phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Από (S)Vista δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι δε θα διαφέρει από τα ΧΡ... Κάνε backup, μπες στο bios, βάλτο να μπουτάρει από το DVD-ROM, βάλε το DVD μέσα, κάνε save&exit και ακολούθα τις οδηγίες...
dmtrskrk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 μετα ομως θα μπορω να ενεργοποιησω ξανα τα windows με το ιδιο αυθεντικο key ?
oneofthem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 καν δεν κάνω λάθος υποτίθεται πως μπορείς να κάνεις μέχρι 2 ή 3 ενεργοποιήσεις επίσης αν δεν κάνω λάθος πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα αφού δεν το έπαιρνε τι να σου πω
dmtrskrk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν υπαρχει κανενας τορπος για να κρατισω τους κωδικους χωρις τηλεφωνα και ιστοριες και φασαριες με την microsoft ????
dmtrskrk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ρε σεις κατι προσεξα στα properties της καρτας γραφικων μου..shared memory..Λετε αυτο να φταιει που χαννω απο τις επιδωσεις που επρεπε να ειχα ?? για κοιταξετε την φωτο και πεστε μου.... και μαλλον αυτο θα φταιει που βγαζω 5.5 με 4gb ram στο windows experience index....ενω ενας φιλος μου με ακριβως τα ιδια ραμ σε 2gb βγαζει 5.9 ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.