιο αυτο στη περιοχη σου, μπες και στο adslgr.com και κανε και μαι ερευνα και ο θεος βοηθος αν επιλεξη δικτυο πλην ΟΤΕ...:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.