cv11591 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 έχω αγοράσει το εξής λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908162 είχε περασμένα τα windows vista πάνω (παρόλο που ήθελα xp εγώ..) το πρόβλημα μα μου είναι ότι έχει πολύ χαμηλές επιδόσεις πχ αν έχω πολλά ανοιχτά παράθυρα μπορεί να κολλήσει η πχ όταν χρησιμοποιώ το photoshop χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό μπορεί να κολλήσει εύκολα..στα vista έχω απενεργοποιήσει το aero και ότι άλλο πίστευα ότι μπορεί να μου καθυστερεί το σύστημα. πίστευα πως με 2 GB μνήμη και με "διπύρινο" επεξεργαστή θα ήμουν σχετικά εντάξει.στον άλλο μου υπολογιστή με 1GB ram το photoshop πετάει..ο άλλος δεν είναι φορητός. καμιά ιδέα; είναι τελικά τα vista που το καθυστερούνε τόσο ή τίποτα άλλο; (μου έκανε και πάντως εντύπωση γιατί στο rating των vista έχει βαθμολογία μόνο 2.8)
xaritos_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 το λαπτοπ σου χανει πολυ απο την καρτα γραφικων που εχει και γιατι σ δινουν τοσο χαμηλη βαθμολογια τα vista ισως να ευθυνετε και το οτι ειναι αργο το λαπτοπ η καρτα γραφικων αλλα δν ειμαι σιγουρος για αυτο παντως απο μνημη εισαι οκ γενικα παντως τα vista χρειαζονται δυνατη καρτα γραφικων
gilardino Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 φιλε ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι πολυ αδυναμοι....δε κανουν για τη δουλεια που θες...
mkyprian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 πολυ καλη μαρκα...αλλα για να την ευχαριστηθεις πρεπει να δωσεις κατι παραπανω. δεν ειναι τοσο δυνατος ο υπολογιστης σου,απο ram εισαι οκ.
elvisjedi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 αν περασεις xp και ειδικα καποια lite εκδοση το μηχανημα θα πεταει. ψαξε για drivers και αντιο vista! ps. το photoshop δεν βασιζεται σχεδον καθολου στην καρτα γραφικων αλλα σε επεξεργαστη, μνημη και σκληρο δισκο.
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δε νομιζω οτι ο υπολογιστης ειναι αδυναμος για να μην μπορει να ανταπεξελθει, μπας και εχεις βαλει εξοικονομηση ή εξισορροπηση ενεργειας στις ρυθμισεις ενεργειας και χρησιμοποιει πολυ μικρη επεξεργαστικη ισχυ? φιλε ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι πολυ αδυναμοι....δε κανουν για τη δουλεια που θες... το photoshop δε μου κολλαει σε p3 λες να κολλαει τοσο ευκολα σε διπυρηνο? αποψη moy αν τα εχεις ολα οκ απο αποψη ενεργειας να ξανακανεις εγκατασταση στα vista γιατι κατι δεν παει καλα κοιτα και πως παει ο δισκος σου απο frag, ελπιζω επισης αν εχεις δυο partitions να εχεις αφησει χωρο να αναπνει το λειτουργικο
skiabox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Γενικα τα vista ειναι πολυ βαρια.Δεν εχω δει ακομα laptop να τα τρεχει ανετα!(ακομα και με 8600 καρτα)
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Γενικα τα vista ειναι πολυ βαρια.Δεν εχω δει ακομα laptop να τα τρεχει ανετα!(ακομα και με 8600 καρτα) δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο και το λεω επειδη εχω 8600 καρτα
skiabox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγω σε φιλαρακι που εχει καινουριο laptop βλεπω οτι εχουν ακομα απιστευτο disk access.Εκτος αν εχεις παρει laptop με σκληρο στις 7200 στροφες.
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγω σε φιλαρακι που εχει καινουριο laptop βλεπω οτι εχουν ακομα απιστευτο disk access.Εκτος αν εχεις παρει laptop με σκληρο στις 7200 στροφες. οντως εχω σκληρο στις 7200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.