Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ο σκοπός όλος είναι να χωρέσουν 2 ξεχωριστά κυκλώματα υδρόψυξης τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσω είναι τα παρακάτω loop 1 σκοπός της θα είναι να κρατάει όσο πιο κρύα γίνετε μια 8800Gtx και αποτελείτε από Black Ice Pro II χοντρό Αντλία eheim 600 λίτρα μαζί με tank της alhacool νομίζω και το swiftech MCW-60 loop 2 σκοπός της θα είναι να ψύχει Cpu ( E8500 ) και chipset ( Abit Ip35 Pro ) τα πράγματα είναι τα εξής Swiftech MCR320QP χοντρό Swiftech Apogee Gt Swiftech MCW-30 Αντλια Ehaim 1250 Τανκ ένα cooperplex ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι σίγουρα ακόμα δεν έχω τελειώσει οπότε photos θα έρχονται συχνά μέχρι να τελειώσω... και ξεκινάμε Βγάζουμε την οροφή με λίγο ζόρι γιατί έχει πολλά πριτσίνια κόβουμε το πλαστικό μπροστά και βάζουμε μία σήτα από τα 5.25 για να βγαίνει ο αέρας του πάνω ψυγείου και γίνετε κάπως έτσι μετράμε και κόβουμε... καλά έκατσε όλα πάνε καλά ακόμα περίεργο δοκιμάζουμε ρελέ για την μία αντλία και τους ανεμιστήρες... όλα βαίνουν καλά θα έχει update σύντομα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 woot μια χαρά Πάνο, αναμένουμε περισσότερες photos και benchmarks με την 8800GTX ofc
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 όλα στην ώρα τους κάτσε να τελειώσω με το κουτάκι πρώτα γιατί τώρα παλεύω με έναν P4 και μια 7900gs
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 more toys μένει η Gtx τώρα λογικά αν όλα πάνε καλά Κυριακή θα την έχω 3πλό ψυγείο Eheim Station 600 lt 12V Swiftech Apogee Gt
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 έπρεπε να κάνω κάτι αφού κάθομαι όλο το βράδυ στο νετάδικο εκτός από το να ματώνω τα ... μου από την δουλειά οπότε το έριξα στην χαρτοκοπτική
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 όλα στην ώρα τους κάτσε να τελειώσω με το κουτάκι πρώτα γιατί τώρα παλεύω με έναν P4 και μια 7900gs και εγω μαζι σου....
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 είμαι από ξενύχτι και δεν το έπιασα το εννοάς
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 λεω οτι και εγω τωρα με ενα p4 στα 3,00ghz και μια 7900gs την βγαζω τωρα....
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 καλό μηχανηματάκι έιναι αλλά δεν την παλεύει πια εκ των πραγμάτων...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Update κόβουμε τον πάτο και μετράμε για να μπει το τριπλό κλείνουμε το πάνω καπάκι αφού ψυγείο ρεύματα κλπ έγιναν όλα ξεκινάμε να βάζουμε τα πριτσίνια ένα ένα βασανιστικά όπως ακριβώς βγήκαν ένα δείγμα οτι όλα πήγαν καλά εδώ έχω σηκώσει το κουτί με την τρομερή δύναμη που κατέχω για να δω αν όντως αντέχουν τα πριτσίνια και δεν θα μου χυθεί στο πάτωμα αν πάω να το σηκώσω ξεκινάμε το χτίσιμο σιγά σιγά εδώ τα μνημόνια 1200 @ Cas 4 και πάνε παραπάνω με 5αρια αλλά η Abit είναι πολύ σκύλα σωληνώσεις και leak test και 2 τελειωμένες κάγκουρας style και μία με το ψυγείο για την λούπα τις κάρτας από τα εσωτερικά εν ώρα λειτουργίας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πάνο οι ψύκτρες για mosfet από την Thermalright δεν κάνουν στην Abit?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 όχι δυστυχώς άσε που τις έδωσα μαζί με την striker οπότε το πολύ πολύ να ψαχτώ να φτιάξω κανένα block για πλάκα γιατί πόσο θα την κρατήσω ακόμα την Abit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 περίμενε για P45 έτσι η Computer έχει πήξει στα νέα mobo με Ρ45
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Last but not least Η κάρτα εδώ περιποιημένη οι αντλίες παρεούλα και ένα full stacker μια πρώτη γεύση από temps το cpu idle στους 37 με ambient 30 το chipset στους 30 και η vga στους 34 full load δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα γιατί μόλις τώρα τελείωσα και βαριέμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.