Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για OTE all in 1

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Στο νέο μου σπίτι δεν έχω τηλέφωνο. Λογικά θα πρέπει να έρθει ο ΟΤΕ πρώτα και να μου ανοίξει την γραμμή.

Εφόσον μου βάλουν τη γραμμή, να κάνω αίτηση για το All in 1? Το έχει κάνει κανείς?

Ακούω για όλες τις εταιρίες κακά σχόλια. Αργούν, χρεώνουν κρυφά, δεν υπάρχει support.

Θέλω κατά βάσει DSL και τηλέφωνο.

Δημοσ.
Καλημέρα και καλό μήνα.

Στο νέο μου σπίτι δεν έχω τηλέφωνο. Λογικά θα πρέπει να έρθει ο ΟΤΕ πρώτα και να μου ανοίξει την γραμμή.

Εφόσον μου βάλουν τη γραμμή, να κάνω αίτηση για το All in 1? Το έχει κάνει κανείς?

Ακούω για όλες τις εταιρίες κακά σχόλια. Αργούν, χρεώνουν κρυφά, δεν υπάρχει support.

Θέλω κατά βάσει DSL και τηλέφωνο.

Απο οσα γνωριζω το μεγιστο που μπορεις να γλυτωσεις ειναι 18 Ε:cry::cry: , βεββαια αυτο αν εχεις κινητο με μεγαλο παγιο - σταθερο και adsl. Για μενα το μονοευχαριστω ειναι οτι ερχονται ολα σε ενα λογαριασμο και με καποια μικρη εκπτωση , οποτε αν δεν εχεις αλλη επιλογη:-):-)... προτιμησε το....);)

Δημοσ.

εμενα δε μου αρεσε η προσφορα γιατι οι δωρεαν κλησεις ειναι μονο προς οτε και ουσιαστικα ειναι μια κινηση που προωθει και την cosmote. δλδ αν δεν εχεις ουτε και cosmote ειναι εντελως αχρηστο. σχετικα με τις αλλες εταιρειες που λες τα πραγματα εχουν αλλαξει (μερικως) σε σχεση με αυτα που λες. κρυφες χρεωσεις δε νομιζω να βρεις σε μεγαλες εταιρειες αλλα παντα να κοιτας και τα ψιλα γραμματα. ακομα το support εχει βελτιωθει κατα πολυ

για μενα να βαλεις μια απο τις 2-3 μεγαλες εταιρειες που προσφερουν πολυ πιο ανταγωνιστηκα πακετα

Δημοσ.

Και βεβαια που θα ξερεις εσυ αν αυτος που παιρνεις τηλεφωνο εχει ΟΤΕ ή καποιον αλλο παροχο τηλεφωνιας??? :mad::mad: πραγμα που σημαινει δεν ξερεις αν χρεωνεσαι ή οχι!!!!:confused::confused:

Δημοσ.
μπορεις να το βλεπεις απο τις σελιδες του οτε ή να παιρνεις στο 11888:lol:

:-D:-D:-D καλο αυτο θα το κανουμε πριν τηλεφωνησουμε!!!! :-D:-D:-D

Δημοσ.

Άρα από αυτά που μου λέτε μάλλον μούφα η προσφορά...

Να κοιτάξω forthnet ή hol? Υπάρχει κάποια που σε γενικές γραμμές τα πάει καλά?

Δημοσ.

εγω θα σου πω να βαλεις hol γιατι αυτην εχω και δεν εχω κανενα παραπονο. ειδικα απο εξυπηρετηση πλεον ειναι πολυ καλη. δε ξερω κατα ποσο βελτιωθηκε και η forthnet σε αυτο...

Δημοσ.

Οτι μα οτι και αν βαλεις κοιτα πρωτα στην περιοχη σου απο κανενα γνωστο σου πως παει το δυκτιο αυτο στη περιοχη σου, μπες και στο adslgr.com και κανε και μαι ερευνα και ο θεος βοηθος αν επιλεξη δικτυο πλην ΟΤΕ...:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...