Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, πως γινεται η ιδια ουσια να ειναι καταλληλη για τα ποδια αλλα οχι για το στηθος... Θα σου προτεινα να δοκιμαζες κατι αλλο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!

Δημοσ.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, πως γινεται η ιδια ουσια να ειναι καταλληλη για τα ποδια αλλα οχι για το στηθος... Θα σου προτεινα να δοκιμαζες κατι αλλο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!

Ξέρω κι εγώ...

Το μόνο λογικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι η κρέμα απορροφάται λίγο από το δέρμα και ίσως επηρεάζει την καρδία.

Δημοσ.

,,,αν δεν χρησιμοποιείς ήδη σουτιέν, δεν βλέπω γιατί ν' ανησυχείς για όσο καιρό τη χρησιμοποιούσες...

*[έλεος, απ΄τη μια χρησιμοποιείς κάτι που δεν ξέρεις καν κατά πόσο κάνει τη δουλειά του με "φυσικό τρόπο" ή όχι, και "ξεφνικά" σε πιάνει ο φόβος ; ! Δηλαδή χρειαζόταν να αλλάξουν τις "οδηγίες χρήσης" ; !

...Τεσπα, αν πραγματικά έχεις τέτοιες ανησυχίες, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την εταιρία (ναι, καλά), ή να ρωτήσεις έστω φαρμακοποιό που εμπιστεύεσαι τη γνώμη του (ναι , καλύτερα...) ]

Δημοσ.
Ρε παιδιά η τρίχα είναι γοητεία :-D:-D:-D

Λίγη τρίχα και μαλλί, για την φάση την τρελή…:mrgreen::mrgreen:

Μʼ αρέσει που έγραψες στον τίτλο: αποτρίχωση (είναι σοβαρό!). Επειδή η κρέμα αυτή δεν βγάζει τις τρίχες με μαγικό τρόπο, τα χημικά συστατικά που έχει μέσα είναι γ@μησέ τα. Εγώ θα πρότεινα πάντως, πως πρώτα πρέπει να συμβουλεύεσαι έναν δερματολόγο και μετά να χρησιμοποιήσεις τέτοιου είδους κρέμες.

Στην τελική μπορούμε να τα κάνουμε ράστα!!!

Δημοσ.

@Charis.a φίλε μου δοκίμασε με κερί σε κάποιο ινστιτούτο, εγώ κάνω στα πόδια μου γιατί εχω τόση τρίχα, που αν την αφήσω κανένα 2μηνο-3μηνο, δυσκολεύομαι να βάλω κανονικό (δλδ όχι φαρδύ) τζήν και είναι λίγο μλκ...

αν δεν είσαι υπερβολικά τριχωτός, μετά απο μερικά χρόνια αποτρίχωσης με ζεστό κερί, παίζει να αραιωθεί αισθητά η τρίχα στη περιοχή.

laser μη δοκιμάσεις, πεταμένα πολλά λεφτά, μεγάλος κίνδυνος αποτυχίας ή ακόμα χειρότερα και ζημιάς...

Δημοσ.

Παντως και μενα μου ακουγεται ακρως επικινδυνος ο τροπος δράσης της.

Μια ακριβη λυση ειναι το laser το οποιο προσωπικα αν εκανα αποτριχωσεις θα το φοβομουνα ακομα περισσοτερο και μαλλον η πιο καλη αλλα επωδυνη λυση ειναι η αποτριχωση με ταινιες (αουτς).

Δημοσ.

Το θέμα με τη Veet έχει καταντήσει αηδία. Τη χρησιμοποιούνε πιο πολύ άντρες πάρα γκόμενες πλέον!!

Θυμάμαι πριν κανά δυό χρόνια που τη χρησιμοποιούσα ντρεπόμουνα να μιλήσω γι'αυτή, τώρα πλέον είναι κάτι σαν το after shave για τους άντρες.

Η καινούρια που βγήκε έχει ακόμα αυτήν την απαίσια βρώμα που είχε η παλιά;

Δημοσ.

Βασικα για μενα κυριοι λογοι αποτριχωσης θα πρεπε να ειναι η πλατη πχ η τετοια σημεια

Για το laser εχω ακουσει οτι εχει πιο μονιμα αποτελεσματα,το περιεργο ομως γενικα ειναι οτι δεν υπαρχει μια ξεκαθαρη γνωμη περι τριχων απο τους γιατρους γιατι ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων(ορμονες,τυπος δερματος,κληρονομικοτητες κλπ)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ένας άντρας να μην κάνει αποτρίχωση;

Οι τρίχες είναι το ίδιο αντιαισθητικές τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, είναι κατάλοιπο των προγόνων μας και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.

Ο φίλος μου χρησιμοποιούσε την ίδια κρέμα(τη ροζ) πολύ πριν βγει αυτή για του άντρες η οποία έγραφε ότι απογορεύεται η χρήση στο στήθος. Υποτίθεται ότι έβγαλαν την κρέμα για τους άντρες που κατά τη γνώμη μου είναι ίδια απλά μυρίζει λίγο πιο ωραία για να καλύψουν αυτές τις περιοχές.

Εφόσον τη χρησιμοποιείς ένα χρόνο τώρα και δεν έχεις ερεθισμούς ή κάποιο δερματολογικό πρόβλημα τότε δε χρειάζεται να φοβάσαι κατά τη γνώμη μου.

Μή χρησιμοποιήσεις κερί το πιο πιθανό είναι να γεμίσεις σπυράκια και θα πεθάνεις και στον πόνο.

Όταν πέρνεις μία τέτοια κρέμα αρχικά τη δοκιμάζεις σε μια μικρή περιοχή, αν δε σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα τότε όλα είναι οk. Απλά πιστεύω ότι επειδή η περιοχή του στήθους είναι πιο ευαίσθητη από τα πόδια και προφανώς κάποιοι δεν έκαναν αυτή τη δοκιμή οπότε έιχαν πρόβλημα οπότε έγραψαν ότι είναι ακατάλληλη.

Δημοσ.
Τριχωτά αγόρια, πάρτε τη μεγάλη απόφαση και τολμήστε το. Αφήστε τις κρεμούλες και κάντε το με "Διζ ιζ Σπάρτααααα!!!" στυλ :devil: :cry:

μετά μπορειτε να απολαύσετε μαζί της το Γιούρο '08 :lol:

στο πρώτο βίντεο την μπύρα την πίνει για να μην νιώθει?

Δημοσ.

...μακρυά από amelie01 ....

Είναι αυτό που λέμε, "να μου το θυμηθείς...Αυτή η γυναίκα, μέχρι την πλάτη θα σε βάλει να ξυρίσεις"....

Δημοσ.
Οι τρίχες είναι το ίδιο αντιαισθητικές τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, είναι κατάλοιπο των προγόνων μας και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.

Οι τρίχες στο κεφάλι και τα γένια που ακριβώς μας χρειάζονται? Μήπως να τις αφαιρούμε και αυτές με VEET? :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...