batistapao13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 παιδια εχω το psp slim&lite. δεν το εχω πειραξει καθολου ειναι ακομα αφορτιστο.τι πρεπει να κανω για να παιζω παιχνιδια απο καρτα μνημης??ξερω οτι ειναι επικινδυνο αλλα αξιζει τον κοπο.τελος,οσους οδηγους διαβασα εχουν ορολογιες που δεν τις καταλαβαινω .:shock:
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πήγαινε στο system settings / system information και πές μας πίο firmware έχεις (έκδοση)
batistapao13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 κοιτα δεν ξερω ποι εκδοση εχει καθως ειναι ακομα αφορτιστο.μηπως μπορεις να μου δωσεις γενικες οδηγιες?? και αν μπορεις σελιδες για να τα κατεβασω .απο οτι φανταζομαι παντως πρεπει να ειναι η τελευται α γιατι περιμενα 1 εβδομαδα την παραγγελια
gherudos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 παιδια εχω το psp slim&lite. δεν το εχω πειραξει καθολου ειναι ακομα αφορτιστο.τι πρεπει να κανω για να παιζω παιχνιδια απο καρτα μνημης??ξερω οτι ειναι επικινδυνο αλλα αξιζει τον κοπο.τελος,οσους οδηγους διαβασα εχουν ορολογιες που δεν τις καταλαβαινω .:shock: Αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά: http://www.pspgr.net
Monster15184 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Φιλαρακι μην τα περιμενεις ετοιμα διαβασε λιγακι το manual και μην ρωτας οτι να νε και οτι απωριες εχεις εδω ειμαστε για οτι θελεις οκ
batistapao13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 δεν λεω οτι τα θελω ολα ετοιμα απλα ειμαι καινοιργιος σε αυτην την κατηγορια και υπαρχουν καποια πραγματα που δεν τα ξερω .στο κατω κατω cool down. δεν ειπα τιποτα παραξενο :shifty:
kratistos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ο φίλος σε ρώτησε κάτι απόλυτα φυσιολογικό.την έκδοση που έχεις για να σε βοηθήσει..εσύ cool λοιπόν.
gusretalis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μην ακούω βλακείες!Κανέναν ρόλο δεν παίζει το fw...
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ok σορρυ παιδια η εκδοση ειναι 2.3 2.3 σε καινούριο slim & lite? Δεν ρίχνεις καμιά ματιά ακόμα; Κατα τα άλλα αν έχεις σκοπό για pandora καμία σημασία δεν έχει το fw.. αλλα και πάλι 2.3 δεν έχεις με κανένα θεό σε τέτοιας γενιάς κονσόλα..
gusretalis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 2.3 σε καινούριο slim & lite?Δεν ρίχνεις καμιά ματιά ακόμα; Κατα τα άλλα αν έχεις σκοπό για pandora καμία σημασία δεν έχει το fw.. αλλα και πάλι 2.3 δεν έχεις με κανένα θεό σε τέτοιας γενιάς κονσόλα.. Γιατί πως αλλιώς από pandora μπορούσε να το κάνει και του ζήτησες το fw?
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σε τρώει ο (_i_) σου να φανταστώ ε; Σε κάτι μέρη μακρινά και μέχρι την 2-3φεύγα... υπάρχουν 10δες διαφορετικοί τρόποι για να φλασάρεις χωρίς πανδόρα.. Απο τότε που μάθαμε την πανδόρα το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες με το τίποτα; Ακριβώς επειδή προωθείς ένα site το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.. μην το χαλάς τζάμπα με φλυαρίες και ξερολιές.. Φαντάζομαι ξέρεις πολύ καλά τους τρόπους για να ρίξεις με lumines gta κτλ... αν δεν ξέρεις.. θα έπρεπε.. Το ξέρω οτι είναι slim.. (ντεμέκ) αλλα ξέρεις πολλά slim να βγαίνουν με 2.3 μαμά; Μαθηματικά να το πάρεις δεν βγαίνει... Think plz...
gusretalis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σε τρώει ο (_i_) σου να φανταστώ ε;Σε κάτι μέρη μακρινά και μέχρι την 2-3φεύγα... υπάρχουν 10δες διαφορετικοί τρόποι για να φλασάρεις χωρίς πανδόρα.. Απο τότε που μάθαμε την πανδόρα το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες με το τίποτα; Ακριβώς επειδή προωθείς ένα site το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.. μην το χαλάς τζάμπα με φλυαρίες και ξερολιές.. Φαντάζομαι ξέρεις πολύ καλά τους τρόπους για να ρίξεις με lumines gta κτλ... αν δεν ξέρεις.. θα έπρεπε.. Το ξέρω οτι είναι slim.. (ντεμέκ) αλλα ξέρεις πολλά slim να βγαίνουν με 2.3 μαμά; Μαθηματικά να το πάρεις δεν βγαίνει... Think plz... Αν ξέρεις το site,ξέρεις και ποιος είμαι. Ε μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από μένα που το παίζω φωτεινός παντογνώστης με το τίποτα!!! Αφού σου λέει ότι έχει το slim,τι με νοιάζει αν λέει ότι έχει 2.3 από τη στιγμή που έχει πάνω από 3.70 και τελοσπάντων είναι και το slim,άρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περάσεις cfw? Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά!
gsmeros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 paidia egw pou exw 3.52 m33 πια μου προτεινετε να βαλω?? θα την βαλω απευθειας η πρεπει να αλλαξω κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.