Προς το περιεχόμενο

Ξεχασμένο ZIP password

negative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!!ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΒΙΟΣ ΕΙΧΑ ΖΙΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ PASSWORD ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ FREEWARE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΗΝΕΣ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ.

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ PASSWORD ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο σύντομη λύση. Απλά θα χρειαστείς brute force και πολλές μέρες.... Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το password που είχες φτιάξει; Δώσε και το αρχειάκι σε κανά φίλο για να δουλεύετε παράλληλα. Νομίζω ότι τα προγράμματα που κυκλοφορούν, μπορούν να μοιράσουν τη δουλειά σε 3,4 κτλ υπολογιστές, ώστε να γίνει πιο γρήγορα.

Υ.Γ. Νομίζω σε έσωσα:

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να ανοίξεις το αρχείο γιατί

Guaranteed unlocking of archives created with WinZip 8.0 and earlier in under one hour is possible by exploiting an implementation flaw.
Άρα εφόσον το zip που λες είναι παλιό, θα το σπάσεις σε κάτω από μία ώρα :-) Το μειονέκτημα είναι ότι μόνο η έκδοση των 99? το κάνει αυτό...
Δημοσ.

...και που ξέρουμε ότι δεν θέλεις να ξεκλειδώσεις τίποτε που ΔΕΝ είναι δικό σου ; Γιατί να το φάμε το στόρι του κοινόβιου ;

...άκου "ο υπολογιστής μου ήταν κοινόβιος"...:-D γαμάτο....

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως, τα προγράμματα υπάρχουν και είναι νόμιμα. Από 'κει και πέρα αν τα χρησιμοποιήσει για παράνομους σκοπούς, εμείς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Δημοσ.

Ο gdp77 σου έδωσε τη λύση. Κατέβασε από τα γνωστά τ0ρρ3ντ@δικ@ το ARCHPR Professional (99? Edition) και είσαι "μπαμ" :-D

PS: Για να προλάβω κανένα τυχόν delete του post μου, θέλω να πω ότι δε δήλωσα όνομα για τ0ρρ3ντ@δικ0, απλά του είπα που περίπου μπορεί να βρει αυτό που, πιθανώς, ψάχνει.

Δημοσ.

LOL!

btw, γιατί η l33t/obscure γραφή στη λέξη «τορρεντάδικο»; Κατά το μ@λ@κ@$ κλπ; :D Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη λέξη αυτή καθεαυτή, μόνο με την αναφορά ονομάτων/links από trackers...

Δημοσ.

(ένα μικρό οφτόπικ στο οφτόπικ του μοντ)

...μου θύμισες βρε parsifal έναν καραβανά που μας είχε τρομοκρατήσει με τον "χαιρετισμό" ως νέοπες, και όταν τον πετύχαμε κάπου με έξοδο σκοτωθήκαμε να τον χαιρετίσουμε, και μας είπε

"...καλά, τί με χαιρετάτε ρε εδώ έξω ; Χαλαρώστε..."

Δημοσ.

@ negative: Αν δε τη βρίσκεις ως ARCHPR, ψάξε το και ως Advanced Archive Password Recovery. Κυκλοφορεί και με αυτό το όνομα, καθώς το ARCHPR βγαίνει από ARCH (= archive) P (= password) R (= recovery).

@ parsifal: Thanks για την διευκρίνηση ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...