sp357 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Καλημέρα. Κατά λάθος η γυναίκα μου έριξε Amita Motion πάνω στο νέο XPS laptop μου. Το σώσαμε βέβαια και δεν έπαθε χοντρή ζημιά. Όμως, δύο πλήκτρα, το Shift και το Ctrl (στα αριστερά) κολλάνε ελάχιστα. Επειδή γράφω γρήγορα και τα δύο αυτά πλήκτρα τα δουλεύω πολύ, είναι εκνευριστικό. Προσπάθησα να τα καθαρίσω με μπατονέτες, νωπά πανιά, μέχρι και με οινόπνευμα αλλά δεν δείχνουν να καθαρίζουν. Κοντεύω να σπάσω τα κουμπιά στην προσπάθειά μου να τα καθαρίσω. Εικάζω ότι η πορτοκαλάδα μπήκε στο μηχανισμό. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο?
nadware1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 welcome to the club ... Λυπάμαι που "τα κατάφερες" κ εσύ. Εγώ έριξα 1 ποτήρι κρασί! Έβγαλα το πληκτρολόγιο του acer, το έπλυνα με πολύ, τρεχούμενο νερό κ το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ αρχικά δε λειτουργούσε σχεδόν το μισό, τελικά μόνο 2-3 πλήκτρα δυσλειτουργούν, μετά τη "μπουγάδα". Επειδή όμως μου την έσπασε, (κ αφού απογοητεύτηκα από τις τιμές στην Ελλάδα) παράγγειλα 1 νέο πληκτρολόγιο από το ebay, με 19? (μαζί με ταχυδρομικά έξοδα), από το οποίο κ σου γράφω, ευτυχής! Σου προτείνω ανεπιφύλακτα την αντίστοιχη διαδικασία...
kavatzoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 η λυση ειναι απλη οπως εχω ξαναγραψει σε αλλα παρομοια θεματα ,που αν ειχες κανει το κοπο να ψαξεις θα το ειχες βρει, ονομαζεται ΙΣΟΠΡΟΠΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ . πας σε ενα οποιοδηποτε φαρμακειο και τη ζητας κοστιζει σχετικα φτηνα και το κυριοτερο κανει ολη τη δουλεια. καλη επιτυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.