Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ωχ Θέε μου... κατεβάζεις driver sweeper και βγάζεις ότι έχει μείνει από VGA drivers, restart και μετά ξαναπερνάς τους τελευταίους drivers της Nvidia... οκ....580mb ....θα παρει ορα να κατεβει....εντομεταξυ και με 640χ480 χωρις αα ολα off και low βγαζω μονο 30-60 fps.... αν έχεις το vsync enabled πιο πάνω από 60fps δεν πρόκειται να πάει
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 οκ....τωρα κατεβαζω το driver sweeper...αν και δεν το ξερω καθολου αυτο το προγραμμα....με το 3dmark06 τωρα που το κατεβασα που παω για να δω ποσα βγαζω????
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 τωρα που κατεβασα το driver sweeper....το εκανα και install....ποως το χρησημοποιω????
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 τωρα που κατεβασα το driver sweeper....το εκανα και install....πως το χρησημοποιω???? και μια φωτο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 στο driver sweeper επιλέγεις ΑΤΙ-Display και Nvidia-Display για remove... αφού βγάλεις τους drivers που είπα κάνεις restart βάλεις πάλι τους τελευταίους nvidia drivers και ξανακάνεις restart πατάς Run 3DMark και το αφήνεις να τελειώσει
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 στο driver sweeper επιλέγεις ΑΤΙ-Display και Nvidia-Display για remove... αφού βγάλεις τους drivers που είπα κάνεις restart βάλεις πάλι τους τελευταίους nvidia drivers και ξανακάνεις restart πατάς Run 3DMark και το αφήνεις να τελειώσει Γιατι δεν κανει????Κανω κατι λαθος???(κανω κλικ πανω στη σκουπα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 καλά είσαι νομίζω... για το driver sweeper δεν ξέρω τι παίζει με το error
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μα γιατι δεν μπορω να βγαλω καλα fps σε παιχνιδια????τι φταιει???λογικα επρεπε να εβγαζα περισσοτερα....Ενας φιλος μου με core 2 duo e6600,ati hd3870,2gb ram ddr2 667mhz και mb GIGABYTE P31-DS3L...παιζει πολυ καλυτερα τα παιχνιδια απο εμενα.... Λογικα επρεπε να επεζα καλυτερα απο αυτον.... μηπως πρεπει να κανω uninstall και μετα install ολα μου τα παιχνιδια επιδη αλλαξα καρτα γραφικων??? τι γινετε εδω....
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν κάνεις ένα φορματάκι λέω εγώ... οτι πρέπει μου φαίνεται είναι μετά από αυτά που του έκανες σήμερα...
dmtrskrk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν κάνεις ένα φορματάκι λέω εγώ... οτι πρέπει μου φαίνεται είναι μετά από αυτά που του έκανες σήμερα... λες???? δεν εχω ξανακανει ... για λεγε πως γινετε....(format)
oneofthem Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μέχρι να σου εξηγήσουν και το format και μιας το χεις με τα screenshots ρίξε μια κι ένα ss από το task manager > processes, αν θες
dmtrskrk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 μέχρι να σου εξηγήσουν και το format και μιας το χεις με τα screenshots ρίξε μια κι ένα ss από το task manager > processes, αν θες οριστε ο κυριος..
dmtrskrk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια το format πως γινετε???? Εχω και το dvd και ολα.. *τα windows μου ειναι αυθεντικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.