Προς το περιεχόμενο

Owned - Πρόβλημα με κλειδαριά απο μηχανάκι

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας...

Άν κάποιος απο εσάς έχει κάνει στο παρελθόν μαφιόζος, λωποδύτης, κλεφτοκοτάς και αυθαίρετος θα μου είναι τρομερά χρήσιμος...

Πρίν λίγο που πήγα να ξεκλειδώσω την αλυσίδα με την οποία δένω το μηχανάκι... (αλυσίδα που θεωρητικά δεν ανοίγει με τπτ) κόλλησε το κλειδί μέσα...

Μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα να βγάλω το κλειδί, αλλα η κλειδαριά παρέμεινε κλειστή και ένα απο τα δοντάκια που είχε έσπασε και έμεινε σφηνωμένο μέσα.. με αποτέλεσμα να μην ξαναμπαίνει το κλειδί πλέον και να μην μπορώ με κανένα τρόπο να πάρω το μηχανάκι...

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
Δόκιμο είναι να έχεις και την άδεια μαζί σου κατά την διαδικασία αυτή.

Δόκιμο είναι σίγουρα.

Πιτσιρίκος όντας, είχα κάνει αυτή την δουλειά για το δικό μου μηχανάκι ή μηχανάκια φίλων 5-6 φορές. Ποτέ δεν μου είπε κανείς τίποτα. Όσο πιο ντάλα μεσημέρι είναι, τόσο πιο καλά.

Δημοσ.

Αφού το μηχανακι ειναι δικό σου, δε χρειαζεται να καταφύγεις σε μαφιόζικες λύσεις. Σιγά μη βάλεις και κάλτσα στο κεφάλι! Βρες ένα τροχό κοπής μετάλλων, και κοψε την αλυσίδα. Αν δε μπορείς να βρείς, ένας κλειδαράς ισως σε βοηθήσει.

Εκτός αν θές να γινεις κλεφτρόνι και ψάχνεις να σου πουμε τρόπους πονηρούλη!

Δημοσ.
Σιγά μη βάλεις και κάλτσα στο κεφάλι!

Και καλτσα να βαλει, κανενας δε θα ασχοληθει μαζι του...

Ειχε κυκλοφορησει στο youtube ενα σχετικο βιδεο με καποιον

που εκλεβε ετσι το δικο του ποδηλατο επιτηδες...

Κλεφτες ποδηλατων χμμμ... Ασχετο αλλα:

Ladri di biciclette (1948) Vittorio De Sica

Εξαιρετο! :-)

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να ψάχνω κόφτες και τροχούς αύριο...

Έ ρε κακό που με βρήκε.. :|

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

Θα ήθελα να έχω πρόχειρο άζωτο.. αλλα μου τελείωσε :P

edit: Τι τραβάμε και μείς οι απατεώνες :P

Δημοσ.

...αν θυμάμαι καλά, η γειτονιά σου έχει πολλούς "ειδικούς"...Γιατί δεν απευθύνεσαι σ' αυτούς :ρ

(χμμμ άκυρον...Μάλλον θα φοβάσαι μη μετά την ολοκλήρωση της απεμπλοκής το καβαλήσει και την λουέψει...)

@ biscoto : ...Tί ακριβώς ΔΕΝ δείχνει το utube link αγκέν ????

Δημοσ.
Κατι τέτοιο ισως??

b606061g-250-(TRIDION)%20(iStockphotos)_tcm18-68871.jpg

Καρα-fake.Mόνο ο ένας έχει φυτίλι.Οι υπόλοιποι είναι για να μην κρυώνει ο μέσος?Βασικά σαν χειροτεχνία χαρτιού φαίνεται :lol:.

Δημοσ.
Καρα-fake.Mόνο ο ένας έχει φυτίλι.Οι υπόλοιποι είναι για να μην κρυώνει ο μέσος?Βασικά σαν χειροτεχνία χαρτιού φαίνεται :lol:.

...γιατι εχουμε περασει και καποια καλοκαιρια παρεα με την Al Qaeda.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...