despoinangel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 καλησπερα σε ολους! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και λυση δεν μπορω να βρω Πριν 3 εβδομαδες πηρα ενα hp desktop με windows vista. Μαζι με ολα τα προγραμματα περασα και τη συνδεση conn-x χωρις κανενα προβλημα. Εχτες τα vista πηραν μια αναβαθμιση στο servise pack και υστερα απο μια επανεκινηση το modem δεν αναγνωριζοταν πια. Κατεβασα απο το site της οτενετ τους drivers για vista και εκανα εγκατασταση (αφου πρωτα ειχα κανει uninstall το conn-x για xp). Το ιδιο προβλημα καμμια αλλαγη. Μιλησα τηλεφωνικα με οτενετ ( αφου προσπαθουσα ολη μερα να τους πετυχω) και μου ειπαν να κανω ξανα οτι ειχα ηδη κανει. Κανενα αποτελεσμα ξανα. Με λιγα λογια κανει install κανονικα και οταν τελειωνει μου βγαινει ειδοποιηση πως η εγκατασταση ΔΕΝ ειχε επιτυχια! Τρελενεσαι η οχι? Το modem δεν εχει κανενα προβλημα μιας και εκανα δοκιμη στο laptop (που εχει xp) και ολα δουλευουν ρολοι. Και τωρα τι γινεται ξερει κανεις; Εχω απελπιστει! pls help! ty...
Vasilius Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του usb driver του modem σου με το update που ανέφερες. Αντικατέστησέ το με ένα router Και ένωσέ το με ethernet cable.
despoinangel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πες μου αν θες πιο αναλυτικα γιατι με αυτο δεν εχω ασχοληθει ποτε λογω του οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με τα xp. Αληθεια τα vista βγηκαν για να τα δουλεψουμε ή αυτα να δουλευουν εμας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.