Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το παλιό μου άρεσε ποιο πολύ. Το μόνο καλό είναι οτι διπλασίασαν τον download. Για πόσο όμως?

Με το rapget δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Σταθερά με Flashget χωρίς πρόβλημα.

Τώρα και με την αύξηση του ορίου και να κλέβει λίγο το Flashget στην ποσότητα κατεβάσματος δεν φοβάσαι τον κόφτη.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο τώρα, πάντως εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω ως free user. Συνεχώς λέει ότι βάζω λάθος security code. Έχω κάνει πολλές ανανεώσεις στην σελίδα μήπως και δεν έβλεπα καλά τις γάτες και τα σκυλιά και την υπόλοιπη πανίδα, αλλά όσες φορές κι αν δοκίμασα με διάφορους κωδικούς που μου εμφάνιζε μου βγάζει συνεχώς error.

Δοκίμασα σαν free user και μου κατέβηκε με την πρώτη..

άντε.. όποιος βρεί κάποιο bug στη σελίδα κερδίσει ένα λογαριασμό από το rapidshare ενώ όποιος έχει ήδη λογαριασμό παίρνει 1000 πόντους.. :-)

Δημοσ.
Δοκίμασα σαν free user και μου κατέβηκε με την πρώτη..

άντε.. όποιος βρεί κάποιο bug στη σελίδα κερδίσει ένα λογαριασμό από το rapidshare ενώ όποιος έχει ήδη λογαριασμό παίρνει 1000 πόντους.. :-)

free λογαριασμό

btw, όταν λένε ένα bug, τι ακριβώς εννοούνε? άμα είναι κανένα σοβαρό bug και μπρούμε να το εκμεταλλευτούμε, δε νομίζω κανεις να το καρφώσει για 1k points... :P

Δημοσ.
free λογαριασμό

btw, όταν λένε ένα bug, τι ακριβώς εννοούνε? άμα είναι κανένα σοβαρό bug και μπρούμε να το εκμεταλλευτούμε, δε νομίζω κανεις να το καρφώσει για 1k points... :P

σε περίπτωση που έχει κάτι η σελίδα και βγάζει συνέχεια κάποιο σφάλμα σε μια συγκεκριμένη εντολή..

αν υπάρχει κανένα...απλά δεν έχει καλή ταχύτητα η σελίδα στο φόρτωμα.. δεν έχω δει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τωρα με την καινουργια σελιδα εχει βγαλει κανεις ακρη πως διαγραφουμε ή βαζουμε σε φακελους μαζικα τα αρχεια που εχουμε ανεβασει?Η μονο ενα ενα πλεον?

Δημοσ.
Τωρα με την καινουργια σελιδα εχει βγαλει κανεις ακρη πως διαγραφουμε ή βαζουμε σε φακελους μαζικα τα αρχεια που εχουμε ανεβασει?Η μονο ενα ενα πλεον?

εννοείς τους γνωστούς φακέλους ????

>http://rapidshare.com/users/xxxxxx

αν ναι πας εκεί που λέει LinkList -> Create new LinkList και στη συνέχεια.. Contents of the list

Add entry

Δημοσ.
εννοείς τους γνωστούς φακέλους ????
>http://rapidshare.com/users/xxxxxx

αν ναι πας εκεί που λέει LinkList -> Create new LinkList και στη συνέχεια.. Contents of the list

Add entry

Ετσι δεν μπαινουν μαζικα αλλα ενα ενα...κανω λαθος?

Δημοσ.

asdasdasdasaaskb8.th.jpg

1ov εχω κανει 2 επεκταση τριμηνου λογαριασμου..

αρα 8000 + 8000 premium points = 16000 premium points

και οχι 11000 σωστα?

2ον εχω κατεβασει ~14000 ΜΒ εδω και 3 μερες + 9900 ΜΒ = 25000ΜΒ

και οχι 50000 ΜΒ σωστα?

3ον τι ΜΒ files : 5

what do U mean?

47448 ΜΒ τις τελευταιες 5 μερες?

αφου εχω κατεβασει ~14000 ΜΒ

και αντε 7448 ΜΒ να ειναι..

74448 + 9900 = 17348 ΜΒ ( με το calculator το εκανα :P )

wtf ρε rapidshare...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...