Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε φιλε θελεις να με τρελανεις δεν ξερεις να διαβαζεις τι σου λεω!

εχεις ανεβασμενα στο rapidshare 5 αρχεια που καταλαμβανουν 7.17mb (Used Storage)

7448 ΜΒ ειναι αυτα που εχεις κατεβασει μεχρι τωρα (5 days Traffic)

ΤrafficShare 10Gb ειναι το ανωτερο που μπορεις να ανεβασεις εσυ

Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις ενα πινακα?

Ναι ειναι τοσο δυσκολο..Δυσκολευομαι πολυ!

γιατι οπως σου ειπα προσεχω τι κατεβαζω και εδω και 3 μερες εχω κατεβασει 14GB και το 7448 MB που γραφει δεν ειναι λογικο.. ( θες μηπως να σου πω και τι κατεβασα ? )

και επρεπε να μυρισω τα νυχια μου για να καταλαβω οτι βαλαν μετα απο ποσα χρονια οριο στο upload pes user ?

και επισης εμενα δε μου φενεται λογικο με το

ΜΒ files να εννοουνε τον αριθμο των αρχειων που εχω ανεβασει..

αν επρεπε ολα αυτα να μου φενονται αυτονοητα ε τοτε

ναι δε μπορω να καταλαβω 1 απλο πινακακι..

Δημοσ.

Για να χουμε δυνατότητα να κατεβάζουμε 50GB/5 μέρες θα πρέπει κάποιοι άλλοι να χουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν μεγάλες ποσότητες πάντως (κι όχι μόνο 10GB). Εκτός κι αν πληρώσουν για να πάρουν traffic volume...

Δημοσ.
Για να χουμε δυνατότητα να κατεβάζουμε 50GB/5 μέρες θα πρέπει κάποιοι άλλοι να χουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν μεγάλες ποσότητες πάντως (κι όχι μόνο 10GB). Εκτός κι αν πληρώσουν για να πάρουν traffic volume...

με προλαβες..

μεχρι τωρα κατεβαζαμε "το συμπαν"

γιατι καποιοι ειχαν δικαιωμα να το ανεβαζουν..

τωρα με 10GB..

τι θα πρωτοανεβασουν..

δηλαδη τα 50GB θα πανε κατα καποιον τροπο αχρηστα αφου δε θα υπαρχει υλικο να κατεβασουμε..

Δημοσ.

Μην μπερδεύεστε.. το όριο ανεβάσματος είναι 500GB (αναφέρεται στο FAQ).

Το TrafficShare είναι κάτι άλλο.. είναι υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε ένα αρχείο για άμεσο κατέβασμα από απλούς χρήστες που δεν έχουν account. Όλο αυτό το traffic από τα αρχεία που θα επιλέξετε, αφαιρείται από τα 10GB που είναι διαθέσιμα.

Δημοσ.
με προλαβες..

μεχρι τωρα κατεβαζαμε "το συμπαν"

γιατι καποιοι ειχαν δικαιωμα να το ανεβαζουν..

τωρα με 10GB..

τι θα πρωτοανεβασουν..

δηλαδη τα 50GB θα πανε κατα καποιον τροπο αχρηστα αφου δε θα υπαρχει υλικο να κατεβασουμε..

Παιδια τι λετε .Κοιταξτε ξενα φορουμ και θα δειτε τι υλικο υπαρχει.Απειρο

Δημοσ.

talisman ναι ρε C δικιο εχεις..

απλα μπερδευτικαμε με το 10GB direct download που λεει..

τελικα ολα καλα..

500GB upload limit ο καθενας..

οποτε no problem

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινησα να κατεβαζω σημερα με λογαριασμο με μηδενικο donwload τις 5 τελευταιες μερες και ξαφνικα μου βγαζει:

You have downloaded 10049 MB today and have exceeded the download limit.

You can download 10 Gigabytes per day. 10 Gigabytes are equal to 10.000.000.000 Bytes.

Δεν ισχυουν τα 50 GB σε 5 μερες ????

Στο login μου λεει :

Login:36*****Expiration date:Thu, 14. Aug 2008Traffic today:10049 MBMB files:0RapidPoints:8000Server time:26.06.2008 17:25:15Used storage:0.00 MBTrafficShare left:10.00 GB

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ξεκινησα να κατεβαζω σημερα με λογαριασμο με μηδενικο donwload τις 5 τελευταιες μερες και ξαφνικα μου βγαζει:

You have downloaded 10049 MB today and have exceeded the download limit.

You can download 10 Gigabytes per day. 10 Gigabytes are equal to 10.000.000.000 Bytes.

Δεν ισχυουν τα 50 GB σε 5 μερες ????

Στο login μου λεει :

Login:36*****Expiration date:Thu, 14. Aug 2008Traffic today:10049 MBMB files:0RapidPoints:8000Server time:26.06.2008 17:25:15Used storage:0.00 MBTrafficShare left:10.00 GB

Ευχαριστω.

δεν ξερω αν ισχυει αλλα τωρα ειδα οτι μου δειχνει συνολο ημερας και οχι 5 ημερων... αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο τα 25 gb/5 ημερες....

Δημοσ.

ΩΧ....

Premium Accounts

* RapidShare keeps the legal right to close an account that are used by several people. It is a violation of terms to share an account.

* Premium Account members can download more data than users of the free service. Currently, a Premium Account allows the download of 10 Gigabyte (10.000.000.000 Byte) per day.

* The current status of your Account and an overview of your activities in the last 30 days are displayed in the Premium Zone. If you have exceeded your limit, you can log out and download more data using the free service.

Δημοσ.
άρα με αυτή τη λαλακία που έκανε η rapidshare όριο ανα ημέρα ο τίτλος του thread πρέπει να λέει το rapidshare υποβαθμίστηκε !

Ετσι δυστυχως !!!!

Αν δεν κατεβασεις 10 GB την ημερα χαθηκαν !!!Ελεος !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...