Προς το περιεχόμενο

TAXI

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανείς αν :

• είναι υποχρεωτική η απόδειξη.
  • πολλά άτομα ανέβουν μαζί σε ένα ταξί έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν να κατεβεί ο καθένας σε διαφορετικό σημείο (αν πληρώσουν όλοι μαζί.
  • έχει το δικαίωμα ο ταξιτζής να πάρει κι άλλο άτομο ενώ έχει ήδη κάποιο χωρίς την άδεια του.

Όλα αυτά για να ξέρω τα δικαιώματά μου γιατί πολλοί ταξιτζήδες δεν υποφέρονται...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι,

αν ειναι παρεα κατεβαινει ο καθενας οπου γουσταρει και ο τελευταιος πληρωνει την συνολικη διαδρομη.

οχι κατηγορηματικα.

Δημοσ.

dimitris74 εισαι σιγουρος για την αποδειξη? νομιζω οτι κανεις λαθος και καλο θα ειναι αν οντως κανεις λαθος να προσεχουμε λιγο το τι λεμε και κυριως οταν αφορα τα διακιωματα μας.

Δημοσ.

υποχρεωτικο δεν ειναι.

αν εσυ ζητησεις θα πρεπει να σου δωσει.

αλλα απο μονος του δεν εχει καμμια υποχρεωση να σου δωσει.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται μηχανημα.

υπαρχει και το κλασσικο μπλοκακι που γραφει χειρογραφα την αποδειξη το οποιο πρεπει να το εχει μαζι του.

Δημοσ.

Ωραία,οπότε στον επόμενο αγενή ταξιτζή που δεν σέβεται τον πελάτη του, ζητάμε απόδειξη για να του την σπάσουμε και αν δεν δώσει δεν τον πληρώνουμε.

Δημοσ.

dimitris74 ετσι οντως πρεπει να ειναι! αλλα ειναι πραγματικα γελοιο δηλαδη ολοι οι υπολοιποι πολιτες μας που δινουν αποδειξη χωρις να τους ζητηθει ειναι κοροιδα? πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω? υπαρχει κανενας ταξιτζης να μας το εξηγησει?

Δημοσ.

η απόδειξη είναι υποχρεωτική ότι και να λέτε.Παρέχει υπηρεσίες και κόβει απόδειξη παροχής υπηρεσιών για να φορολογηθεί και αναλόγως.Αν δεν κόβει απόδειξη είναι σαν να πληρώνεις λογαριασμό τηλεφώνου χωρίς να παίρνεις απόδειξη.Να ζητάτε ΠΑΝΤΑ απόδειξη από τους ταξιτζήδες κι επίσης να πληρώνετε ότι λέει το ταξίμετρο και όχι ότι του κατεβαίνει του ταξιτζή.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Δημοσ.

λοιπων οσοι εχουν ταμειακες μηχανες ειναι συνδεμενες με το ταριφομετρο και μολις αρχησει-τελιώσει η ταρίφα εκυπωνετε η αποδειξη συνηθως στο ντουλαπακι!!αυτα για τους νονιμους και δεν ειναι υποχρεωτικο αποτι ξερω να σου δωσει την αποδηξη καθως επεισης δε φορολογουντε αυτες

Δημοσ.

Γνωμη μου (και για ν ακανω τον δικηγορο του διαβολου...) ο ταξιτζης ειναι ενας ανθρωπος που περναει 12 ωρες την ημερα στον δρομο ειναι [ΕΝ ΜΕΡΗ] λογικο να ειναι αγενης. Σκεφτηται μονο τον εαυτο σας στην θεση τους (και σιγα τα λεφτα που βγαζουν...)

υγ: δεν ειμαι ταξιτζης ουτε εχω κανεναν γνωστο μου να υπερασπιστω...

Δημοσ.
...ο ταξιτζης ειναι ενας ανθρωπος που περναει 12 ωρες την ημερα στον δρομο ειναι [ΕΝ ΜΕΡΗ] λογικο να ειναι αγενης...

Αν ισχυε αυτο, ολοι τα ταξιτζηδες παγκοσμιως θα ηταν ετσι.

Δεν ειναι ομως. Και οι αλλοι τοσες ωρες περνανε στο τιμονι.

Ειναι θεμα ιδισυγκρασιας και παιδειας.

Ευθυνη εχουν και οι χρηστες που δεχονται αδιαμαρτυρητα τετοιες συμπεριφορες.

Ποσοι εχουν δει κατι στραβο και ποσοι εχουν κανει καταγγελια? (στο ταξι και παντου)

Ελληνικο φαινομενο παντως δεν ειναι.

Οι ταριφες της Ν.Υορκης π.χ. εχουν παγκοσμια φημη για την αγενεια τους.

Εχω ζητησει αποδειξη προ 10ετιας (για να δικαιολογησω τα εξοδα κινησεως).

Κανενα προβλημα.

Δημοσ.
(και σιγα τα λεφτα που βγαζουν...)

Ελα;;;; Μονο η αδεια για το ταξι κοστιζει οσο 3αρι σε καλη - πολυ καλη περιοχη σε μεγαλη πολη.

3 ευρω ελαχιστη χρεωση και οσες 2πλο-3πλο-4πλο κουρσες θελει. Σε 1 ωρα βγαζει στανταρ οσα βγαζω την εβδομαδα και δουλευει και 24 ωρες τη μερα βαζοντας κανα 2 υπαλληλους με βασικο μισθο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...