klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Επιτέλους βρήκα τροχό... Για να δούμε... :| edit: I pwned the lock... Συμβουλή... αν χρησιμοποιείτε αλυσίδες της σειράς για τη μηχανή σας... ΜΗΝ κοιμάστε ήσυχοι... Κόπηκε σε 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα με τροχάκι κ χωρίς τον παραμικρό θόρυβο... (και μου την έδωσαν και για καλή υποτίθεται...) Και για να επιβεβαιώσω οτι είμαι και μαύρη γάτα.. Στη διάρκεια του αγώνα έκλεψαν το μηχανάκι του κολλητού μου... ΑΖΙ 4820 Gillera runner 80ri Ασημί παλιό μοντέλο... Αν τυχόν πέσει τίποτα στο μάτι σας (γιατί μάλλον για βόλτα το πήραν γιατί για ανταλλακτικά δεν πιάνει μία) ρίχτε ένα πόστ ή ένα π.μ. Του το πήραν απο περιοχή Ντεπώ στη θεσσαλονίκη (κοντά στη μαρτίου)
kaiowas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Να πεις στον φιλο σου να κοιταξει στην TreeRiver περιοχη, 2 φορες που κλεψανε μηχανακι απο φιλους εκει τα βρηκανε. Κατι πιτσιρικαδες παιζανε με αυτα στην μεση του δρομου...
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γιατί; Για να μου κλέψουνε και το αυτοκίνητο όταν θα πάμε να ψάξουμε;
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ...δηλαδή την κλειδαριά στην πουλήσανε για "άκοφτη" ; ; Αν ναι, καλώς (απλά σου "πουλήσαν" φίδια :ρ ) Αν όχι, τί περίμενες... (...οι κλειδαριές υπάρχουν για να μη στο κλέβει "ο καθ' ένας"...)
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ...γιατι εχουμε περασει και καποια καλοκαιρια παρεα με την Al Qaeda. Οι δυναμίτες κ οι εκρήξεις έχουν πλάκα μέχρι να τραυματιστεί κάποιος,μετά γίνεται ξεκαρδιστικό (κλεμμένο κ άχαρη μετάφραση από τα αγγλικά)
kage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παρε καμμια αλυσιδα abus.ειναι ακριβες(100-300e) αλλα ειναι καλες,θα δεις οτι περνανε πολλα τεστ αντοχης...ακομη κ αζωτου... Τα λουκετα με σωληνωτα κλειδια τυπου cryptonait θεωρουνται παιχνιδακι στην διαρρηξη.κυκλοφορησε το βιντεακι που τα ανοιγεις με καπακι στυλου bic
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τώρα, θέλοντας και μη, χρησιμοποιώ την λίγο πιο χοντρή απο αυτή στη φωτογραφία, που την πήρα στην αρχή σαν τη μέγιστη αλυσίδα αλλα δεν λύγιζε με κανένα θεό και ήταν πολύ δύσκολο να την βάζω. Τώρα είναι λύση ανάγκης αλλα φαντάζομαι θα τη συνηθίσω.. Το κακό είναι οτι θέλει να ασχολείσαι 2-3 λεπτά κάθε φορά για να τη βάλεις.. Βέβαια η κολώνα είναι πιο εύκολο πλέον να κοπεί απο την αλυσίδα (για τέτοια μου την πούλησαν) @washcloud Την προηγούμενη δεν την πούλησαν για άκοφτη.. αλλα για κάποια που έχει λίγο μεγαλύτερη αντοχή... Αν έδενα με cable straps, πιο δύσκολο θα ήταν να κοπούν edit: Τώρα που την ξαναβλέπω, μοιάζει με αυτή στη φωτό αλλα δεν είναι σίγουρα.. Το κλειδί απο αυτή που μου δώσανε είναι πιο ασφαλείας απο ασφαλείας
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ... το μόνο σίγουρο αντικλεπτικό, είναι το λίβινγκ ρουμ σου (...ή να έχεις κανένα remote detonator, για τα εκρηκτικά που θα έχεις κάτω απ΄το σασί ) (..δεν είναι ακριβώς αντικλεπτικό, αλλά την εκδίκησή σου θα την πάρεις)
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Nah... ούτε το living room είναι σίγουρο αντικλεπτικό έτσι σκατά που έχουμε γίνει (και δεν το λέω σαν γέρος σε καφενείο αλλα βλέποντας τι σκ@τ@ παίζεται τριγύρω τελευταία σε φίλους και γνωστούς...)
Kleidaras81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λόγο επαγγέλματος θα πω ότι τα πάντα ανοίγουν, βέβαια το να βάλει τροχό κάποιος στην μέση του δρόμου είναι κάτι σχετικό και όχι και πάρα πολύ εύκολο αφού προϋποθέτει την ύπαρξη ηλεκτρικής παροχής. Οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει καλή κλειδαριά ας ψάξει να πάρει κάποιο προϊόν της Abus, η σειρά Granit είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (προσωπική άποψη από περιστατικά που μου έχω αντιμετωπίσει στην δουλειά) και κόβεται ακόμα και με τροχό αρκετά δύσκολα. Σημειωτέων ότι και η τιμές τους είναι ακριβές.
kage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δεν μας λες κ ποιες κλειδαριες ειναι καλες για πορτες ασφαλειας κ μη?
Kleidaras81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σε μια κανονική πόρτα ο κύριος τρόπος διάρρηξης είναι να σπάσεις τον αφαλό. Αυτό δεν γίνεται με σπρέι η οποιαδήποτε χημικό όπως ακούγατε απλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για αυτή την δουλειά και εκμεταλλευόμενο την κατασκευή της κλειδαριάς την σπάει στην μέση. Το σκεπτικό σε μια τέτοια διάρρηξη είναι να σπάσεις και να αφαιρέσεις τον οφαλό έτσι ώστε να έχεις οπτική επαφή με την κλειδαριά που είναι μέσα στην πόρτα. Αρκετά καλή λύση για την αποφυγή αυτής της μεθόδου προσφέρει ο Cisa astral sigilio (ονομασία αφαλού) ο οποίος παρέχει προστασία ως προς το σπάσιμο αλά και ως προς την αφαίρεση του από την πόρτα( αν δεν μπορεί να βγει το σπασμένο κομμάτι δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα). Το κόστος του είναι γύρο στα 38 εύρω και τα αξίζει με το παραπάνω. Επόμενη κίνηση μια δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας πχ CISA SECUREMME. Σε ότι αφορά μια θωρακισμένη πόρτα υπάρχουν δυο κομμάτια που μας ενδιαφέρουν το ένα είναι η κατασκευή της πόρτας, δηλαδή το δέσιμο η ποιότητα της ατσαλολαμαρίνας το πάχος της και οι ενισχύσεις με ατσάλι η μαγγάνιο που μπορεί να έχει η να μην έχει σε κάποια σημεία. Το δεύτερο είναι η κλειδαριά. Από αυτές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα όλες είναι πάνω του μέτριου έκτος από την ATRA η οποία χρίζει άμεσης αντικαταστάσεως αφού έχουν παρουσιαστεί κρούσματα διάρρηξης με κλειδί. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη κλειδαριά και θες να ρωτήσεις κάτι πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω. Συγνώμη για το βιβλίο που έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.