agisfere Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Θελω να αγορασω ψηφιακη μηχανη γυρω στα 100 ευρώ και ειμαι αναμεσα στην canon A470 και στην Kodak C813.Βασικα με ενδιαφερει περα απο την ποιοτητα της φωτογραφίας (φυσικά) να εχει καλό zoom σε κοντινα πλανα, και εκει αριστευει η canon. Επομενως το ερωτημα ειναι πόσο "καλές" φωτογραφίες βγάζει η canon.Τα mp δεν με ενδιαφερουν, τι 7 τι 8, δεν εχω σκοπό να εκτυπώσω poster , απλά με ενδιαφέρουν κυριως τα τοπία, και οι κοντινές λήψεις. Απο την αλλη η kodak ειναι μια επωνυμη και αρκετα ποιοτική πρόταση.Τι λέτε να διαλέξω ; Περιμένω τις συμβουλές σας!
jimwrci Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΕ 95 ? ΜΙΑ CANON Α 470 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ .. ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ KODAK .
g_kor06 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Canon ... Η κορυφή στις φωτογραφικές μηχανές ...
arxaggelos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνεις πλάκα βέβαια...Συγκρίνεις Canon με Kodak σε μηχανές ίδιας κατηγορίας?? Φυσικά Canon.
green_beret Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Canon φυσικα... Χωρίς δεύτερη σκέψη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.