vmp_itachi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλημερα insomniacs Εχω το ιδιο πψ εδω και 5χρονια και τωρα τελευταια αρχισα να εχω προβληματα με καποια νεα παιχνιδα (age of conan assassin's creed κα) αν και ειμαι πιο πολυ τυπος του wow θελω να ξεκινησω τιποτα καινουργιο οπωσ το warhammer μολις βγει και για αυτο θα χρειαστω κανα upgrade το ζητημα ειναι οτι θελω να αλλαξω μονο τι καρτα γραφικων (gforce 5900) αλλα ειναι agp και η motherboard που εχω δεν υποστιριζει pci-e Να αγορασω καμια agp οπως πχ τη radeon 2800 που μου πρoτεινε ενας φιλος ισα ισα για να παιζω τα νεα παιχνιδια η να κανω γενικο upgrade σε motherboard(albatron px850 pe ) και CPU (intel4 3ghz 4l2 cache),επισης αν ναι εχετε να μου προτεινετε καμια καλη motherboard/graphics σε οικονομικη τιμη? Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλητερη η γενικη αναβαθμιση μιασ και οι καλες agp ναι μεν ειναι ακριβεσ ομως οι αποδοσεισ τους ειναι σχετικα φτωχες με αυτεσ των pci-e και μπορει να καταλειξω να χρειαστω upgrade ξανα σε κανα χρονο :S
vmp_itachi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Α ναι ξεχασα να αναφερω οτι διαθετω γυρω στα 400ευρω και επισης οι ram ειναι ddr2 αρα δεν θα χρειαστουν αλλαγμα
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εφόσον είναι "γύρω στα 400?" κι όχι "μέχρι" ανέβηκα λιγάκι. AGP δεν πρότεινα για τους λόγους που ανέφερες. Καλού-κακού έβαλα και τροφοδοτικό για την περίπτωση που το υπάρχον δεν αρκεί. Αν θες μπορείς να επιλέξεις κάποια άλλη 8800GT με διαφορερικό σύστημα ψύξης ανεβαίνοντας λίγο ακόμα. Ati 2800 δεν υπάρχει
vmp_itachi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ευχαριστω!! το αστειο ειναι οτι οταν πειρα το pc μου εβαλαν τροφοδοτικο στα 450watt και επειδη ζεσταινοταν η καρτα μου το αλλαξαν στα 350 ενω εγω πληρωσα το καινουργιο και κρατησαν το παλιο τεσπα σκεφτομουν να παρω ειτε την GIGABYTE GEFORCE 9600GT GV-NX96T512H-B 512MB PCI-E RETAIL ειτε την EVGA 8800GT 512MB PCI-E RETAIL ,ειναι καλητερη η asus?
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Η διαφορά μεταξύ 9600GT και 8800GT είναι μικρή και υπέρ της 8800GT. Τώρα σχετικά με την ASUS δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Απλά διαφορές στις επιδόσεις μεταξύ καρτών με το ίδιο chip δεν υπάρχουν. Η κυριότερη διαφορά είναι το σύστημα ψύξης που χει η καθεμία.
John-lamia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλημερα insomniacs Εχω το ιδιο πψ εδω και 5χρονια και τωρα τελευταια αρχισα να εχω προβληματα με καποια νεα παιχνιδα (age of conan assassin's creed κα) αν και ειμαι πιο πολυ τυπος του wow θελω να ξεκινησω τιποτα καινουργιο οπωσ το warhammer μολις βγει και για αυτο θα χρειαστω κανα upgrade το ζητημα ειναι οτι θελω να αλλαξω μονο τι καρτα γραφικων (gforce 5900) αλλα ειναι agp και η motherboard που εχω δεν υποστιριζει pci-e Να αγορασω καμια agp οπως πχ τη radeon 2800 που μου πρoτεινε ενας φιλος ισα ισα για να παιζω τα νεα παιχνιδια η να κανω γενικο upgrade σε motherboard(albatron px850 pe ) και CPU (intel4 3ghz 4l2 cache),επισης αν ναι εχετε να μου προτεινετε καμια καλη motherboard/graphics σε οικονομικη τιμη? Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλητερη η γενικη αναβαθμιση μιασ και οι καλες agp ναι μεν ειναι ακριβεσ ομως οι αποδοσεισ τους ειναι σχετικα φτωχες με αυτεσ των pci-e και μπορει να καταλειξω να χρειαστω upgrade ξανα σε κανα χρονο :S 1ον δεν υπαρχει ΑΤΙ 2800, 2ον το agp δεν αρκει για την διαμεταγωγη των σημερηνων παιχνιδιων, ποσο μαλον για το assassin's creed.... 3ον αν δωσεις καμια 500αρια ευρω θα φιαξεις ενα αρκετα καλητερο pcακι απ αυτο που εχεις....
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τα εξαρτήματα που προτείνει ο φίλος είναι μια χαρά για τα λεφτά που δίνεις...σε καμμιά περίπτωση αναβάθμιση σε agp-πεταμέμα λεφτά
vmp_itachi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 thanks θα κανω ακομα μια ερευνα αγορας και θα αποφασισω !!
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 όντως η αναβάθμιση σε αυτά που σου πρότεινε ο antonl είναι η καλύτερη επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις για pc..με αυτά θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τα περισσότερα καινούρια games..
dimitris__ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μπορείς επίσης να ρίξεις μια 1950pro AGP επάνω με 80-90 ευρώ και να φχαριστηθείς παιχνίδια προς το παρόν. Στο 2ο PC μου P4 2.8 με 2GB RAM, Vista και 1950pro AGP τα παίζει όλα στα 1280x1024 στο full. Το PC σου θα γίνει 3-4 φορές πιο γρήγορο στα παιχνίδια. Για νέο PC, η παραπάνω σύνθεση (antonl) είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.